Gabi79 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='Mysza2']Kurcze, tyle ogłoszeń Czaki ma przez cały czas, może jak mróz odpuści to coś się ruszy wreszcie[/QUOTE] Też mam taką nadzieję, że w końcu ktoś odpowiedni wypatrzy Czakusia. Tylko niech się zrobi cieplej!!!!!!!!!!!! Quote
stepelkaa Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Jest szansa ;) Ten Pan, co żona w końcu miała iść do szpitala się odezwał, bardzo mili, domek wydaje się super, zobaczymy, trzymam kciuki ;) Quote
Gabi79 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='stepelkaa']Jest szansa ;) Ten Pan, co żona w końcu miała iść do szpitala się odezwał, bardzo mili, domek wydaje się super, zobaczymy, trzymam kciuki ;)[/QUOTE] Do Agusi się odezwał, czy do Ciebie Stepelko??? Państwo są z Jaworzna o ile dobrze pamiętam. Trzymam kciuki!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Gabrysiu Pan z Myszkowa :) nie było domku z Jaworzna :evil_lol: Jutro jedziemy z Elunią na wizytę ;) Szczerze mówiąc to domek, którego najbardziej żałowałam, że nie zdecydował się na Czakusia :) a tu proszę taka dzisiaj niespodzianka ;) Pan zadzwonił do mnie a potem Ani mama rozmawiała z żoną Pana ;) Trzymajcie mocno kciuki;) Quote
AgusiaP Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Aniu a tak z ciekawości zapytam...Pani z Wrocławia się odezwała? ;) Quote
Gabi79 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabrysiu Pan z Myszkowa :) nie było domku z Jaworzna :evil_lol: Jutro jedziemy z Elunią na wizytę ;) Szczerze mówiąc to domek, którego najbardziej żałowałam, że nie zdecydował się na Czakusia :) a tu proszę taka dzisiaj niespodzianka ;) Pan zadzwonił do mnie a potem Ani mama rozmawiała z żoną Pana ;) Trzymajcie mocno kciuki;)[/QUOTE] A tak, rzeczywiście - to ogłoszenia były na Jaworzno:lol: Trzymam kciuki z całych się. Po wizycie szybciutko zdajcie relację:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
stepelkaa Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nie, nie, ale miała się odezwać jak Pani od tej dziewczynki wyrazi jakąś opinię, a widocznie nie wyraziła. Również trzymam kciuki jej ! ;) Quote
AgusiaP Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja też mocno trzymam ;) tak się cieszę, że Pan Edward zadzwonił :) :) :) Quote
Mysza2 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja też mocno trzymam ;) tak się cieszę, że Pan Edward zadzwonił :) :) :)[/QUOTE] Agunia, oby to był ten domek:):) Quote
AgusiaP Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Mysza2']Agunia, oby to był ten domek:):)[/QUOTE] Tak bardzo bym chciała ;) Quote
kiyoshi Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='ajw']I ja zaciskam kciukasy:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] i moje zaciśnięte z całych sił:) Quote
paula_t Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Panna Marple']Jasne, że ja też!!!:lol:[/QUOTE] Toż to oczywista oczywistość ;) Quote
Panna Marple Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='paula_t']Toż to oczywista oczywistość ;)[/QUOTE] I nikt mi tu nie będzie wmawiał, że biale jest białe, a czarne jest czarne:evil_lol: Quote
Gabi79 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Cioteczki, Myszka do mnie dzwoniła, jak wracała z Agusią z wizyty. [B]Czaki jutro jedzie do domu, szczegóły napiszą dziewczyny:lol:[/B] Quote
paula_t Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Panna Marple']I nikt mi tu nie będzie wmawiał, że biale jest białe, a czarne jest czarne:evil_lol:[/QUOTE] Hahahahahahaha:D [quote name='Gabi79']Cioteczki, Myszka do mnie dzwoniła, jak wracała z Agusią z wizyty. [B]Czaki jutro jedzie do domu, szczegóły napiszą dziewczyny:lol:[/B][/QUOTE] Wspaniale!:multi: Czekamy na szczegóły :) Quote
kiyoshi Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki, Myszka do mnie dzwoniła, jak wracała z Agusią z wizyty. [B]Czaki jutro jedzie do domu, szczegóły napiszą dziewczyny:lol:[/B][/QUOTE] WOW!! szyciutko:) ale się cieszymy!!!:) Quote
Recommended Posts