Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tazzman siada czesto jak ciapa:) ze tylną łapę ma odgięta :roll::)

Ja słonce to super, ale zeby ju nie bolała;)

Ja to mam zboczenie normalnie i co jakiś czas sprawdzam Fixa czy m usię nie cofneło :splat:

Posted

Mnie sie raczej wydaje, ze on chcial te zabawki dac Felixowi, bo od kiedy Felix w kolnierzu lezy, to maly do niego nie wlazi, bo sie kolnierza boi. Felix oczywiscie, to wykorzystuje i specjalnie z usmiechem na mordzie, przesladuje malca - teraz nie musi warczec, wystarczy ze kolnierz pokaze :evil_lol: Moze Oskar wymyslil, ze jak Felix tak sie nimi bawi, to przekupi go i bedzie mogl wlezdz sie przytulic.

Tak- tak, slonce idzie, to jest pewne... przynajmniej w moich rejonach. A z tym siadaniem, to moze tez tak byc - bo Oskar, to ogolnie taka mala kalikatura jest :loveu: ale ja nie lubie jak cos z psami jest nie tak i wole dmuchac na zimne - no nadopiekuncza jestem :oops:

Posted

[quote name='Pink'] ale ja nie lubie jak cos z psami jest nie tak i wole dmuchac na zimne - no nadopiekuncza jestem :oops:[/QUOTE]

tu chyba same takie :lol:

Sandra czy mu się jajko nie cofnęło sprawdzasz???

Kurcze głupio tak się cieszyć z czyjegoś bólu głowy, ale .... jak ten ból zwiastuje wiosnę to mam nadzieję, że wszędzie ta wiosna zagości i szybko, żeby za długo nie bolało :loveu:

Posted

Waszku spoko, ja sie tez zawsze ciesze z tego faktu, bo ja jestem uzalezniona od slonca :loveu: Fakt, ze napierdziela mnie przeokrutnie az zyc sie nie daje ale co tam, jak slonce ma byc, to sie przetrzyma.
No i oczywiscie slonce wylazlo i swieci jak przystalo na przedwiosnie :multi: jeszcze tylko weekend przetrzymac, bo u mnie maja byc w tym terminie dosc duze spadki temperatury a pozniej juz z gorki.

[SIZE=1]Jestem gapa ale dopiero dzisiaj zobaczylam, ze wstawilas Felixa juz wolnego do adopcji na fb... normalnie az klucha w gardle mi stanela :roll:[/SIZE]:oops:
[SIZE=1]Az do TZ-ta zadzwonilam a on "co tak szybko" ...[/SIZE]

Posted

[quote name='Pink']
[SIZE=1]Jestem gapa ale dopiero dzisiaj zobaczylam, ze wstawilas Felixa juz wolnego do adopcji na fb... normalnie az klucha w gardle mi stanela :roll:[/SIZE]:oops:
[SIZE=1]Az do TZ-ta zadzwonilam a on "co tak szybko" ...[/SIZE][/QUOTE]

no piknie :lol: zapytowuję więc czy mam więcej ogłoszeń robić czy czasu nie tracić? :lol:

Posted

[quote name='ania0112']czy co mu sie nie cofneło?[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']

Sandra czy mu się jajko nie cofnęło sprawdzasz???

[/QUOTE]

No jajko jajko;)

[quote name='malawaszka']no piknie :lol: zapytowuję więc czy mam więcej ogłoszeń robić czy czasu nie tracić? :lol:[/QUOTE]

I nawet pakowac nie będzie trzeba :loveu:

Posted

Ja wiem, ze jestem swin :angryy: Wiem, ze Felix jest zboj, bandzior i dres, wiem tez, ze jeszcze nie raz sie z nim zetne, jak bede chiala zeby byl taki jak mi pasuje a nie jemu ... ale ja kurna nie oddam go nikomu, to jest MOJ pies.
A zreszta, kto Oskara ciape pomoze mi wychowac :cool3: no nie oddam go i juz :oops:
Wypilam kielicha, zadzownilam do TZ-ta i powiedzialam ... TZ stwierdzil, ze juz cos czul, bo z taka fascynacja z jaka o Felixie gadalam, to nie spodziewal sie niczego innego.

Posted

ale żeby było, ze zapakowany to kokardkę doślemy :eviltong:

edit. hahhaha wiedziałam! Ja już pisałam że go nie oddasz jak był drugi dzień u Ciebie!
Hurra!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::cunao:

Posted

ahahahahaha popłakałam się Marta normalnie się popłakałam :Rose:

pozwolę sobie skopiować od Ani
Hurra!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG]:cunao::cunao:

Posted

Hahahahahahha :) Wasia dosyłaj Kokarde!!

Super:) i ja kopije bo to dorbze jest napsiane;)

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG]:cunao::cunao:

Posted

To niech Felix szybko wychowuje Oskara, bo ja chcę Oskara pokazać koleżance z pracy, tej, którą miałam na myśli (akurat jest na L-4, ale wraca w przyszłym tygodniu).
Ale chyba pokażę go w kloszu?
Też dołączam się do ogólnej radości i gratulacji z powodu nowego domku Felixa i nowego domownika w Waszym domku.

Posted

Smiejcie sie, smiejcie :angryy: to wszystko przez ten bol glowy, poszkodowana jestem na umysle i mi silna wole zabralo :evil_lol: ale Ania ma racje, ja przez tego psa spac nie moglam i wilam sie jak [I]girlanda na choince.
[/I]Tylko jakos sie trzymalam - udowadniajac sobie i wszystkim na okolo, ze to nie pies dla mnie - a zreszta pies, po co mi pies na stale.

Posted

malawaszka na jednych działają zdjęcia na innych patyczki w oczku :p

Pink ty się nie tłumacz... łobuz rozkochał cie w sobie :)
Juz od samego początku tiutiałaś nad nim... a że masz 2 psy to widać było, ze to nie kwestia tęsknoty za psem a ogólnie charakteru Felixa ... zresztą kto to widział dom dt bez własnego psa... to sie MUSIAŁO TAK SKOŃCZYĆ:multi:

Posted

marako, sorry ale nie zauwazylam Twojego posta ... tak, tak jakos sie zgadamy co do ogledzin. Oskarowi jeszcze troche socjalizacji potrzeba, chociaz jest duzo lepiej - tylko u niego jest jeden problem - zostawanie samemu :roll: Babeczka ma moze psa? bo Oskar bez problemow zostaje z Felixem ale jak wychodze z samym Felixem, zeby sie wybiegal, to maly wyje jak karetka - no i rozpierdziela wszystko w wiatrolapie. Jak bylismy w poniedzialek z Felixem na kastracji, to podobno cale 3 godziny wyl - sasiedzi mi mowili :angryy:

[QUOTE] zresztą kto to widział dom dt bez własnego psa... [/QUOTE]

tak, tylko ze nie tego psa zostawiam ktory pasowal by do DT - ciagle jatki z nowym eh... no ale Felix jest dopiero 2 tygodnie w nowym miejscu, to tez nie ma co od niego wymagac. I tak chlopak zaaklimatyzowal sie ze swoim charakterkiem nad wyraz dobrze :loveu:

Posted

Co ty mówisz nie tego psa:crazyeye: Chłopak może być zadziora ale jakoś z Oskarem się dogadał... więc umiarkowany zadziora! Przypuszczam, ze dasz rade go ogarnąć a jak będa spore problemy to zawsze można suczke wziąć na dt :eviltong:
Oskar może wyć do Felixa... nie wykluczone, ze w nowym miejscu gdzie nie było by psa to by nie wył.. tylko jak to sprawdzic...

Posted

Z Oskarem sie dogadal, bo to towarzysze niedoli i w jednym czasie do nowego trafili. Oskar jest do tego bardzo ulegly, co i tak bojek nie wykluczylo. Suczek nie moge, bo jak pisalam mam z boku amstawke, ktora juz pare suk na swoim koncie ma i miala bym przechlapane przy plocie i na spacerach. Psom potrafi kosci przez plot podawac ale jak przyjezdzaja znajomi z suczydlem na grila, to mowie sasiadom i oni swoja zamykaja w domu, bo kiedys by nam plot rozwalila.
Ale czym ja sobie narazie glowe zawracam, Felix jest 2 tygodnie w domu, dopiero po kastracji - to i tak nie wiadomo jaki sie "wykluje" pozniej.

Posted

Przyzwoity musi byc, innej opcji nie ma :evil_lol: jak cos, to do szkoly pojdziemy i sie naumie sztuczek i cudow na kiju :cool3:

Ide na pola - zmeczyla mnie ta akcja i musze lepetyne przewietrzyc - burki do nogi!

Posted

[quote name='Pink'] ... tak, tak jakos sie zgadamy co do ogledzin. Oskarowi jeszcze troche socjalizacji potrzeba, chociaz jest duzo lepiej - tylko u niego jest jeden problem - zostawanie samemu :roll: Babeczka ma moze psa?
[/QUOTE]
Oględziny to najpierw pokazanie fotek, spokojnie. Dopiero jak okaże się, że tak, są zwarci i gotowi , to będziemy myśleć o c.d.

Niestety nie mają psa, więc lepiej, żeby się ucywilizował i nie wył. Bo to mieszkanie, chyba w niskiej zabudowie, może i z ogródkiem maleńkim, ale sąsiadów masa i wycie może nie być tolerowane przez nich.