Seaside Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Do hoteliku w Lwówku Śl. (dolnośląskie), w którym są nasze psiaki wyciągniete ze schroniska w Jeleniej Straż Miejska dostarczyła takie oto malutkie cudeńko. Sunia jest przekochana, młodziutka jeszcze. Szukamy pilnie domu. W hoteliku jest gro psów i nikt nie ma czasu na zajmowanie się każdym szczególnie :( Sunia niestety dziczeje :( Tel kontaktowy 695 555 221 (ZuziaM) Może też jakieś imię wymyślimy?? Quote
Seaside Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 słodziak nie?? Myślałyśmy że szybciutko coś się znajdzie a tu dooopa, Lunka która koło niej na zdjęciu leży już od 2 tyg jest w nowym domku :( Psy w hoteliku głodne nie chodzą i bezpiecznie jest, ale dziczeją niestety :( Zapsienie jest okrutne :( Quote
Jowita Poznań Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jest sliczna to bedzie moja ulubienica tylko zeby straz jej nie wywiozla :-( Quote
Jowita Poznań Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 piekna niunia wedruje w gore, uwazam ze napewno sie ktos w niej zakocha ja sie w niej zakochalam to i ktos inny tez sie znajdzie! Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Tylko żeby nam ktoś z allegro pomógł :oops: :oops: :oops: Quote
maartuusia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękna suńka, gdybym nie wzięła Luny to ona pewnie wylądowałaby u mnie, jestem zauroczona. Dziewczyny ja nie mam specjalnego doświadczenia z allegro, ale wystawiałam aukcje w trakcie poszukiwań Badylka, myślę, że mogłabym podjąć się zrobienia aukcji dla tej suńki. Quote
Jowita Poznań Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sliczna jest. tez bym ja wziela gdyby nie Amidala, Drakulek i małe dziecko. I do tego 46 m2. No ale martusia cieszmy sie tym co mamy bo mamy sliczne pociechy :) Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Bardzo prosimy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartuusia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jest allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185440836 miałam mało informacji, jeśli coś jest nie tak to mówcie. Quote
Jowita Poznań Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bardzo slicznie! trzymamy kciuki by suczka znalazla kochajacy domek! :multi: Quote
maartuusia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ludzie, ludzie, pierwszy mail od kogoś z allegro: Witam. Mieszkam z suczką york i kotem. Szukam dla nich przyjaciółki. Jaki byłby stosunek jej do rezydentów? Mieszkam na Pomorzu -Lębork. Tylko, że ja nie wiem co odpowiedzieć !!!! Laski szybciutko mówcie co mam odpisać, albo jak któraś ma wiedzę większą o psiaku to dam jej maila do zainteresowanej osoby, albo podam od razu, odezwijcie się do niej: [email protected] Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 wychodzę z pracy!!! napiszę maila w domu!!!!!!!!!!!!!! jago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A.. zapomniałam wam napisać, że Gosia ochrzciłą ją Lusia :loveu: :loveu: :loveu: Mail do osoby zainteresowanej napisany :cool1: Podałam też tel do Małgosi, bo ona zna Luśkę najlepiej i udzieli wyczerpujących odpowiedzi :) Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Słuchajcie ale numer - dostałąm odpowiedź na maila i okazuje się że to moja imienniczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ma dzwonić do Gosi wieczorkiem :multi: Gdyby chociaż ten skarbek domek znalazł..... To byłąby najszybsza akcja na świecie :razz: Quote
Jowita Poznań Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no to trzymamy kciuki. ale sie nie dziwie, psina jest cudna :) Quote
Jola_K Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dopiero dzis czytam jakie cudne wiesci, pelne nadziei, przyniosl wczorajszy dzien :D trzymam kciuki za Lusie Quote
Seaside Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jagoda się zdecydowała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukamy transportu do Lęborka!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I imię LUSIA zostanie zachowane!!!!! :loveu: :loveu: Teraz tylko transport, coś mamy szczeście ostatnio do tego kierunku :) Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale super wiesci! :multi: :multi: :multi: faktycznie ten sam kierunek, ale tam trudno transport znalezc jakos musimy kombinowac ;) Quote
Seaside Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 jedno mnie martwi: nie spłąciliśmy jeszcze tego długu za ostatnią podróż :( Teraz z moich bazarków sporo będzie, z Twoich Jolu też... Mam nadzieję, że tym razem darmowy uda nam się skołować. Trzeba tylko trasę opracować :) Zapowiada się fajny domek, mam przeczucie, i kontakt bardzo sympatyczny :) Więcej pewnie napisze Zuzia, bo Jagoda z nią rozmawiałą przez telefon :loveu: Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dokladnie, wolalabym by zostal splacony pierwszy dlug, a nie pograzac sie bardziej dlatego szukamy darmowego albo sponsora moze teraz bedzie latwiej znalezc transport Quote
Recommended Posts