Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']No to transport jutro:multi::multi::multi:
Pati wyjedzie z Radomia ok 15 - 15:30
Smyczy nie kupujemy bo Pati ma nową i podaruje ją Czakiemu :loveu::loveu:
To ja idę kupić adresówkę:)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']tak Stepelko jutro:), Gabi nam się zapłacze[/QUOTE]

Patrzę na Czakiego i się zastanawiam, co on sobie pomyśli, jak jutro zostanie zapakowany do samochodu, a potem znajdzie się w nowym miejscu.

Pociesza mnie fakt, że jedzie do wspaniałych ludzi i na pewno szybko poczuje się szczęśliwy.

A, że ja będę płakać to nie ulega wątpliwości:placz:

[quote name='Mika31']ciocie obiecałam fanty na bazarek jak ktoś zdecyduje się zrobić proszę o wiadomość komu wysłać paczkę lub mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
bywam na dogo w przelocie[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!
Nie chcę za nikogo decydować, nieśmiało poproszę naszą wspaniałą Myszkę.

Eluś, może jakiś wspólny bazarek dla Czakusia i Bongo????

Posted

[quote name='Gabi79']Patrzę na Czakiego i się zastanawiam, co on sobie pomyśli, jak jutro zostanie zapakowany do samochodu, a potem znajdzie się w nowym miejscu.

Pociesza mnie fakt, że jedzie do wspaniałych ludzi i na pewno szybko poczuje się szczęśliwy.

A, że ja będę płakać to nie ulega wątpliwości:placz:

[/QUOTE]

mam nadzieję, że pod koniec weekendu już będzie przyzwyczajony do nowej sytuacji. On to już od jakiegoś czasu szczęściarz, bo cierpieć już nie będzie. (trzeba tylko będzie DS dobrze wybadać). A że potem ja też pewnie będę płakać i pocieszać się, że "przecież pobiegł po szczęście" to już inna sprawa;)

Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ?

Co tak mnie właśnie nurtuje... ;)

Posted

[quote name='Panna Marple']Za to klejnotów pakować nie musi:evil_lol:[/QUOTE]
Zamiast klejnotów kupiłam mu adresówkę :evil_lol::evil_lol:
Ale tu wesoło u Czakusia
Gabi zrobię bazarek, zaraz piszę na maila do Miki:)

Posted

[quote name='stepelkaa']mam nadzieję, że pod koniec weekendu już będzie przyzwyczajony do nowej sytuacji. On to już od jakiegoś czasu szczęściarz, bo cierpieć już nie będzie. (trzeba tylko będzie DS dobrze wybadać). A że potem ja też pewnie będę płakać i pocieszać się, że "przecież pobiegł po szczęście" to już inna sprawa;)

Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ?

Co tak mnie właśnie nurtuje... ;)[/QUOTE]

Co do województwa, to można najlepiej np. zrobić na świętokrzyskie i mazowieckie
Jak już będą chętni poprosimy jakąś ciotkę z dogo o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej.
Zaakceptowany zostanie tylko super domek.
A jeśli chodzi o transport, to chyba zobaczymy, jak sytuacja będzie wyglądała.
Umowa adopcyjna jest podpisywana pomiędzy DT a DS. Mysza2 ma wzory, można też napisać samemu

Posted

[quote name='stepelkaa']Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ?

Co tak mnie właśnie nurtuje... ;)[/QUOTE]
Najlepiej na to województwo w którym jest i na ościenne, żeby Czakiego nie wozić przez pół Polski.
Pomoc w transporcie można organizować, ale dobrze jeśli przyszli właściciele chcą pokryć koszty.
Są druki umów, a kto podpisuje to najmniej ważne, ważny dobry DS:)

Posted

[quote name='Mysza2']Zamiast klejnotów kupiłam mu adresówkę :evil_lol::evil_lol:
Ale tu wesoło u Czakusia
Gabi zrobię bazarek, zaraz piszę na maila do Miki:)[/QUOTE]

Tak, na wątku wesoło, a mnie jakoś smutno.....

Jak już Czaki dotrze do stepelki zmienię tytuł wątku

Posted

[quote name='Gabi79']Tak, na wątku wesoło, a mnie jakoś smutno.....

Jak już Czaki dotrze do stepelki zmienię tytuł wątku[/QUOTE]

Gabrysiu wiem, że będzie Ci ciężko, ale trzeba się cieszyć, że Czaki jedzie to takiego super DT;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabrysiu wiem, że będzie Ci ciężko, ale trzeba się cieszyć, że Czaki jedzie to takiego super DT;)[/QUOTE]

Oczywiście, że się cieszę, ale mimo to serce boli.........

Posted

[quote name='Gabi79']Co do województwa, to można najlepiej np. zrobić na świętokrzyskie i mazowieckie
Jak już będą chętni poprosimy jakąś ciotkę z dogo o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej.
Zaakceptowany zostanie tylko super domek.
A jeśli chodzi o transport, to chyba zobaczymy, jak sytuacja będzie wyglądała.
Umowa adopcyjna jest podpisywana pomiędzy DT a DS. Mysza2 ma wzory, można też napisać samemu[/QUOTE]

myślę, że jeszcze małopolskie będzie okej. Z takiego Krakowa powinni móc przyjechać po psiaka.