Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cudak']Przestraszony był bardzo kagańcem i na smyczy też nie nauczony, samochodem go podwieźliśmy i w aucie dostał szczepienia, bo sadził się do innych psów, które czekały w kolejce od weta, więc zbytnio go nie oglądał.
W kondycji jest dobrej - ani za chudy, ani za gruby :)
To ja dziękuję, bo bez Waszej pomocy szczepień by nie było.[/QUOTE]

A no tak, szczególnie ten kaganiec pewnie go przeraził. :)
Ale bez Twojej pomocy - szczepień też by nie miał. Bo kto by go zawiózł? :)

Posted

Odwiedzam ciociu z pozdrowieniem ogromnym :loveu:cudny Reksinio , jak dobrze ze wszystko ok :iloveyou:..tabletki zjadl bez niczego:crazyeye::multi:

Posted

[quote name='tobciu']Cudak przelewam Ci 50 zł. :)[/QUOTE]

Doszło, przepraszam, że nie potwierdziłam. Mam już też rachunek za szczepienie i wstawię na wątek. Dziękuję za pomoc :)

Posted

[url]http://img845.imageshack.us/img845/6365/3z3c.jpg[/url] - rachunek za szczepienia Rexa

Doszła dziś kolejna paczka od [B]free[/B], jutro rano moja sąsiadka ją zawiezie, bo mi nie wolno dźwigac teraz, a trochę ona waży ;) Bardzo dziękuję za pomoc i za pamięć o Panu Marianie :)

Posted

mam nadzieje,że bedzie odp.dla Pana Mariana i dla Rexa:lol: a może wysyłac bezpośrednio do P.Mariana?tylko Cudak musisz sdres mi załatwić i w razie jakby poczta nie zastała Pana to czy daleko ma poczte?

Posted

[quote name='free']mam nadzieje,że bedzie odp.dla Pana Mariana i dla Rexa:lol: a może wysyłac bezpośrednio do P.Mariana?tylko Cudak musisz sdres mi załatwić i w razie jakby poczta nie zastała Pana to czy daleko ma poczte?[/QUOTE]

Przepraszam, ze od razu nie odpisałam, ale za dużo ostatnio.... [SIZE=1]Na poprzedniej stronie w linkach jest adres w książeczce zdrowia[/SIZE] [SIZE=1]Rexa[/SIZE] ;)

Posted

hym......musisz mi wybaczyc,ale nie wiele tam widze:shake:ze wzgledu na mój wiek i ślepotę prosze jak znajdziesz chwile napisz adres....

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Poprosiłam Maupa4 o wyrażenie zgody na dodanie kilku fantów dla Rexa, do bazarku jaki robię dla Urgo.
Modetator sie zgodził. :loveu: Pięknie dziekuję. :loveu:
I tak oto zapraszam na bazarek, gdzie kilka fantów i dochod z ich ewentualnej sprzedaży będzie dla Rexa.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245636-BAZAREK-dla-Urgo-i-Rexa-Zapraszam-!-Do-31-08-13-21-czasu-dogo[/URL]

Edited by tobciu
usunięcie zdjęcia
Posted

Dziękuję [B]tobciu[/B] :) i dziękuję [B]free[/B] za wsparcie (20 zł, doszło 21.08 )
Muszę znaleźć paragon za ostatni zakup karmy i uzupełnic rozliczenie.. chyba gdzieś w samochodzie go mam.

Posted (edited)

Cudak napisz mi proszę twój adres, po wypłacie wyślę karmę dla psiaka (lepsza sucha czy jakieś puszki?)
i jakiś grosz na jedzenie dla Pana Mariana

może Pana Mariana i jego psiaka można by zgłosić do szlachetnej paczki [URL]http://www.szlachetnapaczka.pl/o-projekcie[/URL]

Edited by asikowska
Posted

[quote name='asikowska']Cudak napisz mi proszę twój adres, po wypłacie wyślę karmę dla psiaka (lepsza sucha czy jakieś puszki?)
i jakiś grosz na jedzenie dla Pana Mariana[/quote]
Dziękuję - co wyślesz to zje :) wybredny nie jest

[quote name='asikowska']może Pana Mariana i jego psiaka można by zgłosić do szlachetnej paczki [URL]http://www.szlachetnapaczka.pl/o-projekcie[/URL][/QUOTE]

Tylko jak zgłosić?

Posted

[quote name='asikowska']a ja czekam na dane do przelewu i adres do wysyłki:)[/QUOTE]

[quote name='CASIA&ttb']chętnie dorzucę grosik dla Pana i piesa :smile:

proszę o nr konta[/QUOTE]

Wysłane, bardzo dziękuję :)

[quote name='tobciu']Cudak, ja bym miała dla Pana Mariana pościel. I cieplejszą koszulę. Umówię się z Martą, to podrzuci. :smile: Oki ?[/QUOTE]
Super, na jesień i zimę będzie jak znalazł :) Dziękuję :)

Posted

Doszły dwie wpłaty [B]asikowska[/B] 50 zł i [B]CASIA&ttb [/B]30 zł[B].
[/B]Bardzo dziękuję w imieniu Pana Mariana i Rexa:loveu:
Jutro postaram się zrobić dla nich zakupy :)

Posted

[quote name='Cudak']Doszły dwie wpłaty [B]asikowska[/B] 50 zł i [B]CASIA&ttb [/B]30 zł[B].
[/B]Bardzo dziękuję w imieniu Pana Mariana i Rexa:loveu:
Jutro postaram się zrobić dla nich zakupy :)[/QUOTE]

Jejku, dzięki Dziewczyny. :) :loveu:

Posted

ja też o " chłopakach" pamiętam ale chwilowo jestem spłukana. Za dużo deklaracji na głowie. Jak tylko troszkę podreperuję budżet- pomogę .

Posted

[quote name='free']jesteś wielka! [/QUOTE]
Aktualnie tak ;)

Paragon: [url]http://imageshack.us/a/img854/7485/8phr.jpg[/url] (zgrzewka wody mineralnej, 5 puszek dla psa, 2 napoje owocowe, chleb, gotowe dania w słoikach - gołąbki, fasolka, zupy, pulpety; konserwy, pasztety itp).
Wyszły z tego dwie duże reklamówki jedzenia - [B]bardzo dziękuję Wam za pomoc w imieniu Pana Mariana i Rexa[/B] :)

Posted

jak dla mnie nie musisz się rozliczac i przedstawiac tu rachunkow.To Ty zaalarmowałaś nas o biedzie i Ty tam biegasz i pomagasz,więc nie wezmiesz do swojej kieszeni .Ja mam zaufanie do Ciebie !