Mada&Teodor Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Akitka napisał(a): Wkrótce wstawię nowe zdjęcia. Jutro rano, bo obecne 38 stopni każe mi wracać do łóżka. Cześć Kasiu :) Jak się dziś biedulko czujesz? Mam ndzieje, że lepiej. Quote
Akitka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wszystkim (Matagi, Cavallo, Mada&Teodor) dziękuję za troskę o moje zdrowie. Dziś ciut lepiej, jeśli chodzi o temperaturę i ogólny ból, ale chrypie dalej, a i kaszel mam dziś większy, wręcz nieziemski... Kaszlę jak stary facet... :lol: No, ale jutro wybieram się na zajęcia, więc musi być lepiej. Ambra dziś ma urodzinki! Dostała póki co wiele przysmaków i taką fajną zabawkę od Daniela (sznur z 4 piłkami, każda na innym końcu) i w ciągu pięciu minut mój Aniołek rozwalił jedną z piłeczek... :diabloti: musiały jakieś liche być... sasasa... :evil_lol: Ode mnie dostanie (może jutro już dojdzie) nowy komplecik z red dingo - smycz i obroża. Ale znając pocztę polską może być i w piątek lub poniedziałek. No trudno... Musi poczekać. Pozdrawiam wszystkich!!! Jak się do jutra odrobię i wyzwolę się z nowego uzależnienia (nowa babska gra komputerowa), to wstawię zdjątka! :cool3: Żartuję, wstawię na 100% jutro! ;) Buźki dla wszystkich! :lol: Quote
Mada&Teodor Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No to fajnie, że juz lepiej sie czujesz :) A dla Ambry - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) PS. Co to za wciągająca babska gra komputerowa - jeśli mozna wiedzieć? :) Quote
Akitka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Mada&Teodor']No to fajnie, że juz lepiej sie czujesz :) A dla Ambry - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) PS. Co to za wciągająca babska gra komputerowa - jeśli mozna wiedzieć? :) Dzięki za życzonka! P.S. Gra na podstawie serialu "Gotowe na wszystko". :cool3: Quote
cavallo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA AMBERKA!!!!!! A dla Pańci, żeby jakośjutro wytrzymała na zajęciach i wyzdrowiała szybko! Pozdarwiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='cavallo']:new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA AMBERKA!!!!!! A dla Pańci, żeby jakośjutro wytrzymała na zajęciach i wyzdrowiała szybko! Pozdarwiam, Agata&Alpa No raczej mnie na zajęciach nie zobaczą, bo dalej się źle czuję... :shake: A zdjęcia wstawię ciut później. ;) Quote
cavallo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 To niedobrze, że ciągle tak się kiepsko czujesz....Może jutro będzie już lepiej!!! A jak dzisiaj się miewa Amberek? :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ambra dziś taka śnięta. Dużo śpi i się wygrzewa we wpadających przez okno promieniach słonka. A tak to tylko dorwała się do jednej małej ściereczki, którą zostawiłam do wyschnięcia na grzejniku. :diabloti: Ambra to dziś aniołeczek (póki co oczywiście)! :angel: I nawet nauczyłam ją robić slalom! :cool3: Heh... Ja czuję się nawet dobrze, ale ten kaszel jest straszny. :roll: No, a teraz przejdźmy do zdjęć... Dziś z racji na wczorajsze urodziny zapominam na ten 1 raz o chronologii wstawianych zdjęć, więc oto dzisiejszy roczny już Ambereczek i jej prezenty. :lol: Prezent dla Amberki od mojego Daniela - jak widać z na dwóch końcach piłek już nie ma... :diabloti: A to prezent ode mnie, który dziś do nas dotarł. ;) Ambra w nowej obróżce... ... i na nowej smyczce. ;) Uśmiech do obiektywu... :loveu: Smakołyk w podziękowaniu za sesję zdjęciową. :cool3: Amberek odpoczywa po wyczerpującej sesji. ;) Amberek i jej smok. :lol: Ambra zasnęła ze swoim smokiem. :p No, to tyle... Ale może dziś jeszcze wstawię jakieś fotencje. :cool3: Quote
Asia_M Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cudeńka! :) A Moresik ma długie nóżki...Mieszko to raczej niskopodwoziowiec:lol: :lol: :lol: Quote
Akitka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Asia_M napisał(a):Cudeńka! :) A Moresik ma długie nóżki...Mieszko to raczej niskopodwoziowiec:lol: :lol: :lol: Heh... Witamy Asiu i dziękujemy za komplementy! :cool3: ;) Quote
cavallo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No to Amberek wyszykowany!! Śliczny ma ten czerwony komplecik, bardzo jej do twarzy (Pyszczka):loveu::loveu::loveu: A piłeczki, no tak, nie ma jak demolka:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 cavallo napisał(a):No to Amberek wyszykowany!! Śliczny ma ten czerwony komplecik, bardzo jej do twarzy (Pyszczka):loveu::loveu::loveu: A piłeczki, no tak, nie ma jak demolka:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Oj nie ma Agatko nic lepszego od demolki... :diabloti: Oczywiście takiej, która nie przyprawi Pańcię o omdlenie... :cool3: Quote
Chefrenek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czy ja coś przegapiłam??? Czy Mores jest twój???? Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Czy ja coś przegapiłam??? Czy Mores jest twój???? Mores jest chyba Tż-a :) Quote
Chefrenek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Mores jest chyba Tż-a :) Ale koligacje :lol: :lol: :lol: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Czy ja coś przegapiłam??? Czy Mores jest twój???? Może tak: ja jestem "dochodząca" do Moresa. Moresik mieszka z moim Danielem, to miał być jego piesek. Choć wydaje mi się, że w razie czego "teściowa" Moresa nie odda... :mad: Więc dalej pozostanę dochodzącą do Moresa. ;) Quote
Chefrenek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Akitka napisał(a):Może tak: ja jestem "dochodząca" do Moresa. Moresik mieszka z moim Danielem, to miał być jego piesek. Choć wydaje mi się, że w razie czego "teściowa" Moresa nie odda... :mad: Więc dalej pozostanę dochodzącą do Moresa. ;) Najważniejsze, że jest ktoś kto go weźmie ;) Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Najważniejsze, że jest ktoś kto go weźmie ;) Ależ ja bym powiedziała, że Mores dom ma pewny... Zresztą, gdyby coś to my byśmy go w przyszłości chcieli wziąć do siebie, ale mama Daniela jest sama i Moresa już zapowiedziała, że nie odda. :cool3: Więc jak ktoś tu coś "straci", to my Moresa. :roll: Quote
Asia_M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wcale się nie dziwię, że Teściowa nie zamierza oddać Moresia :) Mieszko-Moresie mają swój nieodparty urok więc trudno im się oprzeć:lol: Ile Moresik mierzy w kłębie?:cool3: Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Asia_M napisał(a):Wcale się nie dziwię, że Teściowa nie zamierza oddać Moresia :) Mieszko-Moresie mają swój nieodparty urok więc trudno im się oprzeć:lol: Ile Moresik mierzy w kłębie?:cool3: Dowiem się dziś. Sama nie mierzyłam. :cool3: Quote
cavallo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jak się dzisiaj czuje Chora Kobieta? Mam nadzieje, że troszkę lepiej? W przyszłym tygodniu zapowiada się piękna pogoda, więc zdrowiej, spacerki i zdjęcia proszę nowe zrobić rozrabiającym pieskom!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jaki śliczny ten nowy awatarek! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 cavallo napisał(a):Jak się dzisiaj czuje Chora Kobieta? Mam nadzieje, że troszkę lepiej? W przyszłym tygodniu zapowiada się piękna pogoda, więc zdrowiej, spacerki i zdjęcia proszę nowe zrobić rozrabiającym pieskom!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jaki śliczny ten nowy awatarek! Pozdrawiam, Agata&Alpa Zdjęć to dużo różnych, starych, nowszych, ale wstawić trzeba... ;) Poza tym, że kaszel mnie nie odstępuje i katar, to czuję się całkiem dobrze. :cool3: I dziękuję za komplement odnośnie awatarka! ;) Pozdrowionka! Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Akitka napisał(a):Z Poza tym, że kaszel mnie nie odstępuje i katar, to czuję się całkiem dobrze. :cool3: Hello :) Mnie tez jakieś choróbsko dopadło, i szef mnie z pracy do domu wygnał, żebym wszystkich nie pozarażała :) Quote
Akitka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Hello :) Mnie tez jakieś choróbsko dopadło, i szef mnie z pracy do domu wygnał, żebym wszystkich nie pozarażała :) Ojoj... Ale pamiętaj, że ja Cię zarazić nie mogłam... ;) Heh. Kuruj się Mada i wymiziaj Teodorka ode mnie. Może przy okazji zrobisz mu jakieś nowe zdjęcia z domowych pieleszy! ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Akitka napisał(a):Ojoj... Ale pamiętaj, że ja Cię zarazić nie mogłam... ;) Heh. Kuruj się Mada i wymiziaj Teodorka ode mnie. Może przy okazji zrobisz mu jakieś nowe zdjęcia z domowych pieleszy! ;) Tedzio wymiziany :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia też mu zrobiłam, ale chwilowo jakoś nie moge sie zabrać do ich wstawienia. Moze wieczorkiem cosik wstawie :) Quote
Recommended Posts