Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiaczek taki do schrupania :eviltong:. Uwielbiam miętosić psie łapy i uszy :lol:. Kocham owczarki, ale niedawno pożegnałam takiego starszego, czarnego owczarka :-( i też bardzo chorował... To byłoby za dużo dla mnie :shake:.

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

jo ka napisał(a):

(...)
A swoją drogą- też zastanawiam się mocno nad zakupem tych obróżek,bo zakrapiać co chwila jakimś specyfikiem moje stadko (2 piesy + kot) to też podsumowując- bez sensu i kompletne wyrzucanie kasy :shake: skoro na pchły -ok działa powiedzmy miesiąc, ale już na kleszcze tylko ok 2 tyg.

tak, krople maja dużo krótsze działanie, więc finansowo pewnie wcale taniej taka impreza nie wychodzi.
ale moje osobiste psy nie mogą obroży, bo tak, się szarpią, że po prostu je w efekcie gubią, więc siła rzeczy skazana są na krople, bo już za tyle kasy obroże zgubić to szczyt wszystkiego ;)
Tymon na szczęście jest delikatny w zabawie, więc jest na długo i porządnie zabezpieczony :)

Edited by sylwija
Posted (edited)

Superr!!:loveu: pięknieje nam chłopak z dnia na dzień
i naprawdę umaszczenie - i wgle wygląd - ma wyjątkowe, nie spotkałam się wcześniej z takim" lwim-niedźwiadkiem dwukolorowym "

Edited by jo ka
Posted

a dzisiaj strasznie zaspany. wczoraj była burza z gradobiciem, całą noc lało. Ale najbardziej Tymona wkurzają grzmoty i szczeka wtedy cały czas
efekt - dzisiaj by sobie głownie spał ;)

Posted

sylwija- jak się obróżka sprawuje ?? Ciekawskam, to dopytuję, bo chyba jednak sprawię i moim chłopakom co by miec spokój (bo rośnie jak szalona ta trawa i in. perze, tam gdzie mamy swoje ścieżki spacerowe :shake: Uhhh to wolę ich zabezpieczyć)

Posted

na razie ok się wydaje być, nie widać żadnego kleszcza, wczoraj właśnie się trochę bałam, bo i park, i laka..

trochę można ją zobaczyć na tych zdjęciach - nie śmierdzi (!)
jest taka niebieska, akurat rozmiar Tymona - nic nie trzeba było skracać ;)
raz na jakiś czas powinno się przetrzeć spirytusem i znów założyć - jak wytrzyma wiosna, lato, jesień - to super
dzisiaj znów czytałam opinie, to same pochlebne, że nawet jak kleszcz - to wysycha zaraz..