Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ja tylko wciąż nie rozumiem, po co facetowi byłby taki trudny pies? Jeśli to menel, to widząc plakaty z obiecaną nagrodą, w podskokach powinien lecieć po "łatwą kasę"... Im bardziej zagmatwane "scenariusze", tym trudniej będzie go nabrać. Ja bym stawiała na pomoc sąsiadów może? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Wpłyneła wpłata w wysokości 30zł na poczet Dropsia od pauli_t - dziękujemy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [SIZE=3][COLOR=#ff0000][U][B]Pomocy, dostałam telefon, że pani jadąc autobusem, widziała psa jak drops leżącego niedaleko bramy przy szpitalu nr 3 w tarnowicach - coś mu jest bo leży, cholercia żadna ciotka nie odbiera telefonu, może ktoś jest w stanie tam pojechać????[/B][/U][/COLOR][/SIZE] Quote
zula131 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 I co? :( Mam autobus po 15:00, z przesiadkami, może to długo potrwać, tu się licz czas :( Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 O matko i córko :( Żeby to rzeczywiście był on. I może to niedorzeczne - ale żeby rzeczywiście coś mu było i nie mógł się ruszyć... Quote
bela51 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jestem w Sosnowcu i nie mam szans aby tam pojechac. Gdzie są te Tarnowice , w Tarnowskich Górach ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='bela51']Jestem w Sosnowcu i nie mam szans aby tam pojechac. Gdzie są te Tarnowice , w Tarnowskich Górach ?[/QUOTE] Droga z Tarnowskich Gór na Zbrosławice, Kamieniec. Pyskowicka. Eh... Quote
Energy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Nutusia']O matko i córko :( Żeby to rzeczywiście był on. I może to niedorzeczne - ale żeby rzeczywiście coś mu było i nie mógł się ruszyć...[/QUOTE] No w normalnym kraju to bym Ci przyznała rację, ale u nas bezbronne, leżące zwierzę to nie brzmi optymistycznie niestety:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!! Trzymajcie kciuki!!! [/B] Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa... Quote
Kama79 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!! Trzymajcie kciuki!!! [/B] Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE] Ja dzwoniłam do rejestracji, pani powiedziała, że ona niestety nie ma tego numeru i żeby dzwonić rano.... Trzymam kciuki, żeby to był Drops i oby nic poważnego mu nie było. Quote
Energy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][B]Jedzie danyww i dorobella, Boże zaraz zwariuje z nerwów!!! Trzymajcie kciuki!!! [/B] Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE] Trzymam !!! bardzo, bardzo mocno... Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak zadzwoniłam do szpitala, żeby podali mi nr do parkingowego to usłyszałam, że oni mają inne obowiązki niż szukanie psa...[/QUOTE] Ciekawe jakie?????!!!!!! Ja wczoraj byłam na pogotowiu ze skręconym nadgarstkiem - czekałam 2 godziny i NIKT się nie pojawił. W końcu zadzwoniłam do naszego weta, pojechałam, prześwietlił mi rękę i ustaliliśmy leczenie ;) Dropsik... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dorobella już na miejscu, danyww jeszcze jedzie. Żadnego psa nie ma, ale potwierdzają, że błąka się tu duży pies podobny do Dropsa. Ociężały. :( Quote
bela51 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Bezduszne gady. Tak samo pewnie bezdusznie traktują pacjentów. Quote
Energy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jasna cholera:shake: Może gdzieś w pobliżu jest jednak... Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś nie może spróbować go złapać, albo przynajmniej... śledzić. Takie jechanie na wezwanie, to... jak widać :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Skurczybyk zwiał... Ale skoro LEŻAŁ i strasznie DYSZAŁ... To coś musi być nie tak? :( Już mam czarne scenariusze przed oczami, że coś go potrąciło, a on przeczołgał się tylko do jakiejs swojej kryjówki... :( Pies, którego tam regularnie widują od początku marca jest wycieńczony i jak mi dorobella powiedziała przez telefon "ociężały". Danyww i tak jedzie na miejsce pokręcić się po okolicy. Kochane cioteczki, niech ten dropiaty drań w końcu to doceni... Kolejne bicie serca na marne :placz: :placz: :placz: Quote
Energy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 No naprawdę ludzie są straszni, nie można go chwilkę chociaż poobserować, gdzie idzie? :( Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Skurczybyk zwiał... Ale skoro LEŻAŁ i strasznie DYSZAŁ... To coś musi być nie tak? :( Już mam czarne scenariusze przed oczami, że coś go potrąciło, a on przeczołgał się tylko do jakiejs swojej kryjówki... :( Pies, którego tam regularnie widują od początku marca jest wycieńczony i jak mi dorobella powiedziała przez telefon "ociężały". [/QUOTE] Tym bardziej można go przydybać i zaczekać na Was... Co za naród!!!! :( Quote
zula131 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Nutusia']Tym bardziej można go przydybać i zaczekać na Was... Co za naród!!!! :([/QUOTE] Babka podobno widziała go z okna autobusu Quote
ewunian Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ludzie w Polsce się strasznie leniwi zrobili... jeszcze kiedyś, na samo słowo nagroda reagowali szumem-tłumem... Nie wspominając o czasach, kiedy robili coś bezinteresownie.. Quote
Recommended Posts