Nilsson Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Co tam nowego u Mingusia?:lol: Zofija a ile on waży? Tak pytam żeby mieć obraz jaki on DUŻY:evil_lol: Edited February 5, 2013 by Nilsson Quote
Zofija Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Relacja: Minguś jest bardzo spokojnym psem pół dnia praktyczne przesypie wstaje tylko na jedzenie i spacer.W nocy troszke gorzej bo jak zamykamy drzwi do sypialni to zaczyna swoimi pazurkami stukać po panelach w kuchni i troche wyje ale jak sie wyjdzie i powie cicho to przestaje zdarza mu się przez noc zrobić siku w domu ale rżadko dzisiejszej nocy zaalarmował ze chce siku i o 4w nocy był spacerek po ogrodzie, do dzieci jest dobrze nastawiony mojemu młodszemu synkowi daje się pogłaskać a nawet przytulić Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 super fotka:) moze jeszcze troszke i w ogole nie bedzie siusial w nocy.....;) Quote
Kasia77 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 To Minguś takie chucherko :) , śliczna poczciwinka. Quote
anica Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Witam Ciepło :) czy?... chłopak nie wygląda lepiej:roll:?.... Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 alez wcale nie.....;) ja sie melduje! Quote
zachary Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Mingo ma nową koleżankę w dt. Tak czytałam na wątku tamtej suni- starszej, schorowanej Zosi. Mam nadzieję,że się z nią dogada, albo ona z nim. Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 musze sie jakos dogadac;) wyjscia nie maja;) Quote
Zofija Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Wieści od Mingusia: A u mingusia wszystko ok ma nową koleżanke zosie ale wogóle na nią nie reaguje ale dzięki niej zaczął jeść chrupki nie załatwia się już w domu jest bardzo grzeczny Quote
anica Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 piescofajnyjest napisał(a):ale on sliczny:loveu:.... i czki już nie są takie smutne:fadein: Quote
kiyoshi Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 'wpraszam się' na watek współlokatora mojej Zosi:)) oba pieski są u Pauliny:) w zeszłą sobotę byłam zawieźć Zosie do B_B i miałam okazje poznać Mingo... to cudowny piesek! nie sposób nie zwrócić na niego uwagi...jednak widać po nim, że ktoś musiał go potwornie traktować...pewnie nie raz dostał porządnego kopa albo i gorzej:( chodzi z podkulonym ogonkiem, boi się obcych...próbowałam dać mu rękę do powąchania, ale skulił się, a jego oczka wypełniły się strachem... Moja Zosia jest bardzo proludzka, więc pomyślałam sobie, że może to dobrze dla Mingo...jak zobaczy, że jego koleżanka nie boi się ludzi, to może sam też łatwiej się przełamie... On jest taki śliczny, kochany... widziałam w 1 poście, że oceniacie go na więcej niż 6 lat...moim zdaniem nie ma więcej:) tylko jest zabiedzony...co go musiało spotkać, w tym życiu...nawet nie chce zgadywać....:( na szczęście teraz jest w dobrych rękach!! Quote
piescofajnyjest Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 biedny, kochany Mingulec.....on potrzebuje moze wiecej czasu, zeby sie przekonac do czlowieka....? Quote
Zofija Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 jak moja immieniczka jest podobna do mnie to się chłopak rozkręci;) Quote
Recommended Posts