mia_mia Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 gdzie mozna kupic dobre szele do WP? [poza happyhusky na allegro] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiagk Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 No właśnie. Gdzie można kupic dobre szelki do WP, np MAGa????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 rowerland,manMat,3rd pole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia>>> Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ja juz od miesiaca szukam dfobrych szeleczek.... Te z allegro za 95 zł jakoś nie budzą zaufania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 [quote=Gosia>>>;5067137]Ja juz od miesiaca szukam dfobrych szeleczek.... Te z allegro za 95 zł jakoś nie budzą zaufania...[/quote] Jeśli ''nie ufasz'' szelką z allegro to radzę Ci szelki z manMata bardzo dobra firma,ja też nie ufam aukcją wolę kupić raz,a porządnie.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiagk Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 [quote name='Ewelin@']rowerland,manMat,3rd pole[/quote] To są tylko szelki zaprzęgowe a ja potrzebuje szelki do WP:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia>>> Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 [quote name='basiagk']To są tylko szelki zaprzęgowe a ja potrzebuje szelki do WP:placz:[/quote] basiu droga ja juz się wogóle zastanawiam czy możliwe jest znalezienie takich szelek u nas... szukam od miesiąca, przeleciałam wszystkie możliwe strony w interecie i nic nie znalazłam, nie wiem co sie dzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiagk Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 [quote=Gosia>>>;5082982]basiu droga ja juz się wogóle zastanawiam czy możliwe jest znalezienie takich szelek u nas... szukam od miesiąca, przeleciałam wszystkie możliwe strony w interecie i nic nie znalazłam, nie wiem co sie dzieje[/quote] Cos znalazłam:multi: [url]http://www.bulldogshop.sk/?go=shop[/url] Szelki MAGa kosztują (900sk) około 100-110 zł plus koszt wysyłki. Jutro napisze ile by kosztowały z przesylka do Polski. W Polsce wyłączność na MAga ma [url]www.workingpitbulls.pl[/url] ale oni mają bardzo drogo, okolo 185 zl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina & Hera Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 U ''Polarnych przyjaciół'' są szorki do uciągu : [url]http://www.husky.org.pl/produkt/?id=23[/url] ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia_mia Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 Ewelin@ te szele srednio sie nadaja.. paski sa za cienkie, poza tym musza byc podszyte polarkiem albo czyms miekkim, w WP pies ciagnie duzy ciezar na malym dystansie, musi byc mu wygodnie.. ja kupilam MAGi za ok.90 zł i jestem z nich baaaaaaaardzo zadowolona :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiagk Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 mia mia gdzie je kupilas?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
workingpitbulls Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Witam [URL="http://www.workingpitbulls.pl"]www.workingpitbulls.pl[/URL] wznawia działalność. Bullowatym sprzęt służy niezawodnie więc myślę, że może i szczeki ras innych będą zadowolone. Pozdrawiam Kuba Sołowij PS. Szelki do WP już niebawem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 [quote name='workingpitbulls']Witam [URL="http://www.workingpitbulls.pl"]www.workingpitbulls.pl[/URL] wznawia działalność. Bullowatym sprzęt służy niezawodnie więc myślę, że może i szczeki ras innych będą zadowolone. Pozdrawiam Kuba Sołowij PS. Szelki do WP już niebawem[/quote] Drogo, a przy obrożach i szelkach z obciążeniem nawet nie podajecie wagi :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
workingpitbulls Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Drogo ? A czy miał Pan/Pani kiedyś do czynienia z akcesoriami firmy MAG ? Za ceną idzie jakość - nie porównywalna z jakością innych produktów dostępnych w Polsce. Opinie użytkowników są jednoznaczne - "kupujesz MAGa pieniądze wydajesz tylko raz". Pozdrawiam Jakub Sołowij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Bardzo butna odpowiedź. I ani słowa o przyczynie niepodawania wagi szelek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiaberr Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 nie wiem dokładnie co oznacza skrót WP , ale te są OK [URL]http://lok-warka.fotosik.pl/zdjecia/1.html[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
workingpitbulls Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Nie będę wchodził w szczegóły - niech będzie, że butna :razz: ale napewno prawdziwa ;] Natomiast brak podanej wagi - niech na razie pozostanie tajemnicą ;] Jeśli ktoś z szanownych klientów jest zainteresowany zakupem - proszę o kontakt telefoniczny, na pewno udzielę wyczerpujących, dodatkowych informacji o danym produkcie. PS. Wypowiedź szanownego Użytkownika to maleńki OT - ten topic jest o szelkach do Weight Pullingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 [quote name='basiaberr']nie wiem dokładnie co oznacza skrót WP , ale te są OK [URL]http://lok-warka.fotosik.pl/zdjecia/1.html[/URL][/quote] WP = weight pulling, ciągnięcie ciężarów. Właśnie namierzam się na szelki z Twojego linka i zbieram opinie wśród użytkowników - na razie są same pozytywne. Cena przyzwoita, dużo wyraźnych i dokładnych zdjęć na ich stronie, filmiki psa pracującego w tych szelkach - jak na razie czuję się zachęcona :razz: No i te nadruki do wyboru, dobry chwyt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygra Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 z chęcią odkupie od kogoś używane szelki do wp, rozmiar min L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbolot Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 potrzebuję szelki do WP na doga niemieckiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 chcemy zaczac troszke trenowac, narazie zamierzamy ciagnac opone i nie wiem jakie szelki kupic czy z manmata? np te [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/5e5a0562d786dbd392d8e7893db447c3.jpg[/IMG] czy te? [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/9b79165cc9ef2d5979b702f0be5ba8d1.jpg[/IMG] czy lepiej na zamowienie np z hifici ? nie chcemy sledow narazie, chce zobaczyc czy suczy sie spodoba i najwyzej z czasem kupie cos lepszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CASIA&ttb Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 żadne z tych jeżeli nie chcesz zrobić psu krzywdy,a jeżeli nie chcesz ładowac w szelki do WP kasy to kup chociaż takie które mają kółka po bokach do których możesz przymocowac oponkę najważniejsze żeby szelki rozkładały równomiernie ciężar nie naciskając miejscowo na kręgosłup sam w sobie i może najpierw zacznij od CP ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martens Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Znaczy z tymi na zamówienie z hifici jest coś nie tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 [quote name='CASIA&ttb']żadne z tych jeżeli nie chcesz zrobić psu krzywdy,a jeżeli nie chcesz ładowac w szelki do WP kasy to kup chociaż takie które mają kółka po bokach do których możesz przymocowac oponkę najważniejsze żeby szelki rozkładały równomiernie ciężar nie naciskając miejscowo na kręgosłup sam w sobie i może najpierw zacznij od CP ;)[/QUOTE] gdzies mi temat umknal oczywiscie posluchalam sie i nie kupilam tych manmatow :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 czy ma ktos szelki sledy firmy manmat? rozmiar S potzrebuje dł tych szelek i ile maja w klacie, poniewaz na stronie podane sa tylko wymairy "barkow" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts