zerojeden Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Bardzo się cieszę że dług spłacony :multi: Pani chce zaświadczenie że Sonia nie jest agresywna i nie będzie. Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Hałabajówka']Bardzo się cieszę że dług spłacony :multi: Pani chce zaświadczenie że Sonia nie jest agresywna i nie będzie.[/QUOTE] A zaświadczenia że jutro nie będzie padal deszcz nie chce? Rozumiem, że mozna potwierdzić ze teraz nie jest. Ale w przyszłości? Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A o kudłatą Sonię nie bylo żadnych telefonów? Quote
kolejna kobietka Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Hałabajówka'] Pani chce zaświadczenie że Sonia nie jest agresywna i nie będzie.[/QUOTE] nie wiem czy sie smiac czy plakac :roll: Quote
teresaa118 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Mozesz ciociu pokiwac glowa nad glupota ludzka!! Wlasnemu mezowi sie nie ufa do konca, a co dopiero zwierzusiowi, ktory tez ma swoje humorki Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Hałabajówka']Ani jednego ;([/QUOTE] nie rozumiem.... ale ja coraz mniej rozumiem Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 a ci co się mieli dziś w sprawie drugiej Soni odezwać, to się odezwali? A ta kudłata sunia, na która magdola zdaje się miała chętnego? Quote
obiezyswiat75 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Zuczek też dodany [url]http://tablica.pl/zwierzeta/psy/psy-bez-rodowodu/szczecin/[/url] Quote
kolejna kobietka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 :multi: trzymam kciuki za domek!!! :thumbs: Quote
obiezyswiat75 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='obiezyswiat75']a ci co się mieli dziś w sprawie drugiej Soni odezwać, to się odezwali? A ta kudłata sunia, na która magdola zdaje się miała chętnego?[/QUOTE] się przypominam z pytaniem :) Quote
obiezyswiat75 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='obiezyswiat75']a ci co się mieli dziś w sprawie drugiej Soni odezwać, to się odezwali? A ta kudłata sunia, na która magdola zdaje się miała chętnego?[/QUOTE] przypominam się :) Quote
Panna Marple Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 czy ktoś może załatwić, żeby przestało padać?! Quote
obiezyswiat75 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Czy ktoś wie może, czy 2 letnia Sonia amstafka poszła do adopcji już? Nie mogę się do Hałabajówki dodzwonic :( Quote
zerojeden Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Wreszcie naprawiłam przeglądarki i mam dogo ;) Nikt o kudłatą Sonię nie dzwonił. O drugą były 3 telefony ale nie oddzwoniły gdy się dowiedziały o PA. Sonia astka była umówiona na sterylkę i zrobiła taki numer że dostała cieczkę i teraz trzeba czekać ;( jestem załamana. Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ludzie nie czytają ogłoszeń :) Wyraźnie jest napisane, że musi się odbyć wizyta i podpisanie umowy. Quote
zerojeden Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ludzie nie czytają ogłoszeń :) Wyraźnie jest napisane, że musi się odbyć wizyta i podpisanie umowy.[/QUOTE] Nie czytają zupełnie bo nawet kiedyś zadzwoniła Pani i pyta czy to pies czy suczka gdzie jak byk jest napisane. Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ludzie nie czytają ogłoszeń :) Wyraźnie jest napisane, że musi się odbyć wizyta i podpisanie umowy.[/QUOTE] Obieżyświat, nie tylko na ten temat nie czytają. Tak, jak pisze Hałabajówka, potrafią zapytać czy pies czy suczka albo w jakim wieku pomimo tego, że jak byk napisane. . Najczęstsze telefony jakie się zdarzały, to: "Dzień dobry dzwonię w sprawie psa"-"Ale jakiego psa, bo robiłam troszkę ogłoszeń i muszą Państwo sprecyzować"-"Niestety nie wiem, bo już zamknąłem/zamknęłam ogłoszenie". Nie brzmi mi to jak osoba, która się w danym psie zakochała, która bardzo by chciała, żeby to był członek jej rodziny, skoro nawet nie wiem w sprawie jakiego psa dzwoni.... Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 A moje ulubione maile to: Dzięn dobry, proszę o kontakt, pozdrawiam, Autentyk. Ani imienia, ani nazwiska, ani numeru telefonu :):):) Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A moje ulubione maile to: Dzięn dobry, proszę o kontakt, pozdrawiam, Autentyk. Ani imienia, ani nazwiska, ani numeru telefonu :):):)[/QUOTE] Świetne :D Pozwolisz, że pozostawię bez komentarza ;) Quote
Recommended Posts