Jump to content
Dogomania

Lisek - Kremowy Owczarek - Poprostu cudo! DAJ MU DOM, BO CZEKA GO SCHRON! Łódź

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

się pokopało trochę... napisałam do Szamanki, może to naprawi. a jak nie, to poprosimy saskia żeby w pierwszym poście dała to co powinno w nim być ;) aha, jeszcze prośba do wszystkich - jeśli są gdzieś podwójne posty, to pousuwajcie proszę. ja już usuwam

Posted

niestety... tak czułam że zapeszę :(
kopiuję z forum Niechcianych:

"NIEKAROLINKA" napisał(a):
A jednak....
pokomplikowało sie- Misiek musi szukac nowego domu, ponownie jest bezdomny, a ja czuję sie bezradna i wypalona- co jeszcze mogę dla niego zrobic???!! Poruszyłam już ziemie, modlę sie do nieba...Co jeszcze??
Misiek w nowym domu szybko poczuł sie panem podworka i zaczął atakować jamniczka włascicieli- przetrzymają go kilka dni, ale podjęli decyzję, że muszą z niego zrezygnować..
Tak sobie pomyślałam- moze by wykorzystać tych kilka dni- może jest jakiś sposob, jakaś rada jak nauczyć Miśka kultury wobec słabszego domownika? Wtedy zostałby tam... To tylko poki co 2 dni, więc... A przecież i tak ma tam na razie być... Poradzcie, moze wiecie lepiej.
Oh, jej.... sama nie wiem na co jestem zła
, ale spać dziś nie mogłam... , nie podoba mi sie dzis ten świat tak dziwnie poukładnany,,,,

Posted

Kurde, niewesolo :( Ja do konca mialem dziwne przeczucia, ze cos bedzie nie tak :( Niestety doroslego psa ciezko oduczyc atakowania slabszego...

Nata od Jadzi - masz link do tego forum?

Posted

tak, tutaj:
http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/1-vt439.html?postdays=0&postorder=asc&start=0

BŁAGAMY O JAKIŚ TYMCZAS!!!
ja jestem wściekła i najchętniej bym kogoś zdrowo opieprzyła, ale najważniejsze jest dobro psa... proszę, podnoście ten wątek, mówcie o nim innym... może macie jakieś pomysły gdzie go ogłosić?

jeszcze prośba do ludzi, których wątki są na początku - czy możecie je najlepiej pokasować, tak żeby na wierzchu było to co napisał Anashar?