Jump to content
Dogomania

Lisek - Kremowy Owczarek - Poprostu cudo! DAJ MU DOM, BO CZEKA GO SCHRON! Łódź

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani- Misiek vel Lisek jest u mnie- Karolina.
Nadal szukamy tymczasu, a jeszcze lepiej- czasu... czegoś na zawsze..
wiem juz o nim wiecej w koncu znamy sie juz 2 tygodnie....
Lisek potrzebuje malej, ograsniczoonej przestezeni- nie odnajduje sie na podworzu ,,, i baaaaaaaardzo potrzebujke ludzkiego towarzystwa... poza tytm jest,,,wyjatkowo kochany!

Posted

ojej... jaki on pluszowy... śliczne uszko oklapniete....
a nie wiem do końca... hmm,... może mi gdzieś umknęło.. - co z jego wzrokiem??....
podnoszę i Karolinko dziękujemy za DT...:loveu:

Posted

Niekarolinko...pisałam już to na forum Niechciane ale napisze i tutaj.
Póki jest jeszcze przed adopcją zdjagnozujmy te oczęta i wykasrujmy chłopaka. Nic o nim nie wiemy jeśli chodzi o oczy, może można mu pomóc..pomyślmy:)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Niekarolinko...pisałam już to na forum Niechciane ale napisze i tutaj.
Póki jest jeszcze przed adopcją zdjagnozujmy te oczęta i wykasrujmy chłopaka. Nic o nim nie wiemy jeśli chodzi o oczy, może można mu pomóc..pomyślmy:)

TAK! Jestem za! Kastracja obowiazkowo, bo to piekny pies i moglby skonczyc jako reproduktor...

Posted

i co tu robić? mama Karoliny, i Karolina zrobiły już chyba wszystko, co było można! Misiek był z telewizji, w radiu, w gazecie. jego plakaty są dosłowne wszędzie!
nie wiem jak Karolina, ale jej mama jest już kompletnie załamana :-( kiedy spotkałam ją w niedzielę, znowu płakała :(
psy prowadzą niewidomych, ale kiedy role mają się odwrócić - nie ma chętnego na poprowadzenie niewidomego psa...

Posted

nata od jadzi napisał(a):
ludzi musi odstraszać chyba ta jego ślepota... nie wiem, może na allegro napisać, że ma po prostu kłopoty z oczami?

Nie mozna oszukiwać, jak ktos go wezmie i dowie sie, ze nigdy nie bedzie widzial, moze oddac go spowrotem.
Ja bym go strasznie chciala, ale rodzice nie zgadzają sie na drugiego psa :placz:

Posted

Sonix napisał(a):
Nie mozna oszukiwać, jak ktos go wezmie i dowie sie, ze nigdy nie bedzie widzial, moze oddac go spowrotem.
Ja bym go strasznie chciala, ale rodzice nie zgadzają sie na drugiego psa :placz:

ale on ma tylko problemy z widzeniem! chodzi normalnie, widzi tylko duże rzeczy, i tylko ich kontury. wet powiedział, że to skutki nie leczonej jaskry.