ewes Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 super, że ją wysterylizowali! :) dojdzie raz dwa do siebie :) Quote
pralinka94 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 kurcze, że też oni nie dadzą nic przeciwbólowego... może to i też zależy od psa, ale np. po sterylce mojej suni niewiele było widać, że cokolwiek ją boli... Quote
ania91sc Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Ewes za to bardzo smutna była, wręcz nie do poznania... Ale mam nadzieję, że już jutro będzie się czuła dobrze :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jak tam ewes? Lepiej już coś wczoraj było? Widziałam, jak Marcin defilował z dziewczyną w czerwonym kubraczku ... Quote
ania91sc Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Marcin mowil, ze juz troszke lepiej sie czula... ale wiecej dowiecie sie jutro :P a czemu jutro? dowiecie sie jutro :D trzymac kciuki!!! :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='ania91sc']Marcin mowil, ze juz troszke lepiej sie czula... ale wiecej dowiecie sie jutro :P a czemu jutro? dowiecie sie jutro :D trzymac kciuki!!! :)[/QUOTE] Ania ... :) No to trzymam mocno!!! ;) Quote
pralinka94 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 trzymam! a to, że czuje się lepiej, to odczuła Doris na własnej skórze, gdy na wybiegu została uszczypnięta ząbkami przez wystającą mordkę Ewes zza krat :D Quote
madzia.uje93 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja także mocno zaciskam, z całych sił! No i rzeczywiście Ewes tylko stała przy kratach i próbowała zębami łapać wszystkie psiaki co wchodziły i wychodziły z wybiegu, a że jest w pierwszym boksie zaraz przy wejściu miała idealne pole do popisu:diabloti: Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 A więc teraz mogę Wam powiedzieć, że zaciskanie kciuków przyniosło efekty :loveu: - dzięki wielkie! Ewes dzisiaj rano pojechała do nowego domku! :multi: Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani i powiedziała, że wypatrzyła Ewes na stronie schroniska i bardzo jej się spodobała. Rok temu odszedł ich ukochany pies - miał 13 lat. Po pewnym czasie przybłąkał się do nich kundelek, przygarnęli go, jednak podkopywał się pod ogrodzeniem i uciekał, aż pewnego dnia nie wrócił... Państwo przemyśleli wszystko i w końcu zaczęli szukać psa, aż wypatrzyli Ewes :) Będzie mieszkać w dużym domu z duuuużym ogrodem :) Państwo mają też domek letniskowy w górach i będą ją tam zabierać :) Ewes będzie cały czas mieszkać w domu, jedynie jak będzie chciała to będzie mogła sobie zostawać na ogrodzie :) Państwu zależało na spokojnym i ułożonym psiaku, który będzie ładnie też chodził na smyczy :) Więc Ewes idealnie pasowała :) Pani została poinformowana jak Ewes reaguje na inne psy ale powiedziała, że to absolutnie nie przeszkadza i będą po prostu uważać :) Aha, Pani mówiła też, że w domu zawsze ktoś jest, bo mieszkają z "dziadkami" :) Dziś wieczorem zadzwonię i zapytam jak tam Ewes się czuje i zachowuje :) Quote
MagdaB Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 cudowne wieści :). Czekamy na wiecej informacji. Quote
madzia.uje93 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 No! Widze, że domek jak marzenie!!! Ewes będziesz najszczęśliwszym psiakiem:) Czekam w takim razie na wieści i może zdjęcia?:D A skąd wgl są Ci Państwo? Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwa :) Zadzwonię wieczorem i zapytam od razu o możliwość przesłania zdjęć :) Właśnie dokładnie nie wiem :D :D :D Ale wydaje mi się, że z Katowic :) Quote
Romina_74 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Miód na serce :) Pięknie sunia trafiła! Powodzenia i szczęśliwego życia !!! Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Dzwoniłam do nowych właścicieli Ewes :) Sunia mieszka jednak w Gliwicach :) Podałam maila, także Pani obiecała, że za jakiś czas wyśle jakieś informacje i zdjęcie :) Ewes znalazła swoje ulubione miejsce, podobno ma już też swojego ulubieńca - czyli syna tej Pani :) Na początku nie wiedziała zupełnie o co chodzi, co się z Nią dzieje, dopiero niedawno spokojnie zasnęła. Pani chciałaby żeby była raczej na suchej karmie, więc już zakupiła jej Purinę dla psów po sterylizacji no i dostała smaczki na zęby, bo są w fatalnym stanie no i Pani pytała ile ona ma lat :) Bo mówiła, że po zębach wygląda na 10. Nie wskakuje na łóżka, nie załatwiła się też w domu, była też już na spacerku takim troszkę dłuższym. W aucie grzecznie podróżowała. Pani była bardzo miła i zapraszała na wizytę za jakiś czas jak Ewes się do nich przyzwyczai :) Quote
kamil19201 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 super! :] Ewes powodzenia xD i czekamy na wieści!:] Quote
madzia.uje93 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Idealnie:loveu: Czekamy teraz na zdjątka:D Quote
Recommended Posts