Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabrysiu jeszcze raz usłyszę, że jesteś beznadziejna to przyjadę i uduszę :mad::mad::mad: Zawsze możemy na Ciebie liczyć, jeszcze nigdy nam nie odmówiłaś kiedy potrzebowałyśmy pomocy:loveu::loveu::loveu:
Skacze jeszcze Czaki po Was?

Elunia załatwia transport;)[/QUOTE]

Oczywiście, że jestem beznadziejna, bo z jednej strony cieszę się, że udało się uratować jakiegoś czworonoga, a z drugiej przeżywam rozstanie z nim, nawet jak jest u mnie kilka dni.

Czaki leży i od czasu do czasu próbuje dobrać się do szwu, tak jak pisałam robi magiczne wygibasy.
Bardzo ładnie go poprosiłam, żeby tam nie "gmyrał" i teraz jak tylko na niego spojrzę leży grzecznie z miną niewiniątka.
Naprawdę jest słodki:loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabrysiu jeszcze raz usłyszę, że jesteś beznadziejna to przyjadę i uduszę :mad::mad::mad: Zawsze możemy na Ciebie liczyć, jeszcze nigdy nam nie odmówiłaś kiedy potrzebowałyśmy pomocy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Gabuniu się podpisuję pod tym wszystkimi swoimi kończynami, uratowałaś tego psa :loveu::loveu::loveu:
Pospieszyłam sie z telefonem do Pati bo najpierw rozmawiałam z nią o jutrze, ale już odkręciłam że najwcześniej w czwartek.
Pati się odezwie jak pożeni wszystkie swoje plany i trasy, bo jest nadzieja na wiązany transport, tak żeby było najtaniej.
Gabuniu, wytrzymasz????

Posted

[quote name='Mysza2']Gabuniu się podpisuję pod tym wszystkimi swoimi kończynami, uratowałaś tego psa :loveu::loveu::loveu:
Pospieszyłam sie z telefonem do Pati bo najpierw rozmawiałam z nią o jutrze, ale już odkręciłam że najwcześniej w czwartek.
Pati się odezwie jak pożeni wszystkie swoje plany i trasy, bo jest nadzieja na wiązany transport, tak żeby było najtaniej.
Gabuniu, wytrzymasz????[/QUOTE]

Wytrzyma już z nią rozmawiałam;) i pisze nam tu, że jest beznadziejna...:shake:

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Gabuniu się podpisuję pod tym wszystkimi swoimi kończynami, uratowałaś tego psa :loveu::loveu::loveu:
Gabuniu, wytrzymasz????[/QUOTE]

Eluniu, będę musiała przez te 5 dni jakoś sobie poradzić, chociaż mam mały stres.
Najwyżej zaniosę Czakiemu posłanie do łazienki, na czas, gdy będą z Kajtuniem sami.
W końcu 5 dni, to nie wieczność.
Czy to ta sama Pati pojedzie, która przywiozła do mnie Nutkę?

Ps. Czaki jest słodki, nie wiem jakby sobie poradził w schronisku, to domowy pies, śpi na posłaniu, albo na fotelu.

[B]Acha, co do testu Czakiego na dzieci w wieku ok. 8 lat to mam taką jedną kandydatkę.
Mega psiarę z adhd, kiedyś brała na ręce Nutkę, a ja miałam serce w przełyku.[/B]....

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Gabi79']Czy to ta sama Pati pojedzie, która przywiozła do mnie Nutkę?[/QUOTE]
Pati851, wiozła też naszą Bystrą do Lublina:):), kochana dziewczyna
[quote name='Panna Marple']Ciocie kochane, jakie wieści cudne:loveu::loveu:. A gdzie będzie DT Czakiego (w jakim mieście?)[/QUOTE]
W Starachowicach:)

Posted

Czakuniu- przepraszam za offa :-(:-(:-(
Radzionków!!! Ratunku!!! 10 lutego będzie uśpiona [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239451-Ma-by%C4%87-u%C5%9Bpiona-bo-ma-%C5%9Bwierzb-grzybic%C4%99-pilnie-potrzebny-dt"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-potrzebny-dt[/URL]

Posted

Matko tyle tych bid...

Cieszę się Gabrysiu, że znalazłaś kandydatkę, żeby przetestować Czakiego;)
Ja myślę, że nie będzie problemu on cieszy się na widok wszystkich:lol:

Posted

[quote name='Marta67']O matko, chwilę mnie nie było a tu pies bez jaj i już ma dt :D
Z cioteczek to chyba jakieś dobre wróżki są. :loveu:[/QUOTE]
ładne wróżki co zaraz kastrują:diabloti:

Ja też myślę że z dziećmi nie będzie problemu, to przyjacielski psiak zupełnie bez agresji:)

Posted

[quote name='Marta67']O matko, chwilę mnie nie było a tu pies bez jaj i już ma dt :D
Z cioteczek to chyba jakieś dobre wróżki są. :loveu:[/QUOTE]

Trzeba było szybciutko chłopaka pozbawić klejnotów i tak za długo je miał:evil_lol:

Posted

[quote name='Ania102']Mysza już napisała co myślę, mogę jeszcze dodać, że takiego dobrego dt mogą Czakiemu zazdrościć inne psiaki.[/QUOTE]

Anuś ja również pięknie dziękuję Ci za tą wizytę:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Czakuś to ma szczęście:lol:

Posted

a ja melduję że wpłynęło
50 zł od Obieżyświat75 :loveu::loveu:
20 zł of Fochu :loveu::loveu:
30 zł od Mysza2
30 zł od Urszula G z Przeźmierowa [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG]- nie ma nicku na przelewie, ale to chyba wpłata od rodzice:)
[B]wpłytwy na kastrację 130 zł[/B]

[B]Wydatki
Kastracja 170 zł[/B]

[B]saldo minus 40 zł[/B]

Gabuniu wstaw do 2 postu:)

Posted

[quote name='Ania102']Mysza już napisała co myślę, mogę jeszcze dodać, że takiego dobrego dt mogą Czakiemu zazdrościć inne psiaki.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za wizytę, oby los był nadal tak łaskawy dla Czakiego i psiak szybciutko znalazł DS,
bo już są 2 sunie w kolejce do DT u Stepelki

Posted

Aniu :loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękujemy i oferujemy swoje usługi na naszym terenie:):)

A ja chciałam jeszcze bardzo bardzo podziękować Paula-t :loveu::loveu::loveu: już ona wie za co :)

Posted

[quote name='stepelkaa']ja chciałam zapytać, bo mama pytała , będzie z nami podpisana umowa o DT prawda ? ;)[/QUOTE]

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, niech się ciotki wypowiedzą

Posted

[quote name='Mysza2']ładne wróżki co zaraz kastrują:diabloti:
[/QUOTE]

Ciotki z dogomanii zawsze kradną klejnoty, może jakieś czary potem odprawiają :evil_lol: