Cudak Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Hałabajówka napisał(a):Chyba reszta jest już ogłaszana przynajmniej tak mi się wydaje ;) Jeśli ktoś ma chęci do ogłoszeń, to może by Inez spróbować ogłosić? Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Cudak napisał(a):Jeśli ktoś ma chęci do ogłoszeń, to może by Inez spróbować ogłosić? A nie jest ogłaszana? Tekst i zdjęcia poproszę :) Quote
Cudak Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):A nie jest ogłaszana? Tekst i zdjęcia poproszę :) Dziękuję :) Była ogłaszana wspólnie z Miką (szukały wspólnego domku), ale Mika odeszła i została sama Inez, więc trzeba nowy tekst napisać... Quote
zerojeden Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Nie było nawet pół telefonu...nic zero chyba ta majówka tak działa niestety... :( Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ja tam wierzę, że będą dzwonić :) o tekście dla Inez przypominam :) Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ja tam wierzę, że będą dzwonić :) o tekście dla Inez przypominam :) "Jamnikowata INEZ do adopcji" Inez nie jest już młodym psem, ale za to ma idealny charakter. Jest grzeczna, delikatna, wrażliwa, spokojna, uległa, kochana, przytulaśna. Psy kocha, koty lubi. Nie niszczy i nie hałasuje w domu. Jest niewielkim pieskiem, w typie jamnika. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w okolicach Białogardu, ale postaramy się zorganizować transport do nowego domu, nawet na drugi koniec Polski. Inez jest zdrowa, zadbana, wysterylizowana, zaszczepiona, posiada książeczkę zdrowia. Szuka kochającego i odpowiedzialnego domu, do końca swoich dni. Kontakt do mnie: tel 788 938 175, e-mail zwierzakistepnica[małpa]gmail.com lub do Hałabajówki (jeśli zgodzi się ;) ) Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 to na Ciebie kontakt na Inez? Upewniam się, bo chcę lecieć z ogloszeniami już :) Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='obiezyswiat75']to na Ciebie kontakt na Inez? Upewniam się, bo chcę lecieć z ogloszeniami już :) Tak :) i województwo zachodniopomorskie, najlepiej chyba Szczecin, a gdzie się da - to może być i "cała Polska". Dziękuję :) i kciuki za domek dla Inez potrzebne, bo u Hałabajówki na wolne miejsce czekają inne psiaczki, a Inez już prawie rok się zasiedziała... Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 dobra, to lecimy z Inez. Mail do aktywacji dałam wszędzie na siebie, bo jeszcze w prezencie Maja, Sonia, Sonia2, Inka i Inez dostaną wyróżnienia na niektórych portalach :) Quote
zerojeden Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):dobra, to lecimy z Inez. Mail do aktywacji dałam wszędzie na siebie, bo jeszcze w prezencie Maja, Sonia, Sonia2, Inka i Inez dostaną wyróżnienia na niektórych portalach :) Łał ale szybka jesteś :) kontakt może być i na mnie już mi wsio ryba ;) Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hałabajówka napisał(a):Łał ale szybka jesteś :) kontakt może być i na mnie już mi wsio ryba ;) Za późno, się ciotka spóźniłaś :) Nie ma co gadać, trzeba robić :) Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hałabajówka napisał(a):Łał ale szybka jesteś :) kontakt może być i na mnie już mi wsio ryba ;) Jak się ktoś konkretny trafi to i tak do Ciebie będzie musiał dzwonić po więcej info ;) Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Cudak napisał(a):Jak się ktoś konkretny trafi to i tak do Ciebie będzie musiał dzwonić po więcej info ;) Oby się trafił.....:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Oby się trafił.....:modla::modla::modla::modla::modla: Nadzieja umiera ostatnia... Inez na pewno u Hałabajówki jest szczęśliwa, ale tyle biedaków czeka, że trzeba próbować. Quote
Figunia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Urzekające spojrzenie ma ta malucha... Oby kogoś fajnego urzekła (wreszcie) !!! Quote
Cudak Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Figunia napisał(a):Urzekające spojrzenie ma ta malucha... Oby kogoś fajnego urzekła (wreszcie) !!! Ze względu na wiek (+ 10 lat) szanse ma nieduże, ale może akurat się uda... Quote
obiezyswiat75 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Dobra ciotki, sprawdźcie swoje maile, bo coś mi się chyba pomyliło jak tablice robiłam i aktywacja przyjdzie raczej nie do mnie :oops: Lipa, bo chciałam te tablice wyróżnić....:angryy: Quote
obiezyswiat75 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dobra ciotki, sprawdźcie swoje maile, bo coś mi się chyba pomyliło jak tablice robiłam i aktywacja przyjdzie raczej nie do mnie :oops: Lipa, bo chciałam te tablice wyróżnić....:angryy: Zrobiłam jeszcze raz tablicę, więc to co do Was przyszło usuńcie, lub nie aktywujcie ogłoszenia Quote
Cudak Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Zrobiłam jeszcze raz tablicę, więc to co do Was przyszło usuńcie, lub nie aktywujcie ogłoszenia Do mnie nic nie przyszło, bardzo dziękuję za ogłoszenia :) Quote
zerojeden Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Do mnie też nic nie przyszło. Wiecie że on małą piękną kudłatą Sonię nie ma ani jednego telefonu jestem w szoku normalnie. Dla ciotki Obieżyświat75 :Rose: Quote
obiezyswiat75 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Hałabajówka']Do mnie też nic nie przyszło. Wiecie że on małą piękną kudłatą Sonię nie ma ani jednego telefonu jestem w szoku normalnie. Dla ciotki Obieżyświat75 :Rose: No to wysłałam ogłoszenie w kosmos :) Dobrze, że drugi raz tę tablicę zrobiłam. W sprawie żadnego z ogłaszanych przeze mnie psiaków nie ma ani jednego telefonu. Albo zdjęcia są za słabe, albo tekst, albo ja jestem debilem. Albo nie wiem co....:placz::nerwy::flaming::bigcry::wallbash::niewiem::grab: Quote
Cudak Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 obiezyswiat75 napisał(a): Albo nie wiem co....:placz::nerwy::flaming::bigcry::wallbash::niewiem::grab: A ja wiem co..... :( za dużo tych wszystkich bid, ludzie mają w czym wybierać, a że teraz i sezon "szczeniaczkowy", to dorosłymi/starymi psami sobie głowy nie zawracają :( Quote
Macia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Cudak napisał(a):A ja wiem co..... :( za dużo tych wszystkich bid, ludzie mają w czym wybierać, a że teraz i sezon "szczeniaczkowy", to dorosłymi/starymi psami sobie głowy nie zawracają :( Niestety muszę się zgodzić. U nas też mimo ogłoszeń cisza. Co prawda u nas na 17 psów aż 8 jest mało adopcyjnych, nie zmienia to jednak faktu, że nie było ani jednego telefonu. Masakra, chciałoby się pomóc kolejny, ale nie ma jak. Quote
kolejna kobietka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ciociu Halabajowko moglabys potwierdzic ostatnie wplaty Ineczki? bo chcialabym prosic dalej o pomoc na fb, a nie wiem ile brakuje :sad: Quote
Recommended Posts