zuziaM Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 LUSIA - to mala sunia zlapana przez Straz Miejska i oddana na przechwanie ..... do chwili zebrania wiekszej ilosci psiakow .... i zostanie wywieziona do schroniska :placz: , jesli wczesniej nie znajdziemy dla niej domu... BLAGAM, pomozmy.... to mloda 1,5 roczna sunia, bardzo wesola i radosna..... lagodna i przytulasna ! PROSZE o ALLEGRO ! ! ! Moj telefon : 0695 555 221 Nowe zdjecia : Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 zuziaM napisał(a):Prosze..... Prosze, niech ktos ja zauwazy ! Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 zuziaM napisał(a):Prosze, niech ktos ja zauwazy ! Sliczna malutka sunia szuka domku .... zanim bedzie za pozno.....i trafi do schroniska. Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 zuziaM napisał(a):Sliczna malutka sunia szuka domku .... zanim bedzie za pozno.....i trafi do schroniska. Sunia prosi ...... Quote
katya Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zrobię Allegro, tylko proszę o ładny tekst. Czy sunia będzie sterylizowana?Czy właściciel będzie musiał podpisać umowę? Co z transportem? Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No, to nie jest taki rasowy szpic, ale .... w typie..... wiec balabym sie odpowiadac na ogloszenie kogos szukajacego szpica. Sunia nie bedzie sterylizowana, bo nie ma na to srodkow, a gmina za to nie zaplaci, niestety.... Transport bedziemy szukac oczywiscie, jesli tylko domek sie znajdzie. tekst napisze dzisiaj i przesle na PW, dziekuje bardzo. A tu jeszcze zdjecia z wczoraj : Mam jeszcze chyba ok. 6 , ale wkleje nieco pozniej, bo teraz musze w inne watki powklejac zdjecia naszych psiakow. Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Kolejne zdjecia .... no , jak nie pokochac takiego CUDA :loveu: ? ? ? Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Jesli trafi do schroniska ..... nie poradzi sobie.....:placz: Quote
auraa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sunia jest prześliczna i wydaje się być zadbana. Moze ktoś jej szuka? Quote
zuziaM Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 auraa napisał(a):sunia jest prześliczna i wydaje się być zadbana. Moze ktoś jej szuka? Niestety..... ludzie z miasta wiedza, ze tam sa odwozone zlapane psiaki i czasem ich szukaja,..... ale po nia nikt sie nie zjawil..... Quote
Karilka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jaka ona jest piękna! Moja znajoma szuka małego pieska do bloku ale takiego w typie bardziej hmmm yorka, terriera szkockiego....Zapytam. Quote
malagos Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No śliczna ta sunia.... Podnosze, ona nie moze trafić do schroniska! :shake: Quote
beamicha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Lusia ma domek stały w Lęborku ale brakuje 80zł na transport kto może pomóc? więcej napisze Gosia w poniedziałek jak będzie w pracy Quote
zuziaM Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 beamicha napisał(a):Lusia ma domek stały w Lęborku ale brakuje 80zł na transport kto może pomóc? więcej napisze Gosia w poniedziałek jak będzie w pracy Tak, Lusia bedzie miala domek - dziekujemy za Allegro, gdzie wypatrzyla ja mila pani, ktora ma juz malego joreczka - suczke i kotka. No i Lusia w sobote pojedzie do domku :multi: :multi: :multi: ! ! ! Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gosiu - domku chyba nie będzie - wejź na mój wątek. Ta babka już kilka psów z południa polski brała i oddawała, bo się nie zgadzają ze zwierząteami. Dziewczyny mówią że powinna być wpisana na listę czarnych kwiatków!!!!!! Nie wiem czy bym ryzykowałą, Ulkaa pisałą że w ciągu jednego dnia kazała zabierać psa. Ula jechałą ponad 500 km żeby sunię zabrać !!!!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='beamicha']domek spalony suczka znów do wzięcia:-( A suncia jest taka slodka ......:loveu: Quote
auraa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tak mi przykro,sunieczka nie może trafić do schroniska, jest taka delikatna. Szukaj domku malutka! Quote
quasimodo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To bardzo przykre, że się nie udało z tym domkiem. A wydawało się już, że szczęscie się do malucha uśmiechnęło... Quote
zuziaM Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 quasimodo napisał(a):To bardzo przykre, że się nie udało z tym domkiem. A wydawało się już, że szczęscie się do malucha uśmiechnęło... Lusia nadal bez domku.... az trudno w to uwierzyc ! Quote
Recommended Posts