katya Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No po prostu biszkoptowe ciasteczko, biscuit :cool3: I to uszko klapiaste :loveu: Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Misku niech Cie ktos w koncu wypatrzy :loveu: Quote
Miga Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Piekny pies! :loveu: Gdybym tylko mogła... Z pewnością to jakaś mieszanka owczarka szwajcarskiego :) Lisku, trzymamy kciuki! Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Lisek na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=187634865 Quote
niekarolinka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kochani- Misiek vel Lisek jest u mnie- Karolina. Nadal szukamy tymczasu, a jeszcze lepiej- czasu... czegoś na zawsze.. wiem juz o nim wiecej w koncu znamy sie juz 2 tygodnie.... Lisek potrzebuje malej, ograsniczoonej przestezeni- nie odnajduje sie na podworzu ,,, i baaaaaaaardzo potrzebujke ludzkiego towarzystwa... poza tytm jest,,,wyjatkowo kochany! Quote
Rymonka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ojej... jaki on pluszowy... śliczne uszko oklapniete.... a nie wiem do końca... hmm,... może mi gdzieś umknęło.. - co z jego wzrokiem??.... podnoszę i Karolinko dziękujemy za DT...:loveu: Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Niekarolinko...pisałam już to na forum Niechciane ale napisze i tutaj. Póki jest jeszcze przed adopcją zdjagnozujmy te oczęta i wykasrujmy chłopaka. Nic o nim nie wiemy jeśli chodzi o oczy, może można mu pomóc..pomyślmy:) Quote
Anashar Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Moriaaa napisał(a):Niekarolinko...pisałam już to na forum Niechciane ale napisze i tutaj. Póki jest jeszcze przed adopcją zdjagnozujmy te oczęta i wykasrujmy chłopaka. Nic o nim nie wiemy jeśli chodzi o oczy, może można mu pomóc..pomyślmy:) TAK! Jestem za! Kastracja obowiazkowo, bo to piekny pies i moglby skonczyc jako reproduktor... Quote
katya Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Lisek-Misiek szukaj domku ślicznoto. Jak tam jego allegro? Nikt się nie odzywa? Quote
nata od jadzi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ludzi musi odstraszać chyba ta jego ślepota... nie wiem, może na allegro napisać, że ma po prostu kłopoty z oczami? Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nikt nie pisał. W tym samym dniu wystawiłem Kochanego - po 2 dniach znalazł dom. A w sprawie Liska zero kontaktu:( Quote
Nanka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 i co tu robić? mama Karoliny, i Karolina zrobiły już chyba wszystko, co było można! Misiek był z telewizji, w radiu, w gazecie. jego plakaty są dosłowne wszędzie! nie wiem jak Karolina, ale jej mama jest już kompletnie załamana :-( kiedy spotkałam ją w niedzielę, znowu płakała :( psy prowadzą niewidomych, ale kiedy role mają się odwrócić - nie ma chętnego na poprowadzenie niewidomego psa... Quote
Sonix Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nata od jadzi napisał(a):ludzi musi odstraszać chyba ta jego ślepota... nie wiem, może na allegro napisać, że ma po prostu kłopoty z oczami? Nie mozna oszukiwać, jak ktos go wezmie i dowie sie, ze nigdy nie bedzie widzial, moze oddac go spowrotem. Ja bym go strasznie chciala, ale rodzice nie zgadzają sie na drugiego psa :placz: Quote
Nanka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Sonix napisał(a):Nie mozna oszukiwać, jak ktos go wezmie i dowie sie, ze nigdy nie bedzie widzial, moze oddac go spowrotem. Ja bym go strasznie chciala, ale rodzice nie zgadzają sie na drugiego psa :placz: ale on ma tylko problemy z widzeniem! chodzi normalnie, widzi tylko duże rzeczy, i tylko ich kontury. wet powiedział, że to skutki nie leczonej jaskry. Quote
Recommended Posts