Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Bardzo się cieszę że dług spłacony :multi:

Pani chce zaświadczenie że Sonia nie jest agresywna i nie będzie.[/QUOTE]

A zaświadczenia że jutro nie będzie padal deszcz nie chce? Rozumiem, że mozna potwierdzić ze teraz nie jest. Ale w przyszłości?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a ci co się mieli dziś w sprawie drugiej Soni odezwać, to się odezwali?
A ta kudłata sunia, na która magdola zdaje się miała chętnego?[/QUOTE]

się przypominam z pytaniem :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a ci co się mieli dziś w sprawie drugiej Soni odezwać, to się odezwali?
A ta kudłata sunia, na która magdola zdaje się miała chętnego?[/QUOTE]

przypominam się :)

Posted

Wreszcie naprawiłam przeglądarki i mam dogo ;)

Nikt o kudłatą Sonię nie dzwonił. O drugą były 3 telefony ale nie oddzwoniły gdy się dowiedziały o PA.

Sonia astka była umówiona na sterylkę i zrobiła taki numer że dostała cieczkę i teraz trzeba czekać ;( jestem załamana.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ludzie nie czytają ogłoszeń :) Wyraźnie jest napisane, że musi się odbyć wizyta i podpisanie umowy.[/QUOTE]

Nie czytają zupełnie bo nawet kiedyś zadzwoniła Pani i pyta czy to pies czy suczka gdzie jak byk jest napisane.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ludzie nie czytają ogłoszeń :) Wyraźnie jest napisane, że musi się odbyć wizyta i podpisanie umowy.[/QUOTE]

Obieżyświat, nie tylko na ten temat nie czytają. Tak, jak pisze Hałabajówka, potrafią zapytać czy pies czy suczka albo w jakim wieku pomimo tego, że jak byk napisane.
. Najczęstsze telefony jakie się zdarzały, to: "Dzień dobry dzwonię w sprawie psa"-"Ale jakiego psa, bo robiłam troszkę ogłoszeń i muszą Państwo sprecyzować"-"Niestety nie wiem, bo już zamknąłem/zamknęłam ogłoszenie". Nie brzmi mi to jak osoba, która się w danym psie zakochała, która bardzo by chciała, żeby to był członek jej rodziny, skoro nawet nie wiem w sprawie jakiego psa dzwoni....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A moje ulubione maile to:
Dzięn dobry, proszę o kontakt, pozdrawiam,
Autentyk. Ani imienia, ani nazwiska, ani numeru telefonu :):):)[/QUOTE]

Świetne :D
Pozwolisz, że pozostawię bez komentarza ;)