Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tylko wciąż nie rozumiem, po co facetowi byłby taki trudny pies? Jeśli to menel, to widząc plakaty z obiecaną nagrodą, w podskokach powinien lecieć po "łatwą kasę"...
Im bardziej zagmatwane "scenariusze", tym trudniej będzie go nabrać. Ja bym stawiała na pomoc sąsiadów może?

Posted

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][U][B]Pomocy, dostałam telefon, że pani jadąc autobusem, widziała psa jak drops leżącego niedaleko bramy przy szpitalu nr 3 w tarnowicach - coś mu jest bo leży, cholercia żadna ciotka nie odbiera telefonu, może ktoś jest w stanie tam pojechać????[/B][/U][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Nutusia']O matko i córko :( Żeby to rzeczywiście był on. I może to niedorzeczne - ale żeby rzeczywiście coś mu było i nie mógł się ruszyć...[/QUOTE]

No w normalnym kraju to bym Ci przyznała rację, ale u nas bezbronne, leżące zwierzę to nie brzmi optymistycznie niestety:shake:

Posted

[B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!!
Trzymajcie kciuki!!!
[/B]
Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!!
Trzymajcie kciuki!!!
[/B]
Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE]

Ja dzwoniłam do rejestracji, pani powiedziała, że ona niestety nie ma tego numeru i żeby dzwonić rano....

Trzymam kciuki, żeby to był Drops i oby nic poważnego mu nie było.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!!
Trzymajcie kciuki!!!
[/B]
Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE]

Trzymam !!! bardzo, bardzo mocno...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE]

Ciekawe jakie?????!!!!!! Ja wczoraj byłam na pogotowiu ze skręconym nadgarstkiem - czekałam 2 godziny i NIKT się nie pojawił. W końcu zadzwoniłam do naszego weta, pojechałam, prześwietlił mi rękę i ustaliliśmy leczenie ;)
Dropsik...

Posted

Skurczybyk zwiał... Ale skoro LEŻAŁ i strasznie DYSZAŁ... To coś musi być nie tak? :(
Już mam czarne scenariusze przed oczami, że coś go potrąciło, a on przeczołgał się tylko do jakiejs swojej kryjówki... :(

Pies, którego tam regularnie widują od początku marca jest wycieńczony i jak mi dorobella powiedziała przez telefon "ociężały".

Danyww i tak jedzie na miejsce pokręcić się po okolicy.

Kochane cioteczki, niech ten dropiaty drań w końcu to doceni...

Kolejne bicie serca na marne :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Skurczybyk zwiał... Ale skoro LEŻAŁ i strasznie DYSZAŁ... To coś musi być nie tak? :(
Już mam czarne scenariusze przed oczami, że coś go potrąciło, a on przeczołgał się tylko do jakiejs swojej kryjówki... :(

Pies, którego tam regularnie widują od początku marca jest wycieńczony i jak mi dorobella powiedziała przez telefon "ociężały". [/QUOTE]

Tym bardziej można go przydybać i zaczekać na Was... Co za naród!!!! :(

Posted

Ludzie w Polsce się strasznie leniwi zrobili... jeszcze kiedyś, na samo słowo nagroda reagowali szumem-tłumem... Nie wspominając o czasach, kiedy robili coś bezinteresownie..