Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu - szkoleniowiec, który zajmuje się Dropsem jest również behawiorystą :)

Dlatego sytuacja jest dość patowa...
Następnym razem spytam o jakieś wspomagacze w postaci leków, zobaczymy, jaka zapadnie decyzja.

Posted

Dropsiu, chyba niedobry napis Ci na banerek wymyśliłam... :(

Przypomnę tylko, że wedle psiego języka, merdanie ogonem oprócz radości (którą wtedy widać po całym psie), gdy jest takie nieśmiałe oznacza "Proszę, nie rób mi krzywdy, bo ja nie mam wobec Ciebie złych zamiarów"...

Posted

Bazarek dla Dropsa... Zajrzyjcie...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245012-CHUSTY-Szukam-domu-naklejki-PIES-KOT-W-SAMOCHODZIE-do-08-07-godz-20-00-ZAPRASZAM!/page2[/URL]

Posted

Bede teraz - a wlasciwie to juz jestem 2 tygodnie za granica. Kiedy wroce, mozliwe, ze podejde do miejsca 'pobytu' Dropsika, moze uda mi sie go obfocic...

Posted

Kolejny bazarek dla Naszych podopiecznych w tym Dropsika... Hopsnijcie chociaż...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245099-NOWE-portfele-SAMSOINITE-damskie-m%C4%99skie-idealne-na-prezent-Za-PO%C5%81OW%C4%98-ceny!-Do-09-07?p=21049398#post21049398[/url]

Posted

Niesteety cena to kosmos, ale tyle właśnie kosztują hotele ze szkoleniowcem... :shake:
Na koncie Dropsa jest 563 zł czyli można powiedzieć że brakuje jeszcze [B]100 zł [/B]aby
zapłacić za czerwiec...

Ciągle się zastanawiam jak nazbieramy na kolejne miesiące :-(...

Posted

Na koncie naszej fundacji uzbierało się dla Dropsa 500zł. Po dodaniu pieniążków uzbieranych dzięki Wam przez dogo, odliczeniu hoteliku, na dzień dzisiejszy Dropsowi pozostaje 403zł, czyli do opłacenia kolejnego rachunku tj. za miesiąc lipiec brakuje [B]257zł[/B] :(

Posted

ciotki proszę wysłać mi na pw nr konta skarbnika Dropsika :)
z mojego bazarku ogłoszeniowego, zgodnie z obietnicą, trafia 50% zysku do kieszeni Dropsa a jest to 280 zł :)

Posted

[quote name='natie']ciotki proszę wysłać mi na pw nr konta skarbnika Dropsika :)
z mojego bazarku ogłoszeniowego, zgodnie z obietnicą, trafia 50% zysku do kieszeni Dropsa a jest to 280 zł :)[/QUOTE]

Dziękujemy Cioteczko! To wielka pomoc! :)
Konto już przesłane :)

Posted

[quote name='madziakato']Super!!!
A ile pracy przy takim bazarku to się nawet boję pomyśleć![/QUOTE]

noooooo troszkę siedzenia przy kompie jest.. szczególnie że w pracy też przy kompie dużo siedzę :(
muszę zrobić malutką przerwę, ale kolejny bazarek też w jakiejś części może być dla Dropsa.. jeśli jego finanse się nie poprawią