Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim (Matagi, Cavallo, Mada&Teodor) dziękuję za troskę o moje zdrowie. Dziś ciut lepiej, jeśli chodzi o temperaturę i ogólny ból, ale chrypie dalej, a i kaszel mam dziś większy, wręcz nieziemski... Kaszlę jak stary facet... :lol: No, ale jutro wybieram się na zajęcia, więc musi być lepiej.

Ambra dziś ma urodzinki! Dostała póki co wiele przysmaków i taką fajną zabawkę od Daniela (sznur z 4 piłkami, każda na innym końcu) i w ciągu pięciu minut mój Aniołek rozwalił jedną z piłeczek... :diabloti: musiały jakieś liche być... sasasa... :evil_lol:

Ode mnie dostanie (może jutro już dojdzie) nowy komplecik z red dingo - smycz i obroża. Ale znając pocztę polską może być i w piątek lub poniedziałek. No trudno... Musi poczekać.
Pozdrawiam wszystkich!!! Jak się do jutra odrobię i wyzwolę się z nowego uzależnienia (nowa babska gra komputerowa), to wstawię zdjątka! :cool3: Żartuję, wstawię na 100% jutro! ;)

Buźki dla wszystkich! :lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']No to fajnie, że juz lepiej sie czujesz :)
A dla Ambry - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)

PS. Co to za wciągająca babska gra komputerowa - jeśli mozna wiedzieć? :)

Dzięki za życzonka!
P.S. Gra na podstawie serialu "Gotowe na wszystko". :cool3:

Posted

:new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG:

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA AMBERKA!!!!!!

A dla Pańci, żeby jakośjutro wytrzymała na zajęciach i wyzdrowiała szybko!

Pozdarwiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='cavallo']:new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG:

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA AMBERKA!!!!!!

A dla Pańci, żeby jakośjutro wytrzymała na zajęciach i wyzdrowiała szybko!

Pozdarwiam, Agata&Alpa

No raczej mnie na zajęciach nie zobaczą, bo dalej się źle czuję... :shake: A zdjęcia wstawię ciut później. ;)

Posted

Ambra dziś taka śnięta. Dużo śpi i się wygrzewa we wpadających przez okno promieniach słonka. A tak to tylko dorwała się do jednej małej ściereczki, którą zostawiłam do wyschnięcia na grzejniku. :diabloti: Ambra to dziś aniołeczek (póki co oczywiście)! :angel: I nawet nauczyłam ją robić slalom! :cool3:

Heh... Ja czuję się nawet dobrze, ale ten kaszel jest straszny. :roll:

No, a teraz przejdźmy do zdjęć... Dziś z racji na wczorajsze urodziny zapominam na ten 1 raz o chronologii wstawianych zdjęć, więc oto dzisiejszy roczny już Ambereczek i jej prezenty. :lol:

Prezent dla Amberki od mojego Daniela - jak widać z na dwóch końcach piłek już nie ma... :diabloti:

A to prezent ode mnie, który dziś do nas dotarł. ;)

Ambra w nowej obróżce...

... i na nowej smyczce. ;)

Uśmiech do obiektywu... :loveu:

Smakołyk w podziękowaniu za sesję zdjęciową. :cool3:

Amberek odpoczywa po wyczerpującej sesji. ;)

Amberek i jej smok. :lol:

Ambra zasnęła ze swoim smokiem. :p

No, to tyle... Ale może dziś jeszcze wstawię jakieś fotencje. :cool3:

Posted

Asia_M napisał(a):
Cudeńka! :)
A Moresik ma długie nóżki...Mieszko to raczej niskopodwoziowiec:lol: :lol: :lol:

Heh... Witamy Asiu i dziękujemy za komplementy! :cool3: ;)

Posted

No to Amberek wyszykowany!! Śliczny ma ten czerwony komplecik, bardzo jej do twarzy (Pyszczka):loveu::loveu::loveu: A piłeczki, no tak, nie ma jak demolka:diabloti:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
No to Amberek wyszykowany!! Śliczny ma ten czerwony komplecik, bardzo jej do twarzy (Pyszczka):loveu::loveu::loveu: A piłeczki, no tak, nie ma jak demolka:diabloti:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Oj nie ma Agatko nic lepszego od demolki... :diabloti: Oczywiście takiej, która nie przyprawi Pańcię o omdlenie... :cool3:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Czy ja coś przegapiłam??? Czy Mores jest twój????

Może tak: ja jestem "dochodząca" do Moresa. Moresik mieszka z moim Danielem, to miał być jego piesek. Choć wydaje mi się, że w razie czego "teściowa" Moresa nie odda... :mad: Więc dalej pozostanę dochodzącą do Moresa. ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Może tak: ja jestem "dochodząca" do Moresa. Moresik mieszka z moim Danielem, to miał być jego piesek. Choć wydaje mi się, że w razie czego "teściowa" Moresa nie odda... :mad: Więc dalej pozostanę dochodzącą do Moresa. ;)

Najważniejsze, że jest ktoś kto go weźmie ;)

Posted

Chefrenek napisał(a):
Najważniejsze, że jest ktoś kto go weźmie ;)

Ależ ja bym powiedziała, że Mores dom ma pewny... Zresztą, gdyby coś to my byśmy go w przyszłości chcieli wziąć do siebie, ale mama Daniela jest sama i Moresa już zapowiedziała, że nie odda. :cool3: Więc jak ktoś tu coś "straci", to my Moresa. :roll:

Posted

Wcale się nie dziwię, że Teściowa nie zamierza oddać Moresia :) Mieszko-Moresie mają swój nieodparty urok więc trudno im się oprzeć:lol:

Ile Moresik mierzy w kłębie?:cool3:

Posted

Asia_M napisał(a):
Wcale się nie dziwię, że Teściowa nie zamierza oddać Moresia :) Mieszko-Moresie mają swój nieodparty urok więc trudno im się oprzeć:lol:

Ile Moresik mierzy w kłębie?:cool3:

Dowiem się dziś. Sama nie mierzyłam. :cool3:

Posted

Jak się dzisiaj czuje Chora Kobieta? Mam nadzieje, że troszkę lepiej? W przyszłym tygodniu zapowiada się piękna pogoda, więc zdrowiej, spacerki i zdjęcia proszę nowe zrobić rozrabiającym pieskom!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Jaki śliczny ten nowy awatarek!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Jak się dzisiaj czuje Chora Kobieta? Mam nadzieje, że troszkę lepiej? W przyszłym tygodniu zapowiada się piękna pogoda, więc zdrowiej, spacerki i zdjęcia proszę nowe zrobić rozrabiającym pieskom!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Jaki śliczny ten nowy awatarek!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Zdjęć to dużo różnych, starych, nowszych, ale wstawić trzeba... ;) Poza tym, że kaszel mnie nie odstępuje i katar, to czuję się całkiem dobrze. :cool3:
I dziękuję za komplement odnośnie awatarka! ;)
Pozdrowionka!

Posted

Akitka napisał(a):
Z Poza tym, że kaszel mnie nie odstępuje i katar, to czuję się całkiem dobrze. :cool3:

Hello :)
Mnie tez jakieś choróbsko dopadło, i szef mnie z pracy do domu wygnał, żebym wszystkich nie pozarażała :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Hello :)
Mnie tez jakieś choróbsko dopadło, i szef mnie z pracy do domu wygnał, żebym wszystkich nie pozarażała :)

Ojoj... Ale pamiętaj, że ja Cię zarazić nie mogłam... ;) Heh. Kuruj się Mada i wymiziaj Teodorka ode mnie. Może przy okazji zrobisz mu jakieś nowe zdjęcia z domowych pieleszy! ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Ojoj... Ale pamiętaj, że ja Cię zarazić nie mogłam... ;) Heh. Kuruj się Mada i wymiziaj Teodorka ode mnie. Może przy okazji zrobisz mu jakieś nowe zdjęcia z domowych pieleszy! ;)

Tedzio wymiziany :loveu: :loveu: :loveu:
Zdjęcia też mu zrobiłam, ale chwilowo jakoś nie moge sie zabrać do ich wstawienia. Moze wieczorkiem cosik wstawie :)