Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania91sc']Marcin mowil, ze juz troszke lepiej sie czula... ale wiecej dowiecie sie jutro :P a czemu jutro? dowiecie sie jutro :D trzymac kciuki!!! :)[/QUOTE]

Ania ... :) No to trzymam mocno!!! ;)

Posted

Ja także mocno zaciskam, z całych sił!
No i rzeczywiście Ewes tylko stała przy kratach i próbowała zębami łapać wszystkie psiaki co wchodziły i wychodziły z wybiegu, a że jest w pierwszym boksie zaraz przy wejściu miała idealne pole do popisu:diabloti:

Posted

A więc teraz mogę Wam powiedzieć, że zaciskanie kciuków przyniosło efekty :loveu: - dzięki wielkie!
Ewes dzisiaj rano pojechała do nowego domku! :multi:

Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani i powiedziała, że wypatrzyła Ewes na stronie schroniska i bardzo jej się spodobała. Rok temu odszedł ich ukochany pies - miał 13 lat. Po pewnym czasie przybłąkał się do nich kundelek, przygarnęli go, jednak podkopywał się pod ogrodzeniem i uciekał, aż pewnego dnia nie wrócił...
Państwo przemyśleli wszystko i w końcu zaczęli szukać psa, aż wypatrzyli Ewes :) Będzie mieszkać w dużym domu z duuuużym ogrodem :) Państwo mają też domek letniskowy w górach i będą ją tam zabierać :) Ewes będzie cały czas mieszkać w domu, jedynie jak będzie chciała to będzie mogła sobie zostawać na ogrodzie :) Państwu zależało na spokojnym i ułożonym psiaku, który będzie ładnie też chodził na smyczy :) Więc Ewes idealnie pasowała :) Pani została poinformowana jak Ewes reaguje na inne psy ale powiedziała, że to absolutnie nie przeszkadza i będą po prostu uważać :) Aha, Pani mówiła też, że w domu zawsze ktoś jest, bo mieszkają z "dziadkami" :) Dziś wieczorem zadzwonię i zapytam jak tam Ewes się czuje i zachowuje :)

Posted

Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwa :)
Zadzwonię wieczorem i zapytam od razu o możliwość przesłania zdjęć :)
Właśnie dokładnie nie wiem :D :D :D Ale wydaje mi się, że z Katowic :)

Posted

Dzwoniłam do nowych właścicieli Ewes :)
Sunia mieszka jednak w Gliwicach :) Podałam maila, także Pani obiecała, że za jakiś czas wyśle jakieś informacje i zdjęcie :)
Ewes znalazła swoje ulubione miejsce, podobno ma już też swojego ulubieńca - czyli syna tej Pani :) Na początku nie wiedziała zupełnie o co chodzi, co się z Nią dzieje, dopiero niedawno spokojnie zasnęła. Pani chciałaby żeby była raczej na suchej karmie, więc już zakupiła jej Purinę dla psów po sterylizacji no i dostała smaczki na zęby, bo są w fatalnym stanie no i Pani pytała ile ona ma lat :) Bo mówiła, że po zębach wygląda na 10. Nie wskakuje na łóżka, nie załatwiła się też w domu, była też już na spacerku takim troszkę dłuższym. W aucie grzecznie podróżowała. Pani była bardzo miła i zapraszała na wizytę za jakiś czas jak Ewes się do nich przyzwyczai :)