Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szafranekm']Jestem u Czakiego, a już myślałam, że Czaki z z Szafrankiem spotka się u Ulki.
Chętnie ofiaruję coś na ewent. bazarek dla Czakiego, na razie wspomóc finansowo nie dam rady.[/QUOTE]
Gosiu :loveu::loveu: masz Szafranka na głowie, trzymaj kciuki

Posted

[quote name='paula_t']Nie chcę zapeszać, więc póki co powstrzymuję szczęście dotyczące DT...
Trzymam mocno, mocno kciuki za jutrzejszą kastrację, oby emocje Czakiego troszkę opadły po zabiegu ;)[/QUOTE]

Trzymaj trzymaj kochana i dziękuje Ci ślicznie Myszka wszystko mi przekazała:buzi:

[quote name='kiyoshi']dzwieczyny, na razie nie mam czasu czytać, ale dziękuje Agusi za zaproszenie i na pewno pomogę- bazarkiem, jednorazową wpłatą...jutro podam dokładnie:)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że jesteś z nami :multi: dziękujemy

[quote name='brunka']A nr konta jakiegoś to też od wiedźmy mam wsiąść. Przelała bym za styczeń i luty na co tam potrzeba, ale gdzie? :mad:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='EVA2406']Jestem, Myszko i tak myślę jak mogę pomóc.......... :hmmmm:, ale więcej jak piątak nie wyskubię, bo moja Polka nadal w hoteliku ( prawie rok :( ). Tylko mogę wpłacić dopiero po 10 tym.
I jeszcze jedno.....jestem zapominalska, więc proszę bez wstydu przypominać.[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy jeszcze raz :loveu::loveu::loveu:

[quote name='piescofajnyjest']zagladam i strasznie sie ciesze:) ze mamy Pania Wiole:)[/QUOTE]

oj ja też się bardzo cieszę, ale szczególnie dziękuję Stepelko, gdyby nie ona nie miałybyśmy tego tymczasu :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

[quote name='paula_t']Trzymam mocno, mocno kciuki, żeby się udało! I będę do popołudnia siedzieć i kręcić tyłkiem z niecierpliwością na wieści;)

Stepelko, najpiękniejsze w zwierzakach jest to, że one nie oczekują złotych klamek i pełnego portfela, wystarczy pełna miska i miłość, uczucia, a będą najszczęśliwszymi stworzeniami stąpającymi po ziemi:)[/QUOTE]

Ty kochana nasza wiercipiętko:evil_lol: Pięknie napisane:fadein::fadein::fadein::fadein:

[quote name='amacariel']Trzymam kciuki ze swojej strony : ))[/QUOTE]

Mocnoooo trzymaj;)

[quote name='szafranekm']Jestem u Czakiego, a już myślałam, że Czaki z z Szafrankiem spotka się u Ulki.
Chętnie ofiaruję coś na ewent. bazarek dla Czakiego, na razie wspomóc finansowo nie dam rady.[/QUOTE]

Dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='stepelkaa']Witam ja z tego przyszłego DT (mam nadzieję). Tzn, że tak to ujmę, to ja generalnie zajmuję się moją sunią no i będę też Czakim, z tym, że jestem niepełnoletnia i to mama bierze na siebie odpowiedzialnośc, zresztą cała rodzina pomaga przy opiece jak trzeba ;) Po prostu intencja DT wyszła ode mnie i pośredniczę, bo sama wiadomo, nie wiele mogę formalnie zrobić. U nas to zwykłe blokowe mieszkanko, ale jeśli nikt nie oczekuje cudów, to wszystko powinno wypalić. Teraz tylko pozostaje czekać na tą wizytę i żeby Czaki po kastracji dobrze się czuł ;) pozdrawiam ![/QUOTE]

Cieszę się, że miałam przyjemność rozmawiać z Twoją mamą :lol:;) Ma wspaniałą córkę:loveu:

[quote name='Beatkaa']ale wieści :multi::multi: cały czas zaciskam mocno kciuki za rozwój wydarzeń!!!:thumbs:[/QUOTE]

Beatko jutro ważny dzień dla Czakusia i i dla Zosi ;)

[quote name='milagros19853201']ciotka kurcze z 5 zł to jeszcze wyskrobie,ok zapisz poki co na 5 zł deklaracji stalej,jak sie polepszy albo ktoras z moich biedul znajdzie domek to zawsze moge pozdwyzszyc
rozeslke tez po znajomych[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy

Posted

[quote name='milagros19853201']ciotka kurcze z 5 zł to jeszcze wyskrobie,ok zapisz poki co na 5 zł deklaracji stalej,jak sie polepszy albo ktoras z moich biedul znajdzie domek to zawsze moge pozdwyzszyc
rozeslke tez po znajomych[/QUOTE]
Już zapisuję i bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Widzę, że wczoraj jeszcze sporo się tu działo, ja niestety musiałam iść spać.

Wstawiłam spisane pezez Myszkę deklaracje w post nr 2

Ale chyba będzie lepiej jak oddam tego posta księgowej, żeby nie było zamieszania.

Czaki znowu "szaleje", Kajtek go goni i gryzie, na szczęście niegroźnie

Ale mam stres przed tą kastracją Czakiego. Trzymajcie kciuki

Posted

[quote name='Poker']Na co teraz zbieracie kasę dla CZakiego ?[/QUOTE]

Czekamy na dzisiejszą wizytę w BDT Czakiego, jeżeli wszystko będzie ok pieniążki będą potrzebne tylko na kastracje, szczepienie i transport;)

Niedługo będę jechać do Myszki po pieniążki a potem do Gabi po Czakiego;) Trzymajcie kciuki też się troszkę denerwuje Gabi, ale musi być dobrze;)

Ja będę dopiero wieczorkiem na Dogo,( zapomniałam, że moja babcia ma dzisiaj urodziny:shake::oops:) Gabi wszystko napisze;)