paros Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Zrobiłam plakacik ale nie wiem czy nie za długi tekst, czy go skrócić? :cool3: Jak myślicie??? :roll: Wtatara jeżeli nie trzeba nic poprawiać to zaraz wyślę Tobie plakacik w wersji tekstowej :lol: Quote
Gagasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='paros']Zrobiłam plakacik ale nie wiem czy nie za długi tekst, czy go skrócić? :cool3: Jak myślicie??? :roll: Wtatara jeżeli nie trzeba nic poprawiać to zaraz wyślę Tobie plakacik w wersji tekstowej :lol: Gratulacje:) Plakat jest fajny. Quote
ANETTTA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 plakacik super aby pomógł mederkowi w znalezieniu domkuuuuuuuuuuuu szukamy domku Quote
allcia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Medarek- na spacerek hopaj do gory plakacik super:multi: Quote
Dea Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hopamy do góry! Jak mogę coś zasugerować, to tekst troszkę bym skróciła...ludzie czytają tylko część ze zrozumieniem, później albo się zniechęcą, albo nie zakodują:evil_lol: Quote
blue.berry Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dzisiaj bedzie jeszcze jeden plakat dla Medara z troche krotszym tekstem Quote
paros Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Skróciłam tekścik, bo i mnie wydawało się, że jest przy długi :cool3: Powinnam to zrobić od razu. I plakacik z krótszym tekścikiem jest do pobrania TUTAJ :lol: Medar bardzo prosi o pomoc w znalezieniu domku :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
wtatara Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzięki za plakat. Wydrukuję i będę rozwieszać po Krakowie. Śliczna pieska. Tak mówimy do Adki. Adka tez jest ze schroniska wzięta niecałe 2 miesiące Quote
blue.berry Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 to tutaj jeszcze jeden plakat dla Medara :) a co im wiecej tym lepiej :) http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_Medar.pdf allcia - jesli mozesz obydwa linki na plakaty dolacz do swojego pierwszego post. wtedy nie bedzie problemu zeby je znalezc. pozdrawiam Quote
allcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='blue.berry']to tutaj jeszcze jeden plakat dla Medara :) a co im wiecej tym lepiej :) http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_Medar.pdf allcia - jesli mozesz obydwa linki na plakaty dolacz do swojego pierwszego post. wtedy nie bedzie problemu zeby je znalezc. pozdrawiam zrobione:lol: Quote
ANETTTA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :shake: JESZCZE NIE MA DOMKU :shake: TAKI CUDNY PIES Quote
Dea Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Podnosimy Medarka. Postaram się gdzieś u mnie też porozwieszać plakaty. Quote
Marka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='allcia']super pozatym wlasnie odezwala sie do mnie dogomarka i juz jej przeslalam zwiezla tresc o Medarku na strone adopcyjna beniow-konkret-bo tam w sumie sporo osob zainteresowanych beniami zaglada takze Madarek wyprowadzamy Cie niech patrza i trzymamy mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: za nowy domek dla naszego Ksieciunia:loveu: Dzisiaj przeładowałam stronę i Medar jest już na www.bernardyny.net [SIZE=2]Oby jak najszybciej znalazł swoje szczęście :kciuki: - jest taki podobny do mojego psa... (tylko Medar jest bardziej "rasowy" :p) :loveu: Quote
allcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 tyle ze zdjatko naszego Ksiecia nie weszlo :shake: nic to napisze na priva do Marki Quote
Marka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 allcia napisał(a):tyle ze zdjatko naszego Ksiecia nie weszlo :shake: nic to napisze na priva do Marki eee, wejdzie, wejdzie, tylko trzeba chwilę poczekać, bo dużo waży i wolno się ładuje (na razie nie mam jak zmniejszyć, bo mój prywatny grafik komputerowy jest na szkoleniu i do niedzieli jestem słomianą wdówką ;)) Quote
allcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 jak chcesz moge ci to zrobic tylko podaj ile ma miec to zdjatko tzn jakie wymiary i rozdzielczosc:lol: Quote
allcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 no faktycznie jest juz Medzio-jak malowany :loveu: dzieki - nie ma co zmniejszac:lol: Quote
Gagasia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Słuchajcie, niektórzy z Was znają Emir osobiście.Może fundacja mogłaby wspierać nowego właściciela Medara? Przecież i tak i tak trzeba na niego wydawać jak jej w fundacji. A tak, moze ktos chce go wziąc, pokochać, tylko boi się o finanse. Można by mu dawać np. puszki, żeby nie pieniądze, żeby nie było wątpliwości, czy są odpowiednio przeznaczane. Quote
allcia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Gagasie-z tego co wiem to Medar je teraz wlasciwie normalnie-jak pisalam jada kilka razy dziennie ryz i mieski rozgotowane +witaminki- to przeciez normalnie moze ludzie sie boja komplikacji-tzn ewentualnego leczenia i wizyt,,,,,????? sama nie wiem ale z jedzeniem to mysle ze kazdy powinien sobie dac rade-moze kwestie ew leczenia /oby nigdy nie/mysle ze tez mozna zawsze dogadac z Emir. Wiesz....to tez musi byc dom napewno kochajacy-ale kazdy kto bierze nawet zdrowego benka musi miec swiadomosc wydatkow zywieniowych- takze Medar nie moze byc gdzies tam "upchany"-domek napewno sie znajdzie-jestem dobrej mysli Taki Ksieciunio musi miec dobry domek:loveu: Quote
Recommended Posts