Cudak Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Śneg topnieje, niewiele już go na szczęście, ale za to deszczowo u nas i zimno, aż się z domu wychodzić nie chce :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 A dziękować to mi nie ma za co - bez Waszej pomocy, sama niewiele mogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 witam.gubie sie czasami gdzie bywam,ale zawsze odnajduje,choć z opóżnieniem.wszystko śledzę i serduszko sie raduje,że ciocie są w pogotowiu.trzeba zacząć grać w totka,to podreperujemy warunki dla futrzaków.pozdrawiam wszystkich i rexia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 [quote name='free']witam.gubie sie czasami gdzie bywam,ale zawsze odnajduje,choć z opóżnieniem.wszystko śledzę i serduszko sie raduje,że ciocie są w pogotowiu.trzeba zacząć grać w totka,to podreperujemy warunki dla futrzaków.pozdrawiam wszystkich i rexia[/QUOTE] Doszło wczoraj 20 zł od Ciebie dla Rexa, bardzo dziękuję :) Ja już w totka nie gram, bo najwyżej 1 trafiałam, więc strata kasy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 ojojoj czemu tutaj tak cichutko?jakie nowinki u Rexa i pana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 U Rexa byłam 2 dni temu zawieźć karmę, ale Pana nie zastałam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 a psiaczka widziałaś? Jak wygląda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 [quote name='mdk8']a psiaczka widziałaś? Jak wygląda?[/QUOTE] Tak, tak, bo jest teraz przy tej nowej budzie tak bardziej z przodu podwórka uwiązany. Jest o wiele weselszy niż na tym ktrókim łańcuchu i ogólnie w dobrej kondycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 cieszą takie wiadomości - pod koniec tygodnia wpłacę na karmę dla Rexa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 [quote name='mdk8']cieszą takie wiadomości - pod koniec tygodnia wpłacę na karmę dla Rexa[/QUOTE] Dziękuję, mnie też cieszy, że Rex ma lepsze warunki, niż wcześniej. Oby tylko jedzonka mu nigdy nie zabrakło i zdrowie dopisywało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doda_ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 w jakiej miejscowości to jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 [quote name='Doda_']w jakiej miejscowości to jest?[/QUOTE] zachodniopomorskie, okolice Goleniowa-Stepnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doda_ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 o to daleko, bo chciałam karmę osobiście zanieść.. po wypłacie przeleję kasę na karmę. komu i po ile jest u was dobra tania karma - duże opakowanie? 10-15 kg. mam tyle na głowie-jakbym zapomniała to uderzajcie PW po 9 maja . . :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 [quote name='Doda_']o to daleko, bo chciałam karmę osobiście zanieść.. po wypłacie przeleję kasę na karmę. komu i po ile jest u was dobra tania karma - duże opakowanie? 10-15 kg. mam tyle na głowie-jakbym zapomniała to uderzajcie PW po 9 maja . . :)[/QUOTE] Dziękuję :) 10 kg psiej karmy w Lidlu chyba 25,99 zł, jeśli dobrze pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 poszło dzisiaj 50,- dla Rexa. Kupcie mu coś dobrego ode mnie.:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 [quote name='mdk8']poszło dzisiaj 50,- dla Rexa. Kupcie mu coś dobrego ode mnie.:lol:[/QUOTE] Doszedł przelew - bardzo dziękuję :) Doszła również wczoraj przesyłka od tobciu - ochrona na kleszcze :) również bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 witam.czemu tu tak cichutko?u wszystkich wszystko dobrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 [quote name='free']witam.czemu tu tak cichutko?u wszystkich wszystko dobrze?[/QUOTE] Dobrze, dobrze, tylko czasu u mnie brak ostatnio :( Mam jakieś zdjęcia Rexa z piłką ;) z ostatniej wizyty u niego, jak zgram z aparatu, to wstawię ([B]tobciu[/B] podarowała mu ochronę przeciwkleszczową i coś dla Pana). Przekazałam tez Panu 20 zł z uzbieranych pieniążków, bo prosił o pożyczenie 10 zł na bilet. Doszła też wczoraj wpłata od Ciebie [B]free[/B] - 20 zł, bardzo dziękuje za pomoc i zaraz dopiszę do rozliczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 a jak pan sobie radzi? prąd juz ma?jakie braki tam zauważyłas?co potrzeba?pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 U Pana bez zmian niestety. Za prąd nawet nie wie, ile długu ma, bo mówił, że to jeszcze po jego Ojcu zadłużenie... Kwota na pewno spora. Co potrzeba? Pan Marian mówi, że nic, bo szukał pomocy tylko dla Rexa, ale za paczuszki z jedzeniem zawsze bardzo dziękuje, więc myślę, że gdyby co jakiś czas udało się dla Pana zorganizować coś do jedzenia (gotowe dania w słoikach, konserwy, napoje itp - czyli coś co szybko się nie psuje), to to już będzie duża pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 a nie trzeba Reksa już odrobaczyć? i jak ze szczepieniami? I zgadzam się z Tobą, można Panu coś do jedzenia czasami coś kupić. W czerwcu przeleję parę zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 [quote name='mdk8']a nie trzeba Reksa już odrobaczyć? i jak ze szczepieniami? I zgadzam się z Tobą, można Panu coś do jedzenia czasami coś kupić. W czerwcu przeleję parę zł.[/QUOTE] W sumie o odrobaczeniu też myślałam, bo to co miał parę miesięcy temu - to mogło być mało, biorąc pod uwagę, że pewnie nigdy wcześniej odrobaczany nie był. Na odrobaczanie przeleję Ci Cudak 20 zł, za jakiś czas byś była w okolicy Rexa ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudak Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Odrobaczyć się przyda, bo był odrobaczony w lutym, więc minęło już kilka miesięcy. Po odrobaczeniu i zaszczepic go trzeba będzie, bo nie wiem, czy kiedykolwiek był szczepiony. W nadchodzącym tygodniu mam tyle spraw, że chyba ze wszystkim się nie wyrobię... ale już w następnym postaram się kupić tabletki i odwiedzić Rexa :) Ogólnie Rex wygląda dobrze, jest wesołym i żywym psem. Fajnie ma z tą linką zamiast łańcucha, bo na łańcuchu nie miał możliwości się tak bawić, jak teraz piłką (sam ją sobie podrzuca, a jak jemu ktoś rzuci piłkę, to łapie ją w locie :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 ważne ,że w tej swojej biedzie jest kochany przez Pana, który właśnie dla niego prosił o pomoc. Opłacę mu szczepienie tylko daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
free Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 przez moje rece przewija sie sporo ubrań,może dla pana rexa cos wyslać?Cudak podaj rozmiar tak ok i czy to zda egzamin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts