Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Psiak ma też drugi wątek... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59042 Jest też na stronie adopcyjnej Owczarków. Mam nadzieję, że jednak ktoś go pokocha.. Quote
Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A po co, przy dwóch wątkach szanse większe :evil_lol: A wzajemnie możemy się informować, jak coś ktoś ważnego się dowie :cool3: Quote
nata od jadzi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 zgłosiłam modowi, że Misiek ma podwójny wątek. gdyby ten został zamknięty albo przeniesiony, to może być tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59042 Quote
nata od jadzi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no właśnie taki jest zamiar ;) mam nadzieję tylko, że to nie spowoduje żadnego zamieszania i że ktoś nie będzie mógł znaleźć wątku Miśka Quote
Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Eeeee. No tak ten tego, jakby to powiedzieć to już całkiem się pogubiłem w tym wątku :roll: Quote
Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Żeby tylko post informacyjny i ze zdjeciami był na początku :cool1: Quote
Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja nie za bardzo moge swój skasować :evil_lol: Bo wtedy dopiero zrobiłoby się zamieszanie Quote
Anashar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wiem ;) Tylko mówię, że ja swojego nie moge skasowć, bo mimo wszystko widnieje jako początek tematu ;) Quote
nata od jadzi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 się pokopało trochę... napisałam do Szamanki, może to naprawi. a jak nie, to poprosimy saskia żeby w pierwszym poście dała to co powinno w nim być ;) aha, jeszcze prośba do wszystkich - jeśli są gdzieś podwójne posty, to pousuwajcie proszę. ja już usuwam Quote
saskia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :lol: Mogę zmienić swo pierwszy post, ale nie wiem z którego wątku mam przekopiować początek:eviltong: Quote
katya Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Post 8, tylko jakoś streść, bo to są w sumie 2 posty. Quote
nata od jadzi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Lisek ma już dom, więc to chyba nieaktualne ;) Quote
sugarr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nata od jadzi napisał(a):Lisek ma już dom, więc to chyba nieaktualne ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nata od jadzi napisał(a):Lisek ma już dom, więc to chyba nieaktualne ;) :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: A może więcej konkretów na ten temat??!! :evil_lol: Quote
Anashar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nata od jadzi napisał(a):Lisek ma już dom, więc to chyba nieaktualne ;) No właśnie, można jakieś szczegóły?:razz: Quote
katya Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O psiaku był artykuł w gazecie i zgłosił się jakiś Pan chętny do adopcji. Quote
nata od jadzi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 niestety... tak czułam że zapeszę :( kopiuję z forum Niechcianych: "NIEKAROLINKA" napisał(a):A jednak.... pokomplikowało sie- Misiek musi szukac nowego domu, ponownie jest bezdomny, a ja czuję sie bezradna i wypalona- co jeszcze mogę dla niego zrobic???!! Poruszyłam już ziemie, modlę sie do nieba...Co jeszcze?? Misiek w nowym domu szybko poczuł sie panem podworka i zaczął atakować jamniczka włascicieli- przetrzymają go kilka dni, ale podjęli decyzję, że muszą z niego zrezygnować.. Tak sobie pomyślałam- moze by wykorzystać tych kilka dni- może jest jakiś sposob, jakaś rada jak nauczyć Miśka kultury wobec słabszego domownika? Wtedy zostałby tam... To tylko poki co 2 dni, więc... A przecież i tak ma tam na razie być... Poradzcie, moze wiecie lepiej. Oh, jej.... sama nie wiem na co jestem zła , ale spać dziś nie mogłam... , nie podoba mi sie dzis ten świat tak dziwnie poukładnany,,,, Quote
Anashar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kurde, niewesolo :( Ja do konca mialem dziwne przeczucia, ze cos bedzie nie tak :( Niestety doroslego psa ciezko oduczyc atakowania slabszego... Nata od Jadzi - masz link do tego forum? Quote
nata od jadzi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 tak, tutaj: http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/1-vt439.html?postdays=0&postorder=asc&start=0 BŁAGAMY O JAKIŚ TYMCZAS!!! ja jestem wściekła i najchętniej bym kogoś zdrowo opieprzyła, ale najważniejsze jest dobro psa... proszę, podnoście ten wątek, mówcie o nim innym... może macie jakieś pomysły gdzie go ogłosić? jeszcze prośba do ludzi, których wątki są na początku - czy możecie je najlepiej pokasować, tak żeby na wierzchu było to co napisał Anashar? Quote
madzia828 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kurcze no to nieciekawie może być cięzko oduczyc go takiego zachowania względem mniejszych psów:shake: może allegro pomoże? Quote
Recommended Posts