medar Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Czarodziejka']Widzę sporą dozę podobieństwa :razz: Jasne, tyle że ON jest milszy i przystojniejszy :eviltong: . A tu czarok i Medar :-) Medarek kocha ludzi, buziaki i mizianko.. I jest po prostu piękny !!! Quote
ANETTTA Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 i nikt go nie chce :placz: a on sie aż prośi o domek :multi:taka kupa futra do miziania Quote
Gagasia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Medar jest piękny i słodki. Na pewno ktoś go pokocha:) Quote
madzia828 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Medar się przypomina kawał futerka do przytulania:loveu: Quote
allcia Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 15:53- a do Medara nikt dzis nie zajrzal???!!! ....na jedynke Go!!! przeciez przysypiemy Go pisakiem jak nikt Go nie bedzie podnosil Quote
ANETTTA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 on jest taki piekny na 1 stronke Meder prosi:shake: taki piekny i nikt go nir chce :shake: Quote
ANETTTA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka on nigdy cie nie zdradzi i nie zawiedzie ........:shake: a gdzie ten dom dla Mederka :multi: chopaj w górkę :multi: chopaj chopaj tu już mało kto zaglada .........co z Wami ...... Quote
ANETTTA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 gdzie ten domek mederek wciąż czeka .................przyjdz po niego .....:multi: Quote
martasuwałki Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Medzio czeka, ale nie jest tak źle... dziewczyny za nim szaleją.. "...Piękna para! Medar i Dobrusia. Może faktycznie mogłby zamieszkać gdzieś razem? Dobrej Medar wyraźnie imponuje bo to raczej ona za nim biega , ale z drugiej strony, trudno się dziwić ...Taki przystojniak! ;-) Dobra nawyrażniej lubi dużych owłosionych mężczyzn ;-)..." napisała Ania W. na wątku Dobrusi... Quote
ANETTTA Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Mederek nabrał ciałka wyglad super jak bym nie miała swojego benka agresora to bym, chyba po niego pojechała jest taki cudowny P. Krystyno: EMIR: czy ktos o niego wogóle pyta jest jakies zainteresowanie tym przystojniaczkiem Quote
medar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ANETTTA napisał(a):Mederek nabrał ciałka wyglad super jak bym nie miała swojego benka agresora to bym, chyba po niego pojechała jest taki cudowny P. Krystyno: EMIR: czy ktos o niego wogóle pyta jest jakies zainteresowanie tym przystojniaczkiem Zapytań jest sporo, głównie "osób" nieodpowiedzialnych, chcących go na reproduktora .. Quote
ANETTTA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ LUDZIOM TYLKO ROZMNAŻANIE W GŁOWIWE A TYCH BIDÓW CORAZ TO WIECEJ MODNA RASA...TRZEBA MIĘĆ .... POTEM PRZEMIJA A BIDE ZA PŁOT .....:placz: OJ LUDZIE LUDZIE a czy to sa wogóle ludzie ? Meder dzieki za odp. Quote
ANETTTA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 mederek szuka domku chopaj na pierwsza stronkę:multi: Quote
Gagasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ludzie nie mają pojęcia z czym się wiąże wzięcie takiego psa. Moja koleżanka chciała Medara, ale jak mi powiedziała, czym go będzie karmić, to uświadomiłam ją, że raczej powinna wziąc jakiegoś małego psiaczka. Więc może lepiej poczekać na kogoś odpowiedzialnego. Quote
Ania W Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Zajrzyjcie też tu ;-) http://fundacja-emir.org/aktualnosci/medar.htm Ja nie mam czasu wstawiać zdjęć na wszystkie wątki ale jak ktoś chce może je tu przekleić. Od tego psa trudno wzrok oderwać ! :-) Quote
Recommended Posts