andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [URL="http://smayliki.ru/smilie-1018976967.html"][IMG]http://s17.rimg.info/5efb232d202a1428ef1d3e7834e3c943.gif[/IMG][/URL] [quote name='Mika31']ciocie obiecałam fanty na bazarek jak ktoś zdecyduje się zrobić proszę o wiadomość komu wysłać paczkę lub mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] bywam na dogo w przelocie[/QUOTE] Ma szczescie ten Czaki:loveu: Quote
Gabi79 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Mysza2']No to transport jutro:multi::multi::multi: Pati wyjedzie z Radomia ok 15 - 15:30 Smyczy nie kupujemy bo Pati ma nową i podaruje ją Czakiemu :loveu::loveu: To ja idę kupić adresówkę:)[/QUOTE] [quote name='Mysza2']tak Stepelko jutro:), Gabi nam się zapłacze[/QUOTE] Patrzę na Czakiego i się zastanawiam, co on sobie pomyśli, jak jutro zostanie zapakowany do samochodu, a potem znajdzie się w nowym miejscu. Pociesza mnie fakt, że jedzie do wspaniałych ludzi i na pewno szybko poczuje się szczęśliwy. A, że ja będę płakać to nie ulega wątpliwości:placz: [quote name='Mika31']ciocie obiecałam fanty na bazarek jak ktoś zdecyduje się zrobić proszę o wiadomość komu wysłać paczkę lub mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] bywam na dogo w przelocie[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!!!!!!!! Nie chcę za nikogo decydować, nieśmiało poproszę naszą wspaniałą Myszkę. Eluś, może jakiś wspólny bazarek dla Czakusia i Bongo???? Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czakus musi spakowac szczoteczke do zebow i pizamke;) Quote
Panna Marple Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']Czakus musi spakowac szczoteczke do zebow i pizamke;)[/QUOTE] Za to klejnotów pakować nie musi:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Panna Marple']Za to klejnotów pakować nie musi:evil_lol:[/QUOTE] Szkoda że nie są na rzepy:razz: Quote
Panna Marple Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='andegawenka']Szkoda że nie są na rzepy:razz:[/QUOTE] Hahahahah:lol!: Quote
andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Panna Marple']Hahahahah:lol!:[/QUOTE] No byłoby taniej:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='andegawenka']No byłoby taniej:evil_lol:[/QUOTE] Tylko dźwięk odpinanego rzepa jest okropny:evil_lol: Quote
stepelkaa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Gabi79']Patrzę na Czakiego i się zastanawiam, co on sobie pomyśli, jak jutro zostanie zapakowany do samochodu, a potem znajdzie się w nowym miejscu. Pociesza mnie fakt, że jedzie do wspaniałych ludzi i na pewno szybko poczuje się szczęśliwy. A, że ja będę płakać to nie ulega wątpliwości:placz: [/QUOTE] mam nadzieję, że pod koniec weekendu już będzie przyzwyczajony do nowej sytuacji. On to już od jakiegoś czasu szczęściarz, bo cierpieć już nie będzie. (trzeba tylko będzie DS dobrze wybadać). A że potem ja też pewnie będę płakać i pocieszać się, że "przecież pobiegł po szczęście" to już inna sprawa;) Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ? Co tak mnie właśnie nurtuje... ;) Quote
Mysza2 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Panna Marple']Za to klejnotów pakować nie musi:evil_lol:[/QUOTE] Zamiast klejnotów kupiłam mu adresówkę :evil_lol::evil_lol: Ale tu wesoło u Czakusia Gabi zrobię bazarek, zaraz piszę na maila do Miki:) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='stepelkaa']mam nadzieję, że pod koniec weekendu już będzie przyzwyczajony do nowej sytuacji. On to już od jakiegoś czasu szczęściarz, bo cierpieć już nie będzie. (trzeba tylko będzie DS dobrze wybadać). A że potem ja też pewnie będę płakać i pocieszać się, że "przecież pobiegł po szczęście" to już inna sprawa;) Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ? Co tak mnie właśnie nurtuje... ;)[/QUOTE] Co do województwa, to można najlepiej np. zrobić na świętokrzyskie i mazowieckie Jak już będą chętni poprosimy jakąś ciotkę z dogo o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej. Zaakceptowany zostanie tylko super domek. A jeśli chodzi o transport, to chyba zobaczymy, jak sytuacja będzie wyglądała. Umowa adopcyjna jest podpisywana pomiędzy DT a DS. Mysza2 ma wzory, można też napisać samemu Quote
Mysza2 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='stepelkaa']Takie jeszcze mam pytanie: jak to jest, będę robić ogłoszenia, to na jakie województwa? I jeżeli np. DS nie mógłby przyjechać po Czakiego to czy znowu będzie się organizowało transport tak jak teraz? I to my jako DT będziemy podpisywać umowę z DS, prawda ? Są jakieś gotowe druki, czy będzie trzeba napisać ? Co tak mnie właśnie nurtuje... ;)[/QUOTE] Najlepiej na to województwo w którym jest i na ościenne, żeby Czakiego nie wozić przez pół Polski. Pomoc w transporcie można organizować, ale dobrze jeśli przyszli właściciele chcą pokryć koszty. Są druki umów, a kto podpisuje to najmniej ważne, ważny dobry DS:) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Mysza2']Zamiast klejnotów kupiłam mu adresówkę :evil_lol::evil_lol: Ale tu wesoło u Czakusia Gabi zrobię bazarek, zaraz piszę na maila do Miki:)[/QUOTE] Tak, na wątku wesoło, a mnie jakoś smutno..... Jak już Czaki dotrze do stepelki zmienię tytuł wątku Quote
AgusiaP Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Gabi79']Tak, na wątku wesoło, a mnie jakoś smutno..... Jak już Czaki dotrze do stepelki zmienię tytuł wątku[/QUOTE] Gabrysiu wiem, że będzie Ci ciężko, ale trzeba się cieszyć, że Czaki jedzie to takiego super DT;) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabrysiu wiem, że będzie Ci ciężko, ale trzeba się cieszyć, że Czaki jedzie to takiego super DT;)[/QUOTE] Oczywiście, że się cieszę, ale mimo to serce boli......... Quote
AgusiaP Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Gabi79']Oczywiście, że się cieszę, ale mimo to serce boli.........[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nasza Gabrysia Quote
stepelkaa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Gabi79']Co do województwa, to można najlepiej np. zrobić na świętokrzyskie i mazowieckie Jak już będą chętni poprosimy jakąś ciotkę z dogo o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej. Zaakceptowany zostanie tylko super domek. A jeśli chodzi o transport, to chyba zobaczymy, jak sytuacja będzie wyglądała. Umowa adopcyjna jest podpisywana pomiędzy DT a DS. Mysza2 ma wzory, można też napisać samemu[/QUOTE] myślę, że jeszcze małopolskie będzie okej. Z takiego Krakowa powinni móc przyjechać po psiaka. Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Oj Czaki jeszcze nie wie, że podróż mu się dzisiaj szykuje :) Quote
Gabi79 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Pati napisała mi o 15.52 że wyjeżdża. Czaki nieświadomy nadchodzących zmian.......... Quote
paula_t Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 I ja się przyłączam do trzymania kciuków i z niecierpliwością czekam na wieści stepelki :) Quote
Gabi79 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Siedzę jak zahipnotyzowana i czekam na Pati Quote
Recommended Posts