Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych !!!
A na Zajączka wieści od Pestuni i sama bohaterka wątku w najnowszej odsłonie:-).

"[FONT=arial]Pesteczka ma się bardzo dobrze, jak widać na poniższych zdjęciach zaprzyjaźniła się już nawet z kotem. Pestunia to bardzo mądra sunia, dalej swobodnie biega sobie po ogrodzie, ale nigdzie dalej nie wychodzi gdyż widzi"wirtualna bramę". Natomiast kiedy chce iść na spacer podaje smycz i nie sposób jej odmówić. Drugie zdjęcie zrobione jest świeżo po strzyżeniu. Na początku Pestolinie nie podobał się nowy fryz. Biegała po całym domu i ocierała się o łózka i meble. Uspokoiła się dopiero następnego dnia, a nawet pozwoliła sobie zrobić zdjęcie.Poza tym Pestunia bardzo lubi się plażować. Chodzimy z nią na spacer nad pobliską rzekę. Biega za patykami i bez wahania wchodzi również do wody :) :) [/FONT]"

Fotorelacja :-)

tu świeżo od fryzjera:-)

Moi przyjaciele :-). Czekamy na gotowane żarełko heheh.....

Edited by Sara2011
Posted (edited)

Relax

Czas na spacer....

Nad rzeką wolę spędzać aktywnie czas, poleżeć się nie da bo kamienista plaża:-). Hehhe, trochę się "ochlapałam" błotkiem, chyba bez kąpieli się nie obędzie:-)

Buziaczki:-)

Edited by Sara2011
Posted

Jaka gwiazda. Takie zdjecia to można w kółko oglądać .Tyle przyjaciół ma .Jakie zgodne towarzycho. ;) Dziękujemy bardzo .Pesteczka naprawdę trafiła na superowe pańciostwo.:)

Posted

Tak, to prawda. Wspaniały domek się trafił Pestuni:loveu::loveu::loveu:. Pestunia jest cudowna, jak na nią patrzę, na którekolwiek zdjęcie to od razu się uśmiecham, taka śliczna, mała, łobuziara, kochany stworek:p.

• 7 months later...
Posted

Ciekawe czy ktoś zajrzy jeszcze na ten wątek ? :)

A ja mam nowe wieści z DS. Otóż Pestka ma się bardzo dobrze. Latem była na wycieczce w górach. Zdobyła szczyt Pilsko, wspaniała z niej turystka. Uwielbia wodę. Jest bardzo tolerancyjna, oprócz kota zaakceptowała też świnkę morską, która mieszka u Państwa od niedawna:).

Mam też fotki ale nowe Dogo pozbawiło mnie możliwości ich wstawiania. Nie mam w ogóle paska z ikonkami, nie mogę nic zrobić, jedynie napisać post i to też muszę korzystać z opcji "więcej opcji odpisywania" bo gdy klikam "odpowiedz" nic sie nie dzieje...

Posted

Mam nowe zdjęcia ale ja nie mogę ich wkleić odkąd mam nowe Dogo (całkowicie mi zniknął pasek z ikonkami). Może mi ktoś podeśle swojego maila to prześlę zdjęcia aby je wkleić tu na wątek ?

Posted

Jak dodaje  się odpowiedz, na pasku poniżej jest taki zielony kwadracik. Jak najedziesz myszką  pisze obrazek. Trzeba wkleić link zdjęcia.

Problem w tym, ze ja nie mam żadnego kwadracika. Wszystko mi zniknęło wraz z pojawieniem się nowego Dogo.
Posted

Problem w tym, ze ja nie mam żadnego kwadracika. Wszystko mi zniknęło wraz z pojawieniem się nowego Dogo.

jak klikniesz w pole dodaj odpowiedz ,to nie masz   żadnych ikonek?   Czcionka,rozmiar kolory, buźki  itd.....?

Posted

jak klikniesz w pole dodaj odpowiedz ,to nie masz   żadnych ikonek?   Czcionka,rozmiar kolory, buźki  itd.....?

Posted

jak klikniesz w w  okienko dodaj odpowiedz, to n nie ma żadnych ikonek ?   Trzcionka ,rozmiar, kolory, buźki itd......

Nie ma nic, żadnych ikonek, wszystko zniknęło. Pisałam do Maupa4, powiedziała ze ma to samo i było to zgłoszone do administratora ale jak na razie nic się nie dzieje chyba z tematem.