Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja moge zaplacic tylko poprosze o numer konta i kwote.....[/QUOTE]

To ja poszukam na bazarku i zamówię, a ty kochana zapłacisz ok.

Może być pakiet za 10 zł jeśli taki znajdę???

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='kolejna kobietka']ja to zdjatko tak sobie scielam, zeby bylo lepiej widac maluszka:

Super!!!!!!!!
A czy to drugie też byś mogła tak obrobić, bo na nim taki biedniutki, chwytający za serce

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='kolejna kobietka']super! :loveu: mysle, ze bedzie odzew na tak malenkiego, uroczego psinka :) uciekam, dobranoc[/QUOTE]

Dobranoc, nie zapomnij ucałować ode mnie Igiełki i swojego psiunia:calus:

A tak właściwie, to jak ten szczęściarz ma na imię i jak wygląda, bo chyba nie widziałam

Posted (edited)

Tę kudłatkę od Romów mogę zabrać, jeśli zdążę przed Romami. Minęło już sporo czasu od 10.12 i dlatego taka decyzja. Miasto nie chce mieć kosztów, więc kto pierwszy ten lepszy i koszty z głowy.

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Tę kudłatkę od Romów mogę zabrać, jeśli zdążę przed Romami. Minęło już sporo czasu od 10.12 i dlatego taka decyzja. Miasto nie chce mieć kosztów, więc kto pierwszy ten lepszy i koszty z głowy.[/QUOTE]

nie moglo byc lepszej wiadomosci!!! :multi: