kiyoshi Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='piescofajnyjest']zagladam do Zochy i trzymam kciuki za wyniki badan.....:) a swoja droga, ciekawe komu te plakaty przeszkadzaly:angryy:[/QUOTE] po prostu były po zalepiane innymi plakatami...:( Agusia- ja kiedyś dawałam ogłoszenie do DZ na piątek i jestem na 90% pewna, że zanosiłam je w środę... ale tak jak piszesz- jak nie na ten tydzień to zamówie na przyszły na pewno... Wierz mi, że ja mam dokładnie tą samą wizję co Ty...widzę jakąś starszą babcie która tęskni za swoim psem...:( tylko...odnośnie każdego pieska, którym zajmowałam się w schronisku miałam dokładnie taką samą wizję...nie raz myślałam- taki wspaniały, piękny pies- ktoś na pewno po niego przyjdzie! i guzik...po żadnego żaden stary właściciel nie wrócił... Z Zosia może być podobnie...dla nas ona jest cudna! mądra, grzeczna, śliczna...ale dla kogoś mogła już nie mieć żadnej wartości... Tak sobie jednak myślę, że może z tej gazety ktoś zadzwoni by powiedzieć przynajmniej- tak znam psa, właściciele go nie chcą...i wtedy wszystko będzie jasne.... a swoją drogą...nie wiem jak ja się z tą Zośką rozstanę:( :( to okropne ale chyba z Gają będzie mi łatwiej (wiem jak Gajka uwielbia wakacje u mojej mamy- potem wraca 5 kg grubsza:)))... Quote
sonia1974 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Witam sie u Zosiaczka i trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki Quote
AgusiaP Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='kiyoshi']po prostu były po zalepiane innymi plakatami...:( Agusia- ja kiedyś dawałam ogłoszenie do DZ na piątek i jestem na 90% pewna, że zanosiłam je w środę... ale tak jak piszesz- jak nie na ten tydzień to zamówie na przyszły na pewno... Wierz mi, że ja mam dokładnie tą samą wizję co Ty...widzę jakąś starszą babcie która tęskni za swoim psem...:( tylko...odnośnie każdego pieska, którym zajmowałam się w schronisku miałam dokładnie taką samą wizję...nie raz myślałam- taki wspaniały, piękny pies- ktoś na pewno po niego przyjdzie! i guzik...po żadnego żaden stary właściciel nie wrócił... Z Zosia może być podobnie...dla nas ona jest cudna! mądra, grzeczna, śliczna...ale dla kogoś mogła już nie mieć żadnej wartości... Tak sobie jednak myślę, że może z tej gazety ktoś zadzwoni by powiedzieć przynajmniej- tak znam psa, właściciele go nie chcą...i wtedy wszystko będzie jasne.... a swoją drogą...nie wiem jak ja się z tą Zośką rozstanę:( :( to okropne ale chyba z Gają będzie mi łatwiej (wiem jak Gajka uwielbia wakacje u mojej mamy- potem wraca 5 kg grubsza:)))...[/QUOTE] Oj wiem rozstania są najgorsze...:-( Gaja z Zosieńką się chyba polubiły;) Trzymam kciuki, żeby jurto udało się załatwić to ogłoszenia w DZ;) Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Też trzymam kciuki za ogłoszenie w DZ! [quote name='paula_t']Zrobiłam przed sekundą tak i nie działa. Od samego początku nie mogłam wrzucić dwóch banerków i zawsze się zastanawiałam, jak się innym udaje. Z google chrome.[/QUOTE] Czasami wina jest przeglądarki.Pamiętam jak używałam opery i za każdym razem wstawianie banerków kończyło się tak jak w Twoim przypadku.Teraz korzystam z mozilli firefox i wszystko jest OK. Więc może spróbuj z innej przeglądarki,a jak się nie uda to już nie wiem :( Quote
Nette Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Witam! Śliczna ta Zosieńka... Deklarowałam się, że wpłacę choć parę groszy i to zrobię, ale zablokowałam sobie konto i dzisiaj dowiedziałam się, że będę musiała odwiedzić bank, czego nie znoszę... Może jutro uda mi się to załatwić. Przepraszam bardzo za kłopot, ale oczywiście wszystkie problemy na raz :shake: Przykro mi z powodu tej głupiej sytuacji... Zosia jest na pewno wspaniałym pieskiem. Też mam taką suczkę (spojrzenia maja identyczne), około dziesięcioletnią, która przynajmniej 8 lat była bezdomna. Jej oddanie, mądrość, dobroć i karność są zupełnie niezwykłe. Gdybym nie była taka leniwa, to Lalka wymiatałaby na zawodach posłuszeństwa i żaden owczarek nie ostałby się na ringu :evil_lol: Jest tak skoncentrowana na mnie i inteligentna, że brak słów! Nie rozumiem zupełnie, że ludzie nie chcą takich psów, dla mnie to jest niezrozumiałe... W porównaniu z trudem odchowania szczeniak, czy wychowania młodego, żywiołowego psa, przysposobienie starszego psa to często bułka z masłem. Szkoda mi tych wszystkich biednych staruszków :roll: Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 witaj Nette:loveu: cieszymy się,że jesteś z nami :):) Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='sonia1974']Witam sie u Zosiaczka i trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki[/QUOTE] i ja zaciskam z całych sił !!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Beatkaa']Czasami wina jest przeglądarki.Pamiętam jak używałam opery i za każdym razem wstawianie banerków kończyło się tak jak w Twoim przypadku.Teraz korzystam z mozilli firefox i wszystko jest OK. Więc może spróbuj z innej przeglądarki,a jak się nie uda to już nie wiem :([/QUOTE] Ja korzystam z mozilli, a mimo to jak mam reklamę bazarku w podpisie to już żadnego banerka mi nie puszcza:( Quote
Nette Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Beatkaa']witaj Nette:loveu: cieszymy się,że jesteś z nami :):)[/QUOTE] Jestem, jestem :) :) :) Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Mysza2']Ja korzystam z mozilli, a mimo to jak mam reklamę bazarku w podpisie to już żadnego banerka mi nie puszcza:([/QUOTE] Tak Elunia,wtedy to też nie. Ale dwa banerki bez żadnych podpisów powinny wejść:roll: Quote
paula_t Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dzięki Beatko za rady, spróbuję Mozille, tylko muszę na innym komputerze, bo tu nie mam, a jak nie wyjdzie to się poddaję:mdleje: Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='paula_t']Dzięki Beatko za rady, spróbuję Mozille, tylko muszę na innym komputerze, bo tu nie mam, a jak nie wyjdzie to się poddaję:mdleje:[/QUOTE] Nie ma za co :) Chciałabym żeby się udało ;) Quote
Mysza2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='kiyoshi']Wierz mi, że ja mam dokładnie tą samą wizję co Ty...widzę jakąś starszą babcie która tęskni za swoim psem...:([/QUOTE] Może być i tak, ale też często starsi ludzie odchodzą, a spadkobiercy wszystko chętnie przejmują poza psem:( Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Mysza2']Może być i tak, ale też często starsi ludzie odchodzą, a spadkobiercy wszystko chętnie przejmują poza psem:([/QUOTE] I to jest cholernie przykre:placz: Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Zaglądam do ślicznej Zosieńki :) Quote
halszka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dzień dobry Zosieńko,pokazuj się dziewczynko!!!:) Kciuki zaciśnięte :kciuki: i czekamy na wieści o zdrówku Zosi Quote
kiyoshi Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 na dzień dobry zdjęcia królewny Zosi śniadanko przyjmuje tylko do łóżka..inaczej nawet by jej się powąchać nie chciało- a co:) [img]https://lh4.googleusercontent.com/-NDHpZWpCgug/UP-8exDJJuI/AAAAAAAAAEw/AeJS8s54rsU/s844/Zdj%C4%99cie1440.jpg[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/-AEEt48GtkOo/UP-8g8mGofI/AAAAAAAAAE4/_qvyORONQkI/s844/Zdj%C4%99cie1441.jpg[/img] Quote
kiyoshi Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 (edited) a teraz DOBRE WIEŚCI po pierwsze- udało mi się zamieścić ogłoszenie Zosi ze zdjęciem w piątkowym wydaniu dziennika Zachodniego:))) oto rachunek [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-te-GE-aMId8/UP-9A3bcY5I/AAAAAAAAAFc/TCfA6cUMbF0/s633/dz.jpg[/IMG] bo drugie i najważniejsze ZOSIA JEST W DOSKONAŁYM ZDROWIU! same zobaczcie: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-xH64Tfb15XI/UP-9AOY8LuI/AAAAAAAAAFQ/RZNuovXO5vI/s633/dz+001.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-os4yeYtH1i8/UP-9ABgR2LI/AAAAAAAAAFU/GMX8pfHltdQ/s819/dz+002.jpg[/IMG] i jeszcze paragon za pobranie krwi [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-hez7S0OClJ0/UP-9AjfK-jI/AAAAAAAAAFY/7b0nB33zB9Y/s633/dz+003.jpg[/IMG] :multi::multi: weterynarz powiedział, że niewielki odchylenia przy niektórych wartościach są zupełnie dopuszczalnie i nie wskazują na jakiekolwiek groźne schorzenia... Zosia może więc jeść co chce...i nie musi przyjmować żadnych leków:) jednak jej dzisiejsze wyniki potwierdzają tylko, że babinka bardzo długo się błąkała nim ją znalazłam... to że bardzo dużo piła wynikało pewnie z odwodnienia a nie z cukrzycy czy choroby nerek (jak podejrzewano) to, że ciągle spała- to nie była anemia tylko prawdziwe przemęczenie.. a to, że ledwie chodziła- to było moim zdaniem przeziębienie stawów na tym zimnie... Co się stało, skąd do nas przyszłaś Zosi?? ona chyba naprawde jest 'sylwestrową uciekinierką'// miejmy nadzieje, że ogłoszenie w DZ wyjaśni nam pewne sprawy i że ktokolwiek ją rozpozna i pofatyguje się by zadzwonić. Ogłoszenie przyjmowała ode mnie Pani, która już raz przyniosła szczęście pieskowi którego ogłaszałam w DZ (mam wolontariuszki z Sosnowieckiego schronu- pozdrawiam:) :) )) oby i tym razem jej szczęśliwa ręka pomogła Zosi... Edited January 23, 2013 by kiyoshi Quote
halszka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 HUUURRRRAAAA :Cool!: wspaniałe wieści :smilecol::sweetCyb: Quote
fiorsteinbock Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Prawie moja imienniczka, prawie bo "Zośka" to moje przezwisko i mam wz. z tym sentyment do Zosiek :) Będę tu zaglądać i trzymam za małą kciuki. Quote
Mysza2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Tak się cieszę że wyniki dobre :multi::multi: Quote
Beatkaa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wspaniała wiadomość :bigcool:Zosieńko tak się cieszę !!! :):) Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale wspaniałe wiadomości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zosieńko tak się cieszę:lol::lol::lol: Super kiyoshi, że Ci się udało zamieścić to ogłoszenie;) Teraz tylko, żeby ktoś zadzwonił... I śniadanko do łóżka no no:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts