Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już się całkiem pogubiłam w kwarteciku czarnuszek, teraz tercecik dorzucacie! Też żeński? Lada chwila znajdziecie pewnie ich mamuśkę. Black is beautiful, wiadomo! megi, już się zapisuję na twój nowy bazarek imionkowy. P.S. A tatuśkowie tych śliczności gdzie?

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']dawaj namiary:)będziemy dzwonić do nich, albo najlepiej wysłać by im maila ze zdjęciem suni. Tylko że my nic o niej nie wiemy :( nic na temat zachowania :(

Dominiczko masz różową sunię:) bo niebieska jest kudłata :)
a jak one się miewają? przyjęte do stada?[/QUOTE]
Piechciu i co, poszły namiary????? Państwo zainteresowani???:) Sunia miałaby domek swój, huraaa:)
Myszo bardzo dziękuję za odzew:):):)

Posted

przepraszam, ale wczoraj nie miałam ani czasu ani siły pisać, zaraz wyślę im maila

maluszki cudowne!! nie mogłabym ich mieć u siebie bo bym je zjadła :) a pitek cudownie sprawuje się w roli ojca :)

Posted

[quote name='agata51']Już się całkiem pogubiłam w kwarteciku czarnuszek, teraz tercecik dorzucacie! Też żeński? Lada chwila znajdziecie pewnie ich mamuśkę. Black is beautiful, wiadomo! megi, już się zapisuję na twój nowy bazarek imionkowy. P.S. A tatuśkowie tych śliczności gdzie?[/QUOTE]

Kwartecik był żeński, a tercecik mieszany - dwie dziewczynki i chłopaczek. Tercecik nadal w schronisku, z marną szansą na przeżycie :(:(:(

Posted

LARA I LUCY - bandziorki na całego :evil_lol: słuchajcie , myślę ,ze sunie do oddania będa najwcześniej za miesiąc ale trzeba pomysleć o ogłoszeniach bo ja wiem jak to jest, ja zawsze odkładam ,nie mam czasu i tak mija kilka miesięcy ,a jak mają kilka no to robie już sterylke bo sie boje,że nowi właściciele nie zdążą przed pierwszą cieczką . Tak czy tak bardzo dobrzeby było gdyby ktoś sie zadeklarował do ogloszeń . Ja zrobię tablice i gumtree na małopolske.

Posted

ja też jestem za tym aby oddać je najwcześniej za miesiąc. Tu chodzi o socjalizację.
Postarajcie się jeśli się da zrobić im choć po jednym zdjęciu osobno, najlepiej na dłoni kiedy widać jakie są maleńkie, na jakimś gładkim jasnym tle aby dobrze je było widać:) dobre zdjęcia to podstawa:)

Posted

[quote name='wiosenka']Jak tam wolicie, ale im starsze tym trudniej to nie lepiej ogłaszać jak dobry domek to zaczeka?[/QUOTE]

dokładnie o to mi chodziło :) ogłaszać można już , domek jak odpowiedzialny to poczeka 14 dni po pierwszym szczepieniu . No ,a pierwsze szczepienie za dwa tygodnie bo czekam na robale :evil_lol: po pierwszym szczepieniu do 14 dni mogą wystąpić powikłania,więc jeżeli są u mnie ,wolę zaczekać

Posted

[quote name='modliszka84']Kwartecik był żeński, a tercecik mieszany - dwie dziewczynki i chłopaczek. Tercecik nadal w schronisku, z marną szansą na przeżycie :(:(:([/QUOTE]
O mateńko trzeba im wątek założyć.Szczeniaczki znajdują domki.
Trzeba pomóc dzieciaczkom...

Posted

mamuśka nadal w schronie. Ma jechać na dt tylko nie ma jej kto zawieźć do Warszawy.A poza tym trzeba będzie uzbierać kasę na sterylkę bo my nie mamy :(

a może te szczeniaki mozna tu zostawić, podpiąć pod ten watek?po co nowy zakładać? wkleję je na początku?

a więc dziewczynki róbcie cudne zdjęcia i jedziemy z ogłoszeniami!!

Posted

kasia14 napisał(a):
Te 3 maluchy nie mają wątku na dogo....

A może ktoś założyć, ja je znam tylko ze zdjęcia...
Szkoda maluszków...
Bardzo proszę o wątek. Niczego o nich nie wiem...
Jak będzie wątek to się zrobi ruch...

Posted

piechcia15 napisał(a):
mamuśka nadal w schronie. Ma jechać na dt tylko nie ma jej kto zawieźć do Warszawy.A poza tym trzeba będzie uzbierać kasę na sterylkę bo my nie mamy :(

a może te szczeniaki mozna tu zostawić, podpiąć pod ten watek?po co nowy zakładać? wkleję je na początku?

a więc dziewczynki róbcie cudne zdjęcia i jedziemy z ogłoszeniami!!

A może tak....
Trzeba je wyciągnąć...