Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maartuusia']dla mnie też sprawa jest jasna, sunia nie powinna tam jechać, podpisuję się obiema rekami i ośmioma łapami pod dalszymi poszukiwaniami domku.
pisalam juz, ale sie powtorze:
uwazam, ze nalezy szukac pewnego domu dla Lusi

Posted

Suncia na prosbe .... niedoszlej, niestety Pani, zostala wczoraj zaszczepiona, dostala tabletki na robale i Frontline na pchly ( nie wiem, czy je ma, ale zapobiegawczo ).
Koszt - 54 zl.

Posted

maartuusia, nie koncz ALLEGRA dla niuni, prosze.
trzeba dopisac tylko w tytule, ze ona nie moze do schroniska trafic, bo .... tam nie przezyje :shake: ......:placz:

Posted

zaraz się zrobi, trzymam kciuki za nowy domek, sunia NIE MOŻE trafić do schronu.
Dopiero dziś zorientowałam się, że sunia ma drugi wątek, tam jest więcej informacji.

EDIT: Już zmieniłam conieco, ale jest kiepsko, nikt nie obserwuje, a licznik odwiedzin od wczoraj bardzo nieznacznie podskoczył :(

Posted

[quote name='Jowita Poznań']a ja mam prosbe- podajcie watki do zwierzat z ktorymi byl problem u tej Pani.
Zaraz poszukam linku do tematu mieleckiej Fionki.
Problem w tym, ze zgloszenie natychmiastowego odbioru psa bylo telefoniczne, a nie pisemne.

Tu wklejam korespondencje nt. przekazania Fiony do nowego domu.

Temat: Re: adopcja FIONY
Od: [email protected]
Data: Wt Lutego 14 2006, 11:48 pm
Do: [email protected]
Dw: [email protected]

Dobry wieczór. Fiona już śpi . Byliśmy po pracy na godzinnym szalenstwie na plaży ,puściłem ją luzem....co to były za biegi, skoki, gonitwy i wcale oznak zmęczenia. z poważaniem Maciej Sulikowski

Maciej Sulikowski
81-732 Sopot
ul. Ka...
dowód osobisty AGA....

Dzień dobry.Pragnę poinformować , że od soboty 11.02 zostałem opiekunem suczki FIONY, którą wziąłem od Pani Jadwigi KUJAWSKIEJ z Lęborka . FIONA zaakceptowała nowych opiekunów . Jest bardzo miłą i sympatyczną suczką, podobną do tej , jaką straciłem dwa miesiące temu . Pozdrawiam Maciej Sulikowski

Tu jest watek Fionki :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1093721#post1093721

Posted

Nie wiem tylko dlaczego watek Fionki nie da sie otworzyc. Dlatego wkleilam korespondencje z nowym Panciem Fionki. Nasz historia z Fiona skonczyla sie szczesliwie...

Lusia szukamy domu dla ciebie :kciuki:

Posted

No to kolejny dowód na to, że pani z Lęborka to osoba niespełna rozumu. Telefon do osoby, do której dzwoniła pani z Lęborka w sprawię suni Neski (tylko na allegro i innych portalach, nie ma wątku na dogo), podam na prv. Zadzwońcie i się przekonajcie. Ja sie właśnie o tym dowiedziałam, że dzwoniła.

Posted

zuziaM napisał(a):
Suncia na prosbe .... niedoszlej, niestety Pani, zostala wczoraj zaszczepiona, dostala tabletki na robale i Frontline na pchly ( nie wiem, czy je ma, ale zapobiegawczo ).
Koszt - 54 zl.

Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić?

Posted

[quote name='maartuusia']Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić?
Nr konta
Malgorzata Saganiewicz

Pl. Strazacki 6/15
59-800 Luban
21 2030 0045 1130 0000 0683 6160

Posted

beamicha pytałaś mnie skąd wiem o pani z Lęborka i najlepiej żebym coś znalazła i mam, a to dzięki wklejonej korespondenci od właściciela Fiony. [email protected] pisała do mnie (dla chętnych mogę przesłać korespondencję) było to w sprawie Śnieżynki, która zresztą miała swój wątek. Teraz pani znowu sie do mnie odezwała w sprawie Neski (tzn do mnie napisala z prośbą o zdjęcia, a dzowniła do pani opiekującej się Neską, pisałam juz o tym). Wydjae mi się, że to jest jej nowy mail: [email protected] (domysły moje).

Posted

maartuusia napisał(a):
Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić?

Sunia, poniewaz zostala przywieziona przez straz miejska, nie jest na naszym utrzymaniu. Ale z kolei Ci panstwo nie szczepia psiakow i nie odrobaczaja, wiec zrobili to wylacznie na prosbe ... niedoszlej wlascicielki Lusi. Zaplacili za to oczywiscie, dlatego bede musiala przelac ( zwrocic ) im za to pieniazki.
Gdyby ktos zechcial nas wspomoc, bedzie mile widziane. Jesli nie .... nie bedzie problemu. Ja zaplace za to.

Posted

maartuusia napisał(a):
Ja na pewno znajdę jakiś grosik i prześlę Gosiu na Twoje konto żeby pokryć część kosztów tej nieudanej adpocji.

Seaside, może by tak zmienić tytuł wątku na pierwotny,

Wielkie dzieki.
Wyslalam dzisiaj ogloszenie do Gazety Wyborczej... moze dadza ze zdjeciem i kogos jednak urzeknie.

Posted

Sluchajcie..... mojej kolezanki tesciowie chca wziac pieska, ale cos nie moga sie do tego od dawna ... zabrac....
Oboje sa juz emerytami, mieli juz pieska, maja 13-letnia wnuczke ( ktora tez miala juz pieski, a teraz ma kociczke ).
Kolezanka zaproponowala mi, ze zapyta, czy nie wzieliby malej Lusi na " tymczasik "..... Kto wie ? Moze sie zakochaja w niuni i juz u nich zostanie ? ? ?
Co Wy na to ?
Oczywiscie z oglaszania nie rezygnujemy i nadal bedziemy szukac stalego domku.
Jesli sie zgodza, to moze w ta sobote bym Lusie zabrala z Lwowka.

Posted

Lusiatko w gore!

wplacilam w piatek 30 zł na poczet Lusi potrzeb, wiem ze to nie duzo- postaram sie po 1-wszym wplacic wiecej,
a i bazarki rusza w tym tygodniu :cool3:

a jak tam domek tymczasowy dla Lusi- czy cos wiadomo?