malagos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jejku, Mycha, teraz takie wyznania są niebezpieczne ! wiesz, te czerwone torebki i takie tam....:) Quote
enia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='mycha101']Ja chyba wszystkich kocham:p[/quote] mycha nie pij tyle kawy w tej robocie swojej.......:p Quote
evita. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='mycha101']Ja chyba wszystkich kocham:p[/quote] "Serce pojemne jak przedwojenna wanna" ? :eviltong: :evil_lol: Quote
Ania W Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To co ? Nie "tulimy, tulimy" ? Ja dzisiaj dziewczyny odwiedzam...Długo nie wytrzymałam ;-) Quote
enia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Ania W']To co ? Nie "tulimy, tulimy" ? Ja dzisiaj dziewczyny odwiedzam...Długo nie wytrzymałam ;-)[/quote] hm... ale to w nawiązaniu do czego?????:evil_lol: bo tu dwa wąteczki biegną........ Quote
mycha101 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nawet nic miłego napisać nie można, bo od razu takie tam piszą:evil_lol: Ania, tęsknisz za Okruszkami???? Jutro je wytarmoszę. Quote
Zmysł Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mam chętnego na młoda ,nieduzą sunie.Mieszkalaby w okolicach W-wy.Spała by w domu.W ciągu dnia byłaby na dworze. Pan nie ma własciwie żadnych wymagań oprócz tego aby była chałaśliwa .Nie agresywna tylko czujna i szczekająca.Jaka jest sunia moze ma szanse???? Ma byc nieduza i szczekajaca:lol: Wyslijcie zdjecia na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] __________________ [SIZE=4][COLOR=#ff00ff]POMÓŻ OLI I KUBIE![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]BARDZO ZŁA SYTUACJA FINANSOWA[/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36620[/URL] NA JAKIMŚ WĄTKU Quote
mycha101 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Zmysł']Mam chętnego na młoda ,nieduzą sunie.Mieszkalaby w okolicach W-wy.Spała by w domu.W ciągu dnia byłaby na dworze. Pan nie ma własciwie żadnych wymagań oprócz tego aby była chałaśliwa .Nie agresywna tylko czujna i szczekająca.Jaka jest sunia moze ma szanse???? Ma byc nieduza i szczekajaca:lol: Wyslijcie zdjecia na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wysłałam już Fantę, ale nie Fantę Okruszkównę tylko drugą Fantę, pasuje do wymagań. Quote
Zmysł Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='mycha101'][quote name='Zmysł']Mam chętnego na młoda ,nieduzą sunie.Mieszkalaby w okolicach W-wy.Spała by w domu.W ciągu dnia byłaby na dworze. Pan nie ma własciwie żadnych wymagań oprócz tego aby była chałaśliwa .Nie agresywna tylko czujna i szczekająca.Jaka jest sunia moze ma szanse???? Ma byc nieduza i szczekajaca:lol: Wyslijcie zdjecia na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wysłałam już Fantę, ale nie Fantę Okruszkównę tylko drugą Fantę, pasuje do wymagań.[/quote] Pasuje? To super!!! Quote
Zmysł Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Ania W']To co ? Nie "tulimy, tulimy" ? Ja dzisiaj dziewczyny odwiedzam...Długo nie wytrzymałam ;-)[/quote] Co u dziewczyn? Polubiły się z Ryśkiem? Quote
Ania W Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Rysiek to chyba najbardziej lubi sam siebie:evil_lol: Jest ok! Fanta już dokładnie wsiąkła w towarzystwo. Pepsi jeszcze nieco z boku, chociaż może one reagowała na mój widok bardziej emocjonalnie bo z niej większa pieszczocha. Nie mam czasu na razie wkleić fotek. Mają jeszcze teraz koleżankę - Bravę , z brańskich szczeniaków. Pepsi warczała na Brawę jak ta za bardzo się pchała do mojej ręki:razz: W sumie wszystkie szczeniaki chcę do ludzi, także okruszkom było trudno się dopchać, a ja prawdę mówiąc nie bardzo chciałam do nich wchodzić, żeby nie budzić niepotrzebnych emocji (u obu stron)... Szkoda, że ludzi ich tak nie chcą :roll: Słuchajcie tam jest w sumie chyba ze 12 szczeniaków...Wymyślcie coś proszę...Ja naprawdę nie wiem co robić :roll: Quote
enia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Może znowu plakaty intensywnie rozwieszać??? sklepy psie, lecznice wet. tablice ogloszeń? tylko super fotki potrzebne. Quote
Agnie Koty Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 tak, nadwyżka szczeniaków.... Porozwieszam jeszcze Okruchy u siebie na domu. A co tam, i tak myślą że jestem zwariowana. Quote
mycha101 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ja też już w oczach wielu nienormalna, ale mam to w poważaniu, niech sobie myślą co chcą. 12 szczeniaków to bardzo dużo, im dłużej będą bez prawdziwych domków, tym bardzoej będą się od ludzi odsuwać i będą samowystarczalne:shake: Martwi mnie ta sytuacja Quote
Zmysł Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No i tego brakowało, bo mamy dość białych wierszy:nerwy: Quote
Puchatek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Ania W']Słuchajcie tam jest w sumie chyba ze 12 szczeniaków...Wymyślcie coś proszę...Ja naprawdę nie wiem co robić :roll:[/quote] Widzę że Dogo znowu głodne i mi poranny post zeżarło więc się powtórzę. Aniu czy zrobiłaś zdjęcia wszystkim 12 szczeniakom, bo może trzeba im wątki pozakładać a bez zdjęć to ... Quote
Ania W Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Te pzostałe mają już grupowy wątek - pojedyńczo nie ma co zakładać bo i tak się tego nie ogarnie. Tam zdjęcia jak one były małe - jakieś dwa miesiące temu. Dziś jadę do Fundacji to porobię nowe i zaktualizuję "who is who". Łatwo nie będzie bo podobne do siebie a i zmieniły się bardzo :-) Quote
mycha101 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Pamiętajcie podczas długiego weekendu o Okruszkównach, proszę. Mnie nie będzie, znowu do buszu jadę. Życzę wszystkim tylko słoneczka.:loveu: Quote
Puchatek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Ania W']Te pzostałe mają już grupowy wątek[/quote] To przy okazji daj link. Już nie trzeba znalazłem: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59687[/URL] Quote
Zmysł Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='plamka']dwie szczeniary szukają domów[/quote] Ale to się nie rymuje :shake: Quote
Puchatek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A częstochowskie mogą być? Mamy problem jak świat stary Widzimy tu dwie szczeniary Ciemną nocą po kryjomu Próbujące zwiać do domu Problem jednak mają w tym Że nie mają zwiewać z kim A bez Pana albo Pani Ta ucieczka jest do bani. Więc szukamy, kto ma chęci? Kogo ich uroda znęci? Kto da sufit, cztery ściany? Kto da domek ukochany? Quote
Zmysł Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Puchatek']A częstochowskie mogą być? Mamy problem jak świat stary Widzimy tu dwie szczeniary Ciemną nocą po kryjomu Próbujące zwiać do domu Problem jednak mają w tym Że nie mają zwiewać z kim A bez Pana albo Pani Ta ucieczka jest do bani. Więc szukamy, kto ma chęci? Kogo ich uroda znęci? Kto da sufit, cztery ściany? Kto da domek ukochany?[/quote] :multi: :thumbs: :bigcool: :Cool!: Quote
Agnie Koty Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 powiesiłam je na domu, mam nadzieję że jakiś idiota nie zerwie ogłoszeń.... Quote
Recommended Posts