Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCSTkgfTI/AAAAAAAACfQ/GxMhSm8gjIg/s512/DSC08298.JPG[/IMG]
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCTtUAiuI/AAAAAAAACfU/er3eApyi42g/DSC08349.JPG[/IMG]
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCV67XvcI/AAAAAAAACfY/YoodO5kAZ18/DSC08350.JPG[/IMG]
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCXyRUdnI/AAAAAAAACfc/I4JcBPKlUlg/s720/DSC08361.JPG[/IMG]

Proszę cioteczki o to Kajtuś kiedyś Timonek:loveu::loveu::loveu:
Jeszcze nie mamy dogranego transportu, zaraz jak tylko będziemy znały szczegóły damy znać;)
Zostawiłam Gabi aparat to zrobi Czakiemu i Kajtusiowi nowe zdjęcia:cool3:

Posted

[quote name='Czarna Kafka']Bardzo się cieszę z nowej sytuacji pieska:loveu:,poproszę o numer konta, wpacę 20 zł.[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='stepelkaa']oj oj ja też już wiem, że będę płakać rozstając się z nim do DS. Alee wiem też że u nas nie zostanie bo "zostawisz jednego, nie pomożesz następnemu" Co do skakania, najwyżej będziemy mu zabraniać, damy radę ;) A co do dzieci, to ja wiem że tak przyjacielski psiak nie będzie agresywny w stosunku do mojej siostry, tym bardziej, że ona nie męczy zwierząt, wie jak się z nimi obchodzić. Ale mama woli mieć pewność, w sumie nie dziwię się. Cioteczki, czy wiadomo może kiedy Czaki do nas trafi ? Czwartek, piątek, weekend? Wiem, że już któryś raz o to pytam, ale tak się niecierpliwię, jej . ;)[/QUOTE]

Czaki jest taki kochany

Stepelko, nie mam wątpliwości, że u Ciebie Czaki będzie miał raj na ziemi:lol:

Oby tylko równie wspaniały DS mu się trafił, to mnie zawsze martwi przy adopcjach - jaki będzie dalszy los psiaka

[quote name='stepelkaa']o tak tak, też jestem za ;)[/QUOTE]

Agusia już wstawiła zdjęcia mojego skarbunia:loveu:

Aguś, szkoda, że nie kupiłyśmy bardziej dopasowanego kołnierza.
Doszłam do wniosku, że ten jest za szeroki.
Wiem, że to znowu byłby wydatek, poszukam tego po Kajtuniu, ale obawiam się, że będzie za mały:-(

Posted

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCV67XvcI/AAAAAAAACfY/YoodO5kAZ18/DSC08350.JPG[/IMG]

Skąd ja znam tego łobuza:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

[quote name='Gabi79']Czaki jest taki kochany

Stepelko, nie mam wątpliwości, że u Ciebie Czaki będzie miał raj na ziemi:lol:

Oby tylko równie wspaniały DS mu się trafił, to mnie zawsze martwi przy adopcjach - jaki będzie dalszy los psiaka

Agusia już wstawiła zdjęcia mojego skarbunia:loveu:

Aguś, szkoda, że nie kupiłyśmy bardziej dopasowanego kołnierza.
Doszłam do wniosku, że ten jest za szeroki.
Wiem, że to znowu byłby wydatek, poszukam tego po Kajtuniu, ale obawiam się, że będzie za mały:-([/QUOTE]

Jak coś to jeszcze mamy od Biszkopcika ;) Gabrysiu a nie pisze na nim jaki to rozmiar?
Oni mają tam bardzo drogo, wiem bo ten co ma teraz Czaki kupowałam u nich;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Jak coś to jeszcze mamy od Biszkopcika ;) Gabrysiu a nie pisze na nim jaki to rozmiar?
Oni mają tam bardzo drogo, wiem bo ten co ma teraz Czaki kupowałam u nich;)[/QUOTE]

Zaraz obejrzę ten kołnierz.
Psiaki po spacerze, jak wychodziłam z Czakim, to Kajtek tak przeraźliwie szczekał i szalał, że aż zwymiotował.
Za to, gdy Czaki został sam wcale nie szczekał, a po naszym powrocie skakał z radości niemal pod sufit.
Czakiemu zupełnie nie robi różnicy czy ma do czynienia z dorosłym, czy z dzieckiem, jeśli ktoś do niego zagada, on cieszy się jak szalony.
W lecznicy tak, jak Agusia wspomniała kleił się do dziewczynki ok. 6cio letniej.
Nie wiem, jaki jest jego stosunek do malutkich dzieci, ale sądzę, że też pozytywny

Posted

[quote name='Gabi79'][IMG]http://lh6.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCV67XvcI/AAAAAAAACfY/YoodO5kAZ18/DSC08350.JPG[/IMG]

Skąd ja znam tego łobuza:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/QUOTE]

Ja też go gdzieś widziałam :lol!:

Posted

[quote name='Mysza2']też coś mi się kojarzy że znam to cudo :evil_lol:
[URL]http://lh6.ggpht.com/_0ZcWZoaRBi8/TNsCV67XvcI/AAAAAAAACfY/YoodO5kAZ18/DSC08350.JPG[/URL][/QUOTE]

Cudo właśnie leży na kanapie, a Czaki na fotelu.
Nie mam siły szukać tego kołnierza, jutro rano poszukam

Myszko, czy są jakieś wstępne ustalenia odnośnie transportu???

Posted

[quote name='Gabi79']Cudo właśnie leży na kanapie, a Czaki na fotelu.

[/QUOTE]

Czyli dzisiaj jest zmiana, ciekawe na jak długo:evil_lol:
Jasne jutro poszukasz;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Czyli dzisiaj jest zmiana, ciekawe na jak długo:evil_lol:
Jasne jutro poszukasz;)[/QUOTE]

Pewnie dopóki ja się nie położę, ale dzisiaj większy luz, bo TZ w pracy;)

Posted

[quote name='AgusiaP']To może zmieścicie się w trójeczkę;)[/QUOTE]

Teoretycznie tak, ale Kajtuś zapewne się ewakuuje ze strachu przed tym czarnym potworem:evil_lol:

Posted

[quote name='Gabi79']Cudo właśnie leży na kanapie, a Czaki na fotelu.
Myszko, czy są jakieś wstępne ustalenia odnośnie transportu???[/QUOTE]
Gabuniu, będę się powtarzać, Pati wie że nie wcześniej niż w czwartek, ale nie później niż w sobotę.
Ma mi zadzwonić jak się jej coś wyklaruje i uda się pożenić jeszcze z kimś innym.
Jest poniedziałek, więc nie wydzwaniam do niej codziennie bo po co.

Posted

[quote name='agata51']Dostałam nr konta, ale wycofuję stała deklarację - Czaki ma [B]B[/B]DT.[/QUOTE]

[COLOR=#ff0000][SIZE=4]Zgadza się, Czaki pojedzie do BDT ale będą potrzebne pieniążki na transport, szczepienia, odrobaczenie.

Bardzo proszę osoby które deklarowały stałe wpłaty o odp. czy zgadzają się wpłacić jednorazowo na w/w cele[/SIZE][/COLOR].
Oczywiście stałe deklaracje nie będą potrzebne.
Ale może dla pewności poczekajmy, aż Czaki trafi do Stepelki

Posted

[quote name='Gabi79'][COLOR=#ff0000][SIZE=4]Zgadza się, Czaki pojedzie do BDT ale będą potrzebne pieniążki na transport, szczepienia, odrobaczenie.
Bardzo proszę osoby które deklarowały stałe wpłaty o odp. czy zgadzają się wpłacić jednorazowo na w/w cele[/SIZE][/COLOR]. Oczywiście stałe deklaracje nie będą potrzebne.
Ale może dla pewności poczekajmy, aż Czaki trafi do Stepelki[/QUOTE]
O to samo chciałam prosić:)

Posted

Jaaaaki ten Kajtek do schrupania aż :loveu: Nie dziwię, że Czakiemu, że za nim lata :loveu:

Co do kołnierza to u mnie wet radził, że można wyciąć z materiału taką jakby pieluszkę wiązaną w przypadku mojej suni się sprawdzało, ale nie wiem czy u psa też...

A co do deklaracji to w sumie tak samo myślę, za luty mogą się jeszcze przydać, wiadomo paliwo, wet, i też (tfu tfu oby nie) jakieś nagłe przypadki. ;)

Posted

[quote name='stepelkaa']Jaaaaki ten Kajtek do schrupania aż :loveu: Nie dziwię, że Czakiemu, że za nim lata :loveu:

Co do kołnierza to u mnie wet radził, że można wyciąć z materiału taką jakby pieluszkę wiązaną w przypadku mojej suni się sprawdzało, ale nie wiem czy u psa też...

A co do deklaracji to w sumie tak samo myślę, za luty mogą się jeszcze przydać, wiadomo paliwo, wet, i też (tfu tfu oby nie) jakieś nagłe przypadki. ;)[/QUOTE]

Święta prawda w każdej kwestii:smile: