Nanka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 no dobrze, myślę, że już teraz mogę napisać. już dzień wcześniej, przed tym jak pisałam żeby trzymać kciuki, Misiek siedział w nowym domku. i nadal tam siedzi. a nie zapeszać, po to, aby się nie wrócił :) Quote
Rymonka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 No to świetnie!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Lisku Miśku polarny masz domek! Dużo zdrówka i miłości!!! Quote
niekarolinka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pisze w imieniu Miślka, vel Liska- jest dobrze!! Nachodzilyśmy sie , nawalczyłyśmy!!! hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oby na zawsze! Quote
Anashar Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Widzę, że skoro dziewczyny już napisały oficjalnie (wcześniej nie chcieliśmy zapeszyć ) Mogę już zmienić tytuł wątku :) Quote
BosiaB_86 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: ależ świetne wieści :multi: Wszystkiego dobrego Lisku vel Miśku w nowym domku!! :lol: PS czy tytuł zostanie zmieniony? Bo u mnie nadal w tytule, że szuka domku... :roll: Quote
Anashar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mozemy liczyc na jakies informacje co u Liska? Albo zdjecia :) A najlepiej to i to:D:D:D Quote
Recommended Posts