Sara2011 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych !!! A na Zajączka wieści od Pestuni i sama bohaterka wątku w najnowszej odsłonie:-). "[FONT=arial]Pesteczka ma się bardzo dobrze, jak widać na poniższych zdjęciach zaprzyjaźniła się już nawet z kotem. Pestunia to bardzo mądra sunia, dalej swobodnie biega sobie po ogrodzie, ale nigdzie dalej nie wychodzi gdyż widzi"wirtualna bramę". Natomiast kiedy chce iść na spacer podaje smycz i nie sposób jej odmówić. Drugie zdjęcie zrobione jest świeżo po strzyżeniu. Na początku Pestolinie nie podobał się nowy fryz. Biegała po całym domu i ocierała się o łózka i meble. Uspokoiła się dopiero następnego dnia, a nawet pozwoliła sobie zrobić zdjęcie.Poza tym Pestunia bardzo lubi się plażować. Chodzimy z nią na spacer nad pobliską rzekę. Biega za patykami i bez wahania wchodzi również do wody :) :) [/FONT]" Fotorelacja :-) tu świeżo od fryzjera:-) Moi przyjaciele :-). Czekamy na gotowane żarełko heheh..... Edited April 19, 2014 by Sara2011 Quote
Sara2011 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Relax Czas na spacer.... Nad rzeką wolę spędzać aktywnie czas, poleżeć się nie da bo kamienista plaża:-). Hehhe, trochę się "ochlapałam" błotkiem, chyba bez kąpieli się nie obędzie:-) Buziaczki:-) Edited April 19, 2014 by Sara2011 Quote
2010 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Super adopcja...Takich potrzbujemy...To marzenie dla naszych psiaków w potrzebie.Pozdr. Quote
Javena Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Jaka gwiazda. Takie zdjecia to można w kółko oglądać .Tyle przyjaciół ma .Jakie zgodne towarzycho. ;) Dziękujemy bardzo .Pesteczka naprawdę trafiła na superowe pańciostwo.:) Quote
kolejna kobietka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Wspaniały dom, oby tylko takie były :cool3: Cudne zdjęcia :) Quote
Sara2011 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Tak, to prawda. Wspaniały domek się trafił Pestuni:loveu::loveu::loveu:. Pestunia jest cudowna, jak na nią patrzę, na którekolwiek zdjęcie to od razu się uśmiecham, taka śliczna, mała, łobuziara, kochany stworek:p. Quote
kolejna kobietka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Kochany, szczęśliwy stworek, wspaniałe życie przed nią :loveu: Quote
Sara2011 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ciekawe czy ktoś zajrzy jeszcze na ten wątek ? :) A ja mam nowe wieści z DS. Otóż Pestka ma się bardzo dobrze. Latem była na wycieczce w górach. Zdobyła szczyt Pilsko, wspaniała z niej turystka. Uwielbia wodę. Jest bardzo tolerancyjna, oprócz kota zaakceptowała też świnkę morską, która mieszka u Państwa od niedawna:). Mam też fotki ale nowe Dogo pozbawiło mnie możliwości ich wstawiania. Nie mam w ogóle paska z ikonkami, nie mogę nic zrobić, jedynie napisać post i to też muszę korzystać z opcji "więcej opcji odpisywania" bo gdy klikam "odpowiedz" nic sie nie dzieje... Quote
kolejna kobietka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Cieszę się, że u Pesteczki tak dobrze wszystko się układa :smile: Góry zdobywa mówisz? odważna dziewczynka :smile: Ps. Może napisz do administratora, nie wiem ale może to coś w ustawieniach albo z przeglądarką? Quote
Poker Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Śliczna sunia i jaka szczęśliwa.Opłaca się pomagać mordkom/ Quote
Sara2011 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Mam nowe zdjęcia ale ja nie mogę ich wkleić odkąd mam nowe Dogo (całkowicie mi zniknął pasek z ikonkami). Może mi ktoś podeśle swojego maila to prześlę zdjęcia aby je wkleić tu na wątek ? Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Jak dodaje się odpowiedz, na pasku poniżej jest taki zielony kwadracik. Jak najedziesz myszką pisze obrazek. Trzeba wkleić link zdjęcia. Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Czy ktos może mi powiedzieć, jak zlikwidować link w sygnaturce? Quote
Sara2011 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Jak dodaje się odpowiedz, na pasku poniżej jest taki zielony kwadracik. Jak najedziesz myszką pisze obrazek. Trzeba wkleić link zdjęcia. Problem w tym, ze ja nie mam żadnego kwadracika. Wszystko mi zniknęło wraz z pojawieniem się nowego Dogo. Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 jak klikniesz w w okienko dodaj odpowiedz, to n nie ma żadnych ikonek ? Trzcionka ,rozmiar, kolory, buźki itd...... Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 jak klikniesz w w okienko dodaj odpowiedz, to n nie ma żadnych ikonek ? Trzcionka ,rozmiar, kolory, buźki itd...... Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Problem w tym, ze ja nie mam żadnego kwadracika. Wszystko mi zniknęło wraz z pojawieniem się nowego Dogo. jak klikniesz w pole dodaj odpowiedz ,to nie masz żadnych ikonek? Czcionka,rozmiar kolory, buźki itd.....? Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Problem w tym, ze ja nie mam żadnego kwadracika. Wszystko mi zniknęło wraz z pojawieniem się nowego Dogo. jak klikniesz w pole dodaj odpowiedz ,to nie masz żadnych ikonek? Czcionka,rozmiar kolory, buźki itd.....? Quote
Javena Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 kurcze, ale mi popisało odpowiedzi, coś mi się dzieje z komputerem Quote
Sara2011 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 jak klikniesz w w okienko dodaj odpowiedz, to n nie ma żadnych ikonek ? Trzcionka ,rozmiar, kolory, buźki itd...... Nie ma nic, żadnych ikonek, wszystko zniknęło. Pisałam do Maupa4, powiedziała ze ma to samo i było to zgłoszone do administratora ale jak na razie nic się nie dzieje chyba z tematem. Quote
Sara2011 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Dziękuję kolejna kobietko za wstawienie zdjęć Pestoliny :) Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nie ma za co :) ahhh cudny się jej Domek trafił bez dwóch zdań! :smile: :smile: :smile: Quote
Recommended Posts