Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie dotarłam z Gliwic z powrotem na moje zadupie ligockie... do KATOWIC, do jasnej cholery, a ludzie z Zabrza czy TG marudzą że za daleko mają...
Niestety, Dropsa ani śladu, są przypuszczenia wśród ludzi, domysły, jeden facet powiedział że sąsiad pogonił z podwórka takiego psa (ale mówił to z takim przekonaniem, że żadna z dzisiaj obecnych mu chyba nie uwierzyła). Jednak dodatkowa linijka tekstu na plakacie, z "magicznym" słowem na N rozwiązuje ludziom języki, szkoda że nie robią tego bezinteresownie...

Posted

no niestety nie ma śladu po Dropsie w Żernikach:-(
plakatowałyśmy,wkładałyśmy ulotki do skrzynek,za wycieraczki samochodów,zostawiałyśmy w sklepach,rozmawialiśmy z ludźmi
nic,tak mi przykro:-(

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękujemy dziewczyny za pomoc, naprawdę zrobiłyście niesamowicie dużo!!!
Czy jesteście w stanie określić w jakiej okolicy byłyście? Szałsza? Same Żerniki?

Wielki dług wdzięczności wobec Was!!![/QUOTE]

wydaje mi się, że Żerniki... szłyśmy Tarnogórską, potem Elsnera, te wszystkie ulice typu Wigilijna, Sylwestrowa, Legnicka.. pod kościołem za wycieraczki aut też ulotki włożyłyśmy..

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękujemy dziewczyny za pomoc, naprawdę zrobiłyście niesamowicie dużo!!!
Czy jesteście w stanie określić w jakiej okolicy byłyście? Szałsza? Same Żerniki?

Wielki dług wdzięczności wobec Was!!![/QUOTE]

Byłam w stałym kontakcie z dziewczynami. Zrobiły całe Żerniki: pętla od Elsnera przez Śląską, Legnicką, były kawałek w lesie, znowu Legnicka i Elsnera. Póżniej kawałek Tarnogórskiej w kierunku Gliwic.
Duuuużo mają w nogach.:loveu:

Posted

[quote name='danyww']Byłam w stałym kontakcie z dziewczynami. Zrobiły całe Żerniki: pętla od Elsnera przez Śląską, Legnicką, były kawałek w lesie, znowu Legnicka i Elsnera. Póżniej kawałek Tarnogórskiej w kierunku Gliwic.
Duuuużo mają w nogach.:loveu:[/QUOTE]

tak, raporty szły do danyww :)

Posted

[quote name='danyww']Zauważ, że napisałyśmy odpowiedź w jednym czasie. :evil_lol:[/QUOTE]
rzeczywiście:P kurcze ja zmykam pod kołdrę, bo mi zimno po tej wyprawie :D:D:D

Posted

[quote name='Lili8522']Kawał dobrej roboty :) To jutro telefony się rozdzwonią jak ludzie na każdym słupie będą widzieć ogłoszenia :cool3:[/QUOTE]

i w każdej skrzynce pocztowej :P

Posted

[quote name='natie']rzeczywiście:P kurcze ja zmykam pod kołdrę, bo mi zimno po tej wyprawie :D:D:D[/QUOTE]

Herbatkę z rumem sobie zaserwuj. Żebyś tylko się nie zaziębiła.:cool3:

Posted

[quote name='danyww']Herbatkę z rumem sobie zaserwuj. Żebyś tylko się nie zaziębiła.:cool3:[/QUOTE]
nie ma takiej opcji :P rumu nie mam, ale herbatka z miodem i cytrynką też dobra:):)
oj ciotki, oby wam się jutro udało..

Posted

Byłam w Klinice weterynaryjnej calodobowej na ul. Kochanowskiego i w lecznicy na u. Lipowej (50 m od ul.Lesnej)- zawiozłam plakaty. Byłam też w M1, ale tam ochrona "nie wyraziła zgody." Czynnie. Tzn. zerwała 2 plakaty. Poprosilam panią w butiku- obiecała powiesić i poprosić w innych sklepach. Tam ochronie nic do tego.
Jeżeli nikt nie może rano jechać, to bez sensu , zebym sama jeździła- w czwartek próbowałam sie rozgladać przejeżdżając, ale nie potrafie patrzec na droge i na pola. Jakby ktoś mógł rano , to prosze o inf. Zajrze tu jeszcze koło 23. Jeśli nie - to moze choc plakaty podrzucę?? mam ok 100 czarno- białych i z 80 kolorowych i koszulki . Może ktoś mógłby je przejąc? Albo komus bym zostawiła??? Może tym ludziom na Ślaskiej???

Posted

Wy herbatkę z rumem, a ja "akademicką" cytrynówkę wykańczam xD Nie ma opcji, by jutro go ktoś nie zauważył, jak nas będzie większa ilość osób... Musi się gdzieś pokazać, cholernik jeden...

Posted (edited)

[quote name='Lili8522']Ludzie się wściekną i sami go będą szukać :eviltong:[/QUOTE]

Dla świętego spokoju ;)

[quote name='ania shirley']Byłam w Klinice weterynaryjnej calodobowej na ul. Kochanowskiego i w lecznicy na u. Lipowej (50 m od ul.Lesnej)- zawiozłam plakaty. Byłam też w M1, ale tam ochrona "nie wyraziła zgody." Czynnie. Tzn. zerwała 2 plakaty. Poprosilam panią w butiku- obiecała powiesić i poprosić w innych sklepach. Tam ochronie nic do tego.
Jeżeli nikt nie może rano jechać, to bez sensu , zebym sama jeździła- w czwartek próbowałam sie rozgladać przejeżdżając, ale nie potrafie patrzec na droge i na pola. Jakby ktoś mógł rano , to prosze o inf. Zajrze tu jeszcze koło 23. Jeśli nie - to moze choc plakaty podrzucę?? mam ok 100 czarno- białych i z 80 kolorowych i koszulki . Może ktoś mógłby je przejąc? Albo komus bym zostawiła??? Może tym ludziom na Ślaskiej???[/QUOTE]

Aniu, bardzo dziękujemy za rozplakatowanie!!!
Ja dziś odebrałam od cudownej [B]peate[/B] :) 300sztuk plakatów i tyle samo ulotek, Lili też coś ma także przynajmniej nam nie potrzeba. Może trzymaj na razie, a może ktoś będzie w stanie po nie podjechać.
Oby nie były już potrzebne...
Ci Państwo ze Śląskiej to starsi ludzie, ciągle jeżdżą i szukają Dropsa ale nie są w stanie plakatować, mimo to i tak mają od nas już plakaty i ulotki dla znajomych.

Edited by pinczerka_i_Gizmo
Posted

czy ktoś wieszał plakaty w Gliwickich lecznicach ? jutro moge powiesić w całodobowej w Gliwicach na Toszeckiej /Szobiszowickiej a w poniedziałek jesli taka potrzeba zajdzie moge w lecznicy na Pszczyńskiej i na Fredry

Posted

[quote name='tala24']czy ktoś wieszał plakaty w Gliwickich lecznicach ? jutro moge powiesić w całodobowej w Gliwicach na Toszeckiej /Szobiszowickiej a w poniedziałek jesli taka potrzeba zajdzie moge w lecznicy na Pszczyńskiej i na Fredry[/QUOTE]

O tej godzinie pewnie będziemy się zbierać z powrotem, bo robi się ciemno i z sygnałów ludzi wychodzi, że Dropsik wychodzi raczej w dzień... Ale za rozwieszanie plakatów będziemy mega wdzięczne!!! Danyww była w lecznicy, ale nie wiem w jakiej, także im więcej tym lepiej - będziemy baaaardzo wdzięczne!
A do Gliwic na pewno jeszcze wrócimy... także w razie czego będziemy w kontakcie, bo każda para rąk potrzebna!

Posted

ok więc jutro pójdę do tej całodobowej spytam czy mogę a w poniedziałek do pozostalych i do tej która współpracuje ze schronem Gliwickim , niestety wcześniej nie mogę choćbym nie wiem jak chciała :( czy sklepach zoologicznych też wieszacie ?

Posted

[quote name='tala24']czy ktoś wieszał plakaty w Gliwickich lecznicach ? jutro moge powiesić w całodobowej w Gliwicach na Toszeckiej /Szobiszowickiej a w poniedziałek jesli taka potrzeba zajdzie moge w lecznicy na Pszczyńskiej i na Fredry[/QUOTE]

Ja powiesiłam w lecznicy na Dworcowej naprzeciwko GCH bo tam robiono małej wczoraj sterylkę.

Posted

[quote name='tala24']ok więc jutro pójdę do tej całodobowej spytam czy mogę a w poniedziałek do pozostalych i do tej która współpracuje ze schronem Gliwickim , niestety wcześniej nie mogę choćbym nie wiem jak chciała :( czy sklepach zoologicznych też wieszacie ?[/QUOTE]

W sklepie zoologicznym w Forum zostawiłam.