Dominika84 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jak Simek tak bogaty :eviltong: może ogłoszenie na gumtree zrobić wyróżnione ? Simuś zachwycony piszczącą piłeczką koleżanki I z koleżanką Quote
Dominika84 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 I oczywiście filmiki z Simusiem :roll: Tak mnie słucha: http://www.youtube.com/watch?v=_50iON2u9I4&feature=youtu.be A tak się bawi: http://www.youtube.com/watch?v=4Kw0WSJc3FE&feature=youtu.be Quote
marta0731 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jak tak można psa w konia robić ;) Fajnie że się bawi :) I to foto jak się oba patrzą w aparat - świetne! Oczywiście na ogłoszenia nie musimy mu żałować, tylko kto zrobi? ;) Quote
marta0731 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Są już wszystkie ogłoszenia SImka http://www.dogomania.pl/forum/threads/240816-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-06-04-2013?p=20580382#post20580382 Quote
Dominika84 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 marta0731 napisał(a):Jak tak można psa w konia robić ;) Fajnie że się bawi :) I to foto jak się oba patrzą w aparat - świetne! Oczywiście na ogłoszenia nie musimy mu żałować, tylko kto zrobi? ;) Ja mu dałam na gumtree i tablicy. Na tablicy wyróżnione po Keksiku, mogę wyróżnić jeszcze na gumtree na 7 dni za 20 zł. Quote
marta0731 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dominika84 napisał(a):Ja mu dałam na gumtree i tablicy. Na tablicy wyróżnione po Keksiku, mogę wyróżnić jeszcze na gumtree na 7 dni za 20 zł. To bysmy były "kwita" ;) 20zł które mam wpisane w poście rozliczeniowym, że mam Ci mniej przelać w następnym miesiącu Quote
Dominika84 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ok, już jest wyróżnione, oby Simek znalazł swój wymarzony domek Quote
kora78 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jedno zdanie. ale on Cie ma w dupie :D denerwujace. Quote
marta0731 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dominika84 napisał(a):Ok, już jest wyróżnione, oby Simek znalazł swój wymarzony domek Oby............. :thumbs::modla: To jestesmy kwita i wysyłam jak coś za następny miesiąc normalnie Quote
Dominika84 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kora78 napisał(a):jedno zdanie. ale on Cie ma w dupie :D denerwujace. Porównując jak było, jak do mnie przyjechał, a teraz, to on mnie w tej chwili praktycznie ubóstwia :lol: Jakoś to przeżyje, dopóki nie znajdzie domku stałego. Tylko żeby swoim nowym opiekunom dał bardziejdo zrozumienia, że mu zależy :) Podjęłam decyzję, że dopóki Simon jest u mnie lub dopóki nie zmieni swojego nastawienia, nie wezmę drugiego psa na DT, który jest nieokiełzany lub tak naprawdę nie wiadomo do końca jaki ma charakter. Po pierwsze na spacerach sobie z nimi nie poradzę, z jednym Simonem ciężko, co dopiero z dwoma :crazyeye: Po drugie mając przykład w Simonie, niczego dobrego się nie nauczy, raczej złe nawyki przyjmie. Przepraszam dziewczyny, musimy poczekać z kolejnymi bidami ze względu na moje zdrowie, żebym nerwicy się nie nabawiła. Quote
kora78 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 masz na mysli baxtera? czy jakiegos prosto ze schronu- nieznanego? nam sie nie spieszy, za duzo na raz miec to tez niedobrze. ja jestem teraz mniej na dogo, ale marta nadrabia :) oby jej sie szybko nie znudzilo, jak zazwyczaj to sie dzieje na jakies okresy czasu. jeszcze wczoraj chyba aktywowalam jakies ogloszenia simka. Quote
Dominika84 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Kora nie miałam żadnego konkretnego na myśli, nie ogarniam już tej kuwety z Simem, może za kilka dni mi się znowu odmieni ;) Muszę z nim się uporać i coś wymyśleć, może ktoś ma jakiś pomysł jak go okiełznać ? Quote
marta0731 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Czyli az tak z nim źle? :crazyeye: Chodzi w sensie, że się rzuca na psy czy co? Korcia... jak mam czas to siedzę,teraz jeszcze nie mam sezonu w pracy to daję radę, potem to się zobaczy ;) Quote
kora78 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ja nie pomyslalam, ze chodzi o rzucanie sie. predzej o brak posluszenstwa i zapatrzenia w czlowieka. simek to taki wolny duch, lubi robic, co on chce, nie co jest od niego wymagane. Dominika nie przyzwyczajona, zeby pies jej nie sluchal :D Doma, a moze watek zalozysz w dziale behawior? tam madre glowy moze cos Ci doradza? jak z nim postepowac, co i jak cwiczyc. jak jakies filmiki pokazesz wlasnie. tamten dzial chyba tez fajnie dziala. Quote
kizimizi Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 hehe dziewczyny powiem wam, ze moje suki na spacerze ledwo zostane spuszczone ida gdzie chca i robia co chca. A ja sobie moge wolac i wolac. Jest to denerwujace zwlaszcza jak chcesz psa szybko upiac ale wszytsko jest kwestia przyzwyczajenia. Sytuacja jest o tyle latwiejsza, ze wystarczylo dobrze ogrodzic ogrod i my i psy mamy troche spokoju. Mysle ze o wiele bardziej frustrujace jest gdy pies w domu sie nie "mizia". Przypomnialo mi sie tym samym ds Reksia, Kora dryndnelabys tam? Quote
Dominika84 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Słuchajcie ! Simon ma przebłyski, może coś jeszcze z niego będzie :crazyeye: Dziś jest pierwszy dzień sam (bez żadnego innego psa) odkąd jest u mnie. Nauczył sie w 30 minut przynieś piłeczkę i leżeć :cool3: No to zaczynamy misje "Simon jak szwajcarski zegarek" hahahaha Quote
kizimizi Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Dominika84 napisał(a): No to zaczynamy misje "Simon jak szwajcarski zegarek" hahahaha buahahah, niedlugo dobrego antykwariatu bedziemy szukac nie ds! :D Quote
marta0731 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Na każdego jest sposób :D Czyli Simek to taki synek mamusi, musi być sam, ten jedyny ;) Quote
Dominika84 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Synek mamusi ??? A kto teraz jest tą mamusią ? :crazyeye: Hehe. Kółeczko też już umiemy. Oczywiście nieraz jest po komendzie najpierw tuptanie, później szczekanie, a na koniec pogoń za piłeczką. A jak jest "leżeć" to rzuca się na podłogę wbijając pazurki w moją rękę wskazującą narazie do pomocy to "leżeć", Simek dalej niecierpliwy, ale robimy postępy bo już posłusznie niecierpliwy ;) A piłeczkę dostał piszczącą, bo strasznie go kręci, prawie jak frisbee Keksika. Quote
marta0731 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Jak on taki gaduła, to może z tą piłeczką ma wspólne tematy :D Quote
mdk8 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 wpiszcie w tytuł imię psa- tak łatwiej będzie szukać. Quote
marta0731 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Jak tam? nie uderza do głowy kasa? ;) grzecznie robisz kółeczka? ;):D Quote
kizimizi Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 simek poszedl juz z jakimis ogloszeniami? jak nie to moze kupmy juz mu pakiet, co? Dominika a chcialabys tam Misie do siebie zeby ci smutnoz jednym walbrzyszakiem nie bylo? Quote
Recommended Posts