00000 Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 To ja też tutaj wrzucę zdjątka Pagajątka :lol: :lol: :lol: Najpierw byłem malutki: Byłem baaaaardzo grzeczny:) I milutki:) Później rosłem... I przystojniałem:) Prawdziwy biszkopt! Wszyscy mnie kochają: A najbardziej Pani:) Dlatego wykorzystuję to na maxa:) Zwłaszcza, że najmłodszy Pan pozwala.... A to sesja nad morzem: A tu zdjęcia prawie aktualne - nieco przytyłem, urosłem i zmężniałem:) Tutaj kradnę sanki a co! :lol: Zaraz idę na spacerek:) Uff!!! Na razie tyle 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Bila Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Kradzieś sanek rewelka. Czy Pagaj to też mały złodziejaszek? :P Bilbo namiętnie kradnie czapki z pomponami i rękawiczki, to aluzja, że należałoby się wybrać na spacerek. :lol:
Asia_Focus Posted March 1, 2004 Author Posted March 1, 2004 Ale pięknośći :lilangel: :iloveyou: :smilecol: :bigok:
Dorota_Fiszer Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 To ja tez sprobuje :wink: http://foto.onetpl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=17486&zid=222225&r=1
zachraniarka Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Dorota by wstawić zdjecie, przed adresem musi się znaleźć taki znaczek: . I wtedy zdjęcie będzie widoczne!! Próbuj na pewno się uda, a wszystkie niepowodzenia szybciutko znikną, jako mod chętnie troszkę posprzątam :evilbat: czyżby pierwsze objawy pracoholizmu Pierwsze objawy to nie są- Hugo cierpi na pracoholizm od bardzo dawna i niestety stan jego z upływem czasu się pogarsza :lol:
Dorota_Fiszer Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 a teraz co sie stalo?wstawilam te dwa znaczki i adres i buuuu :cry: nie dziala.. Ale bedziesz miala po mnie sprzatania :wink:
Wojtecki Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Witaj - Dorota&Fiszer ! Próbowałem to zdjęcie jakoś skopiować i wkleić ,ale jest jakiś problem. Efekt był taki sam jak na Twoich postach. Może adres zdjęcia jest niezbyt dokładny ? :))
Dorota_Fiszer Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Moze ze mnie po prostu taka sierota? :wink: Albo po prostu zmeczenie daje o sobie znac :wink: Sprobuje jutro i przy okazji odpisze na pw :D Przepraszam wszystkich za moje nieudane proby :oops: i dobrej nocki zycze :D
Dobry Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 W sprawach technicznych Dorotko chętnie Ci pomogę :) Oto i Twój Fiszer
Dobry Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Piękny psiak! A wracając do technikali. Podawałaś zły adres do swoich zdjęć. Nie będe wdawał się w szczegóły techniczne i pisał dlaczego fotki się nie wyświetlały bo za długo by pisać. Nastęnym razem postępuj tak: 1. Jeśli masz już na Onecie swój album, kliknij na konkretne zdjęcie, które Cię interesuje. 2. Na zdjęciu kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Właściwości. 3. Otworzy się okienko, w którym powinnaś skopiować adres zdjęcia. (Adres URL). 4. Wklej adres do postu używając znaczników 5. Podziwiaj i daj podziwiać innym swojego pięknego psiaka :) P.S. Czekamy na kolejne zdjęcia, które mam nadzieję wkleisz już sama. Pozdrawiam Dobry
Luigi Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 oj, dlaczego mi tego ktos tak ładnie nie wytłumaczył? Tyle sie nameczyłam A teraz troszke zdjęć Shilli: z małą panią z czarną koleżanką w kapieli z kaczką mina smutasek języczek siedzę :Dog_run:
Luigi Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Przepraszam za duzy rozmiar fotek ale tam gdzie są są własnie w tej wielkości. A wszystkie piechy w tej galerii sa mioooodzio :smilecol: :Dog_run:
Miga Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Ja bym z chęcią wstawiła tu fotki ale niestetty nie posiadam żadnego rerieverka :)
zachraniarka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Dina to forum miłosników retrieverów, a nie właścicieli. Także wstawiaj fotki swojej psiurki, chetnie ją obejrzymy :D
Madziorek Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 A jak Wam podoba się Argo "na grzbiecie" :wink: Rozkoszny cielak :D. No i jak takiemu nie zaaplikować drapanka po brzuchu? :lol:
Miga Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Dinato forum miłosników retrieverów, a nie właścicieli. Także wstawiaj fotki swojej psiurki, chetnie ją obejrzymy :D Jeden portrecik w moim emblemacie, jak widać retriever jak byk ;) , więc jutro milosniczka retrieverow jak chcecie wstawi Wam swojego piecha tylko nie wiem czy moge bo tu same prawdziwe retrievery a mój Dino będzie sie tu czuł niesmiało ;)
zachraniarka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Dina jak to będzie się czuł nieśmiało? Przecież na zdjęciach była już tu czarna koleżanka Shilli oraz Kama koleżanka goldka Figo, obie nie-retrieverki. Argo przemycił tu koleżankę Argo- boxerkę. Póki co same koleżanki, czekamy na kolegę w postaci Twojego psiurka. Przyda się urozmaicenie, bo już od tych biszkoptów w głowie sie kręci :D
Rybka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Witam, to może i ja dodam zdjątka mojej Suzi :D. rozrabiam :wink: spie z misiem :lol: piąteczka drażnie fretki 8) Pozdrawiam, Rybka
Madziorek Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Rybka strasznie słodka ta Twoja Suzia :D, po prostu rozkoszna :lilangel:, a imie jakie fajniutkie :D.
Thaned Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 biszkopcików nigdy dość :D galeria ładnie sie rozrasta-ja również dokładam zdjątka :wink: ulubione miejsce czatownia POLOWANIE!!! poranne dylematy poszukiwania Mam nadzieje iż udało się wstawic fotki za pierwszym razem i nasz Mod pozostanie nadal bezrobotny 8)
Rybka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Madziorek dzieki wielkie :oops: . Thaned zdjecie drugie jest the beściarskie :lol: , naprawde super. Pozdrawiam, Rybka
kabeska Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Witam! Bardzo mi sie podoba ten pomysł z galerią. Już dawno nie widziałam tylu świetnych zdjęć z moją ulubiona rasa i to w jednym miejscu. :olympic: Muszę dorzucić zdjęcie jeszcze jednego psiaka- mojego wielkiego czorta Maxa. Niestety na razie tylko jedno. Ale myślę, że Wam się spodoba. Pozdrowienia dla wszystkich labów i ich właścicieli. :D
argo Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 :lol: dina więc jutro .... :lol: .... jak chcecie wstawi Wam swojego piecha tylko nie wiem czy moge bo tu same prawdziwe retrievery a mój Dino będzie sie tu czuł niesmiało .... ... :o :hmmmm: Z wielka przyjemnościa zobaczymy i bedzie ... MY podziwiali Twojego 'futrzaka' :lol: :lol:
Recommended Posts