Anashar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Lisek PILNIE szuka choc TYMCZASU! ! ! Lisek vel Misiek na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=187634865 Właśnie dostałem maila od fundacji Medor. Psiak naprawdę jest piękny i spokojny. tylko spójrzcie, on wygląda jak kremowy Lisek czyż nie? Bardzo proszę wszystkich o pomoc i zainteresowanie-miejcie serce, zwłaszcza że to Święta- niech będą dobre , rodzinne i spokojne.. Wczoraj serce kazalo mi sie zajać zabłąkanym psem-musiałtak sie włóczyć kilka ładnych dni. Jest bardzo spokojny, łagodny i uroczy. Calkiem duży... Szuka właściciela. Moj dalmatyńczyk zupełnie go nietoleruje wiec naprawde na chwile zajęła sie nim moja mama,która też niestety nie jest w stanie go przygarnać na stałe. Sprawajest naprawdę pilna- nie bedziemy w stanie podarować muwiecej niż 2-3 dni i bidulek trafi do schroniska, chyba że TOBIE uda sie mu pomóc... PROSZE, POMÓŻ ZNALEŹĆ DLA NIEGO NOWY DOM ! Podejrzewam,ze ma kłopoty ze wzrokiem i tym bardziej porusza mniejego los... spójrz na zdjęcie- czy nie jest piękny? I całkiem młody- daję mu półtora roku. Byloby mu cudownie na podwórzu- ma grubą sierść. Może znasz kogoś, kto ma serce ogromne i zaopiekowałbysie nim? ROZEŚLIJ MOJĄ PROŚBĘ PO LUDZIACH- wspólnymi siłami bedzie mam łatwiej Mój numer- 505 421 602 Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt KAROLINA N. Lisek jest także na stronie adopcyjnej owczarków: http://owczarekwpotrzebie.com Pomóżmy mu znaleźć dom! Liskowe bannerki: Quote
black sheep Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale śliczny, jakie słodkie oklapnięte uszko:) Quote
sugarr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jest jakaś informacja jak on do kotów i innych psów? Szukać tymczasu? Quote
Anetka83 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 śliczny psiak:) oby szybciutko znalazł domek Quote
nata od jadzi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a pani niestety ciągle ma wyłączony telefon... Quote
justine. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ania moze dalabys znac tej pani co Kokosa nie wziela? mi glupio do niej pisac :( Quote
netti1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ten pies ma już rozklejone ogłoszenia,ale nikt sie nie zgłasza.on został uratowany przed rozjechaniem przez tramwaj bo przez te oczy chore biegł i nie zauważył zasieków,uwikłał się w druty oddzielające tramwaje...dobrze,ze został uratowany,ale teraz musimy mu pomóc znalezc dom! Quote
Moriaaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wrzuciłam chłopaka na naszą główna... Do kiedy on może zostać u Pani? Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziewczyny podajcie mi na PM namiary na tą Panią i jeśli chcecie to ja moge do niej napisać... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja pisałam w niedziele do tej pani- w sprawie adopcji innego Bosa z ligoty......niestety nie odpowiedziała nic.Myśle,ze nie ma sensu do niej-albo ma juz psiaka albo jest tak zła ,ze nie chce mieć z nami nic wspólnego.... Lepiej zrobic allegro-psiak jest piękny szybko powinien domek znaleźć.... Quote
netti1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 do jutra..........juz kilka osób szuka mu tymczasu ale nic....kilka dni będzie pilnowany przez znajomą tej pani....załamka Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ehh to skoro faktycznie nic nie odpisuje to szkoda zachodu... :( Trzeba próbować inaczej... Taki śliczny psiaczek, kto go przygarnie??!! :placz: Quote
justine. Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kurcze no strasznie mi przykro ze to ja musialam zrazic pania do takich adopcji :( tak glupio ze tak wyszlo, mam nadzieje ze slicznotek znajdzie szybko domek!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Podnosze-to któryś watek trzeba usunąć...... Quote
Recommended Posts