Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdk8']znalazłam się tu całkiem przypadkiem;) a psinek wcale nie jest paskudny jest cudny:lol: poproszę nr. konta - stałej już nie wydolę ale od czasu do czasu w miarę możliwości pomogę[/QUOTE]

To był cudowny przypadek :):):)
Dziękujemy bardzo, już wysyłam nr konta!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, więc Simonek ma 20 zł nadpłaty za krótszy luty (nie dogadałyśmy się, a ja za późno odpowiedziałam korze, więc moja wina). Przelew doszedł, dziękuje. Dziś wstawię fotkę z rachunkiem od weta, bo mi się zapomniało :oops:

Posted

[quote name='Dominika84']Dobrze, więc Simonek ma 20 zł nadpłaty za krótszy luty (nie dogadałyśmy się, a ja za późno odpowiedziałam korze, więc moja wina). Przelew doszedł, dziękuje. Dziś wstawię fotkę z rachunkiem od weta, bo mi się zapomniało :oops:[/QUOTE]

Postaram się zapamiętać:razz: odejmę w przyszłym miesiącu

Posted

kizi ma troche urwanie glowy w pracy, do tego niedlugo wyjezadza na wakacje na tydzien, czy dwa. wiec na jej tekst do ogloszen srednio mozna liczyc. musimy zabrac sie same.
marta, masz ochote wreszcie sprobowac sil w tej dziedzinie????

Posted

No troche mam urwanie glowy ogolnie teraz.
Sluchajcie jutro mam wolne, jak sie na wszytsko zaszczepie i "obkupie" wreszcie to postaram sie skrobnac cos przed wyjazdem. Takze poczekajcie jeszcze - bo zaloze sie ze KAZDA sie az rwie do pisania tego tekstu ;)

Posted

Rachunek za gruczoły i tabletki na zjadanie koop:

A tu Simek złapał niebezpiecznego szczura, ratując nas wszystkich ;P A brawi marszczymy jak zwykle, bo mamy focha, sami nie wiedząc dlaczego :P

Posted

[quote name='Satrina']Heh.... fajowe zdjecie i fajnie wyszedl Simon:-)a no i ja z Fruzi przerzucam deklaracje na Simka 10 pln.[/QUOTE]

A jakim cudem mi to umknęło? :crazyeye:
Już sobie zapisuję, dzięki!!! :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zagladam do Simonka:modla::buzi:slicznosci jest chopaczek:loveu:kibicuje i grosik wysle , poprosze o num konta[/QUOTE]

Dziękuję Ci bardzo :loveu: Już posyłam :)

Posted

Oki tekscik dla Simka zanim wyjade -jak obiecalam:

Kundelkowaty Simek, psiak bez swojego czlowieka, miseczki i ogonka szuka domu. Simon jest 7 letnim psem, ktoremu w schronisku nikt nie dawal juz szans. Bo po co, ani on ladny, ani mlody ani duzy ani maly ... kundel jakich wielu. I tak od paru juz lat Simon prowadził bezsensowne zycie w boksie 3/4 metry. Mimo, ze caly świat zapomnial o jego istnieniu, Simon wciaz tam byl, wciskal lapki w kratki boksu, plakal, czekal i wierzyl, ze los musi sie odwrocic. I odwrocil! Wolontariuszka postanowila zabrac psa do swojego domu i mu pomoc.
Simon okazal sie byc psem towrzyskim, wrecz ubóstwiającym swojego czlowieka. W wlasciciela patrzy jak w obrazek, obcych ludzi toleruje aczkolwiek musi pierw poznac ich zamiary. Nie ma problemow z dziecmi czy suczkami, do psow - zwlaszcza tych wiekszych- trzyma dystans. Coraz ladniej chodzi na smyczy i uczy sie byc cierpliwym, co normalne jest dla psow ze schroniska, ktore wiedza ze zawsze czegos brakuje.

Simek jest psem juz doroslym, ktory ma swoj rozum, nie gania po domu jak wariat, nie skacze na wszystkich wokół. Zabawki sa dla niego rzecza zbedna, on potrzebuje swojego poslania, jedzenia i CZLOWIEKA, ktory bedzie jego juz na zawsze!
Pies dobrze czuje sie dobrze w mieszkaniu aczkolwiek dom z ogrodem bylby dla Simka rajem!
Simon jest psem srednim, w klebie siega do kolan.
Simek posiada komplet szczepien, jest wykastrowany, zaczipowany i wykapany ;) Gotowy do adopcji!

Kontakt

zadzwoń 668 836 964 lub napisz na maila [email protected]

jak myslicie?

Posted

[quote name='kizimizi']Oki tekscik dla Simka zanim wyjade -jak obiecalam:

Kundelkowaty Simek, psiak bez swojego czlowieka, miseczki i ogonka szuka domu. Simon jest 7 letnim psem, ktoremu w schronisku nikt nie dawal juz szans. Bo po co, ani on ladny, ani mlody ani duzy ani maly ... kundel jakich wielu. I tak od paru juz lat Simon prowadził bezsensowne zycie w boksie 3/4 metry. Mimo, ze caly świat zapomnial o jego istnieniu, Simon wciaz tam byl, wciskal lapki w kratki boksu, plakal, czekal i wierzyl, ze los musi sie odwrocic. I odwrocil! Wolontariuszka postanowila zabrac psa do swojego domu i mu pomoc.
Simon okazal sie byc psem towrzyskim, wrecz ubóstwiającym swojego czlowieka. W wlasciciela patrzy jak w obrazek, obcych ludzi toleruje aczkolwiek musi pierw poznac ich zamiary. Nie ma problemow z dziecmi czy suczkami, do psow - zwlaszcza tych wiekszych- trzyma dystans. Coraz ladniej chodzi na smyczy i uczy sie byc cierpliwym, co normalne jest dla psow ze schroniska, ktore wiedza ze zawsze czegos brakuje.

Simek jest psem juz doroslym, ktory ma swoj rozum, nie gania po domu jak wariat, nie skacze na wszystkich wokół. Zabawki sa dla niego rzecza zbedna, on potrzebuje swojego poslania, jedzenia i CZLOWIEKA, ktory bedzie jego juz na zawsze!
Pies dobrze czuje sie dobrze w mieszkaniu aczkolwiek dom z ogrodem bylby dla Simka rajem!
Simon jest psem srednim, w klebie siega do kolan.
Simek posiada komplet szczepien, jest wykastrowany, zaczipowany i wykapany ;) Gotowy do adopcji!

Kontakt

zadzwoń 668 836 964 lub napisz na maila [email protected]

jak myslicie?

No piękny tekst :loveu:

Ja bym się jeszcze zastanowiła nad tymi punktami:
"wrecz ubóstwiającym swojego czlowieka" eeee... mhmmm... jakby to powiedzieć ... nie mam takiego wrażenia :P
"Nie ma problemow z dziecmi", ale dzieci mogą mieć z nim jak ich podczas zabawy będzie po rękach gryzł i na glowę łapami im wchodził ;)
"nie skacze na wszystkich wokół" no niby mu już przechodzi ;)
"Zabawki sa dla niego rzecza zbedna" oprócz pluszaków, z których bardzo chętnie wyciąga całą watę :)

Reszta jak dla mnie super

Posted

wazne, by w teksice bylo, ze tel po 18stej. przykro mi, ale przez najblizszy miesiac tel odbierac wczesniej nie moge. moze za miesiac bedzie lepiej, jak juz kontroli wciaz nad glowa nie bede miala. do tej pory juz nowa seria ogloszen bedzie, wiec ten wpis usuniemy.
poki co, na jakiegokolwiek psa- musi byc wpis- tel po 18stej w dni powszednie. wekend free.

Posted

Oki, podstawę już mamy, teraz kilka drobnych zmian tylko, ale z mojej strony to dopiero od środy, bo Keksiczek ma chętnych na adopcje, muszę się tym narazie zająć i dopieszczaniem Keksa na maxa, jak Simek sam zostanie, będzie miał serdecznie dość mojej miłości i uwagi :lol: