allcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :laola::laola: Medarek ma nowy dom z ogrodem 11 czerwca pojechal do swoich nowych wlascicieli do Swidra :laola::laola: to ja Medarek zapewne moją historie zna już wiele osob . Czuje sie juz bardzo dobrze jadam normalne posilki, biegam, merdam ogonem jestem ciekaw swiata i czekam na tego Jednego Jedynego, ktory pokocha mnie a ja pokocham Go!!! swoje zycie wszak zawdzieczam wielu dobrym sercom ktore uratowaly mnie od smierci. Teraz czuje sie juz bardzo dobrze i czekam na SWOJEGO PANA - tego jedynego - kochanego, ktorego serce mnie pokocha, a ja to uczucie pomnoze i oddam zwielokrotnione. Wszyscy bowiem wiedza jak kochaja Bernardyny:loveu: tesknie za normalnym kochajacym domem, ktorego niestety nie dane mi bylo zaznac, bowiem swoje 3 letnie zycie /oczywiscie poza fundacja EMIR/ - gdzie dopiero poznalem co to milosc, troska, opieka i normalne jedzenie, spedzilem w betonowym kojcu wraz z moja towarzyszka Czarok. Czarok- szczesliwie znalazla juz wspanialy dom i rodzine ktora ja bezgranicznie pokochala. Mam nadzieje na rownie cudownych ludzi, ktorzy wezma mnie do siebie...jestem spragniony milosci mam bowiem duze serce, ktore ja rowniez odwzajemni i zapewni swojemu Panu w fundacji musialem zostac nieco dluzej gdyz moj stan zdrowia byl niestety duzo duzo gorszy niz mojej wspoltowarzyszki... wazylem tylko 38kg !!! jak wydobyto mnie z betonowego kojca i przewieziono do Emir przeszedlem kilka operacji...moj stan byl bardzo cieżki- czesto niestabilny i zagrozony, Doświadczyłem już miłości i oddania wielu osob ktore mi towarzyszyly i walczyly o moje zycie Troszczyły się, czuwały dniem i nocą przez co pozwoliły mi uwierzyć i dać nadzieje na lepsze zycie... Moje zycie juz sie odmienilo - za co jestem wszystkim niezmiernie wdzieczny...stalem sie szczesliwym, pelnym zapalu do zycia, ciekawym wszystkiego co nowe, psem - a wiele rzeczy jest dla mnie zupelnie nowych i ciekawych... Do pelni szczescia potrzebne jest mi tylko to jedyne serce, ktore pokocham i ktore pokocha mnie. :iloveyou: :loveu: :iloveyou: w sprawie mojego nowego domku i adopcji prosze o kontakt z Pania Krystyna: fundacja Emir Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Telefon: 0 601 300 726, 046 857 88 27 Email: [email protected] tu jest opisana dokladnie moja historia http://fundacja-emir.org/aktualnosci/medar.htm linki do plakacikow-ogloszeniowych na szukanie domku dla Medzia http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_Medar.pdf a tu drugi http://upload.miau.pl/3/2725.pdf ...... Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dla zainteresowanych moim losem tutaj jest link do calej mojej historii na dogomanii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35663 Medarek:lol: Quote
Olga132 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no to zabieramy sie za szukanie domku Medarowi !!! Quote
al-ka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 "Pokonałem śmierć,by Cię kochać! Czekam na Ciebie!" Medar Quote
Dea Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to podnosimy i rozglądamy się za domkiem:cool3: Quote
ANETTTA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ALLCIA ZROBIŁAS TEN WATEK PIEKNIE AZ SIE :placz: PIES TO WIECEJ NIZ CZŁOWIEK .... DOMEK DLA MEDERKA Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='ANETTTA']ALLCIA ZROBIŁAS TEN WATEK PIEKNIE AZ SIE :placz: DOMEK DLA MEDERKA no mam nadzieje ze w pozytywnym znaczeniu :loveu: i ikonka :placz: miala znaczyc tyle co wzruszenie jakie w nim sie czyta... domek dla medarka hopaj w gore Quote
Hund Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 I wychodzimy z Medarkiem na spacer na górkę żeby wszyscy go zobaczyli. Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 i jeszcze przed noca maly spacerek Medarek dziekuje wszystkim wyprowadzajacym Dea, Hund, anettta, madzia828, al-ka poleca sie i prosi o jeszcze jeszcze:loveu: Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 no i oczywiscie cioci oldze tez :lol: Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 no dobra- jeszcze krotkie obejscie przed spankiem-moze natkniemy sie na jakiegos nocnego marka ktory pokocha Medarka???? Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 no to dbranocki- mam nadzieje ze jutro z samego rana ktos zlituje sie nad Medarkiem i na spacerek Go wypusci:loveu: bo ja moze troche pospie:eviltong: Quote
allcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 z mojej strony to juz naprawde ostatnie koleczko przed snem- moze ktos zobaczy te pieknosc???spojrzcie jaki piekny chlopak jest Quote
Olga132 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Medar jest na alegro - kto może poogłaszć go na innych portalach?!! Quote
enia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Podnosze Medarka , a nie ma jakiegoś forum bernardynów???? może go tam trzeba pokazać? Quote
ANETTTA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dobry pomysł ale nie wiem o takim forum noc..... mederek do domku kochanego Quote
al-ka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Medar jest na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=7272 Quote
allcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 jest jeszcze forum bernardynow-ale czekamy na rejestracje- a to tam niestety trwa:angryy: do trzech tyg-czyli jeszcze ze dwa:mad: a tymczasem Medarek na spacerek Quote
Recommended Posts