Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, na miejscu w sobotę rano, ale może udałoby się znaleźć kogoś, kto w razie czego ją przetrzyma parę godzin. W Poznaniu jest trochę ludzików z dogo.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='toyota']Tak, na miejscu w sobotę rano, ale może udałoby się znaleźć kogoś, kto w razie czego ją przetrzyma parę godzin. W Poznaniu jest trochę ludzików z dogo.[/QUOTE]

W które najblizsze weekendy mógłby być transport do Poznania?

Posted

Jakoś nie mogę nic wymysleć z tym transportem suni z Poznania do mnie. Wczoraj znalazłam na carpoolingu gościa który będzie jechał 10 lutego z Torunia do Niemiec (przez Gorzów) i napisałam do niego ale odpisał mi ze nie ma mozliwości żeby przewoził psa. A tak miałam nadzieję bo już raz udało mi się wsłaśnie na carpoolingu znaleźć faceta który przywiózł i sunię na DT az z Lublina. Co za pech, tak mi szkoda tej kruszynki. I boję sie zeby sobie jej "wlaściciele" nie przypomnieli albo poszła w jakies niewiadome ręce:-(.

Posted

W boksie Wiewiórka było zagryzienie :placz:. Nie żyje mała czarna suczka z trudem wyciągnięta z rury. Przyjechała do schroniska na śmierć. Załatwiła ją ta największa beżowa, która w stosunku do ludzi jest przesympatyczna i przytulaśna. Nie wiem co jej strzeliło do głowy. Kolejna tragedia. Nie ma gdzie jej oddzielić. Oby Wiewiór nie był następny, albo ta podpalana, bo też wygląda na mocno wystraszoną.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='mimiś']a nie mozna tej suki gdzieś osobno,na łańcuch przy budzie?[dobrze kojarzę? to ta co ma juz sporo zagryzień na koncie ?[/QUOTE]

To zupełnie inna suka. Jest przepenienie i takich przypadków jest więcej. Jest już prawie 500 psów, z tego pewnie ze 100 trzeba by gdzieś uczepić osobno, bo powodują bójki. To nierealne. Ogrodzony teren schroniska jest bardzo mały, a poza ogrodzeniem nikt nie postawi psa przykutego do budy, choćby dlatego, że biegają samopas wiejskie psy.

• 2 weeks later...