Mattilu Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Maciu, pozdrowiena! Naprawde dzieje sie u Was niesamowicie duzo. Staruszeczek wzruszajacy, bernenczyk piekny a szczeniak rozbrajajacy. Mam nadzieje, ze dwa ostatnie szybko znajda dom... Quote
gluchypies Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Kochane, co tu tak ucichło? Ja rzadko bywam na dogo, a ten wątek znikł pośród innych... Quote
Mattilu Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Prawda, nie moglam go znalezc. Co sie dzieje? Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Na fb się przenosi dogomania .... chyba wszystko i wszyscy .... Quote
Mattilu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 A ja bym nie chciała...FB to inna bajka :( Quote
Ellig Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Dziewczyny nie są w stanie pisac na Dogomani , dopiero co spędzily kilka weekendów i odławiały szczeniaki na polach, ilośc potrzebujących zwierzaków i brak czasu to powod dla ktorego są częsciej juz w jednym miejscu. https://www.facebook.com/komitetsos/ Quote
gluchypies Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Dziewczyny nie są w stanie pisac na Dogomani , dopiero co spędzily kilka weekendów i odławiały szczeniaki na polach, ilośc potrzebujących zwierzaków i brak czasu to powod dla ktorego są częsciej juz w jednym miejscu. https://www.facebook.com/komitetsos/ Dziękuję Ellig za informację. W takim razie będę je śledziła na FB. Nieustannie trzymam kciuki za wszystkie ich akcje dla psiaków! Quote
Ellig Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Dziękuję Ellig za informację. W takim razie będę je śledziła na FB. Nieustannie trzymam kciuki za wszystkie ich akcje dla psiaków! Bardzo proszę, ja też staram się być na bieżąco, dziewczyny są naprawdę niesamowite.Mam dla Nich wiele szacunku. 2 Quote
Ellig Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 "Regularnie jesteśmy pytane dlaczego to robimy, dlaczego działamy. Czasami jest to spowodowane szczerym zdziwieniem, innym razem krytyką. Szczególnie szokujące jest dla niektórych, że nie robimy tego za pieniądze, że to nie nasza praca, a wolontariat, któremu poświęcamy praktycznie większość wolnego czasu. Myślę, że te zdjęcia idealnie pokazują dlaczego warto! Owszem, taka działalność nie jest łatwa i często wymaga wielu poświęceń, ale takie metamorfozy sprawiają, że ma się siły by działać dalej. Aktualnie mamy spore problemy wynikające zarówno z braku czasu, ale przede wszystkim braku funduszy. Sytuacja jest bardzo trudna i cały czas szukamy rozwiązań. Na zdjęciach jest Bomba: w dniu gdy trafiła do nas oraz aktualnie. Od razu widać zmiany fizyczne, ale jeszcze ważniejsze są zmiany psychiczne. Sunia otwiera się na świat i uczy się, że ludzie nie są źli. Jeszcze długa droga przed nami, ale może być tylko lepiej. I to jest właśnie powodem dla którego to robimy." Quote
Macia Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Jestem. Dogo niestety rzadko ze mną współpracuje. Plus nauka i zwierzaki zabierają cały wolny czas. Jednak powoli postaram się zaktualizować wątek. 2 Quote
Ellig Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim magicznych Świąt, dużo zdrowia w nadchodzącym roku, radości płynącej z drobiazgów, uśmiechu każdego dnia, naszym przyjaciołom życzę wspaniałych właścicieli, zawsze pełnej miski i przyjaźni ludzko-zwierzęcej,a wszystkim bezdomnym pieskom życzę, by wreszcie ktoś je pokochał i zdecydował się zabrać do swego domu.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2016 Roku! Quote
Macia Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Bardzo dziękujemy! Również życzę wszystkiego dobrego zarówno w tym czasie świątecznym jak i w każdym innym momencie ;). Próbowałam dodać zdjęcie, ale dogo nie współpracuje ;) Quote
Recommended Posts