Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam plakacik ale nie wiem czy nie za długi tekst, czy go skrócić? :cool3:
Jak myślicie??? :roll:
Wtatara jeżeli nie trzeba nic poprawiać to zaraz wyślę Tobie plakacik w wersji tekstowej :lol:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paros']Zrobiłam plakacik ale nie wiem czy nie za długi tekst, czy go skrócić? :cool3:
Jak myślicie??? :roll:
Wtatara jeżeli nie trzeba nic poprawiać to zaraz wyślę Tobie plakacik w wersji tekstowej :lol:

Gratulacje:) Plakat jest fajny.

Posted

Hopamy do góry! Jak mogę coś zasugerować, to tekst troszkę bym skróciła...ludzie czytają tylko część ze zrozumieniem, później albo się zniechęcą, albo nie zakodują:evil_lol:

Posted

Skróciłam tekścik, bo i mnie wydawało się, że jest przy długi :cool3: Powinnam to zrobić od razu.
I plakacik z krótszym tekścikiem jest do pobrania TUTAJ :lol:

Medar bardzo prosi o pomoc w znalezieniu domku
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='allcia']super
pozatym wlasnie odezwala sie do mnie dogomarka
i juz jej przeslalam zwiezla tresc o Medarku na strone adopcyjna beniow-konkret-bo tam w sumie sporo osob zainteresowanych beniami zaglada takze Madarek wyprowadzamy Cie niech patrza i trzymamy mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: za nowy domek dla naszego Ksieciunia:loveu:

Dzisiaj przeładowałam stronę i Medar jest już na www.bernardyny.net
[SIZE=2]Oby jak najszybciej znalazł swoje szczęście :kciuki: - jest taki podobny do mojego psa... (tylko Medar jest bardziej "rasowy" :p) :loveu:

Posted

allcia napisał(a):
tyle ze zdjatko naszego Ksiecia nie weszlo :shake:
nic to napisze na priva do Marki

eee, wejdzie, wejdzie, tylko trzeba chwilę poczekać, bo dużo waży i wolno się ładuje (na razie nie mam jak zmniejszyć, bo mój prywatny grafik komputerowy jest na szkoleniu i do niedzieli jestem słomianą wdówką ;))

Posted

Słuchajcie, niektórzy z Was znają Emir osobiście.Może fundacja mogłaby wspierać nowego właściciela Medara? Przecież i tak i tak trzeba na niego wydawać jak jej w fundacji. A tak, moze ktos chce go wziąc, pokochać, tylko boi się o finanse. Można by mu dawać np. puszki, żeby nie pieniądze, żeby nie było wątpliwości, czy są odpowiednio przeznaczane.

Posted

Gagasie-z tego co wiem to Medar je teraz wlasciwie normalnie-jak pisalam
jada kilka razy dziennie ryz i mieski rozgotowane +witaminki- to przeciez normalnie
moze ludzie sie boja komplikacji-tzn ewentualnego leczenia i wizyt,,,,,?????
sama nie wiem
ale z jedzeniem to mysle ze kazdy powinien sobie dac rade-moze kwestie ew leczenia /oby nigdy nie/mysle ze tez mozna zawsze dogadac z Emir.
Wiesz....to tez musi byc dom napewno kochajacy-ale kazdy kto bierze nawet zdrowego benka musi miec swiadomosc wydatkow zywieniowych- takze Medar nie moze byc gdzies tam "upchany"-domek napewno sie znajdzie-jestem dobrej mysli
Taki Ksieciunio musi miec dobry domek:loveu: