Mysza2 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Super wiadomość :):) Trzymam kciuki za Was:) Quote
Yoana Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 No to się Zosia doczekała swojego domku :D Powodzenia Dziewczyny! Quote
halszka Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Kciukam z całych sił :kciuki: żeby w nowym miejscu Zosia szybko się zaaklimatyzowała :) Quote
Ada-Vebby Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Kciukam z całych sił :kciuki: żeby w nowym miejscu Zosia szybko się zaaklimatyzowała :) ..podpisuję się też mocno zaciskając kciuki :) Quote
kiyoshi Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 kochani dziękuje za Wasze wpisy:) ja też bardzo się zastanawiam jak Zosia znów odnajdzie się w moim towarzystwie, ale myślę, że bedzie dobrze i szybko sobie o mnie przypomni:) mam jednak jeszcze do Was takie pytanie/prośbę... jeśli na jakimś watku znalazłybyścioe info o transporcie, który mógłby (najlepiej przy okazji, ale oczywiście za zwrot części kosztów ) podwieśc Zosie z Bielska-Białej do wielkopolski (gdziekolwiek w okolice Poznania), albo chociaż do Częstochowy, Opola, Wrocławia- proszę- dajcie znać. Optymalny termin 10-14 grudnia... Jak nie...to pociąg;) na konto Zosi wpłynęlo jeszcze 20 zł od Dancik- dziękuje cioteczko:) myślę, że to jest ostatnia wpłata:) Quote
zachary Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Kiyoshi, teraz będzie "podróżniczy" okres, może napisz na wątku transportowym. Na pewno coś powinno się znaleźć. Quote
MALWA Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Witam, poleciała moja stała za listopad i grudzień. Quote
Nette Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Wspaniale, znowu będziecie razem :) Powodzenia! Quote
MALWA Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Witam, poleciała moja stała za listopad i grudzień. Teraz doczytałam informację o domku dla Zosi. Bardzo sie cieszę, ze Zosia zamieszka wreszcie u siebie. Nalezy się to staruszeczce. Przelew zrobiłam wcześniej, przed wejściem na wątek. Jeśli te pieniądze nei są potrzebne, to daj proszę Izo na inną bidę. Quote
MALWA Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Witam, poleciała moja stała za listopad i grudzień. Teraz doczytałam informację o domku dla Zosi. Bardzo sie cieszę, ze Zosia zamieszka wreszcie u siebie. Nalezy się to staruszeczce. Przelew zrobiłam wcześniej, przed wejściem na wątek. Jeśli te pieniądze nei są potrzebne, to daj proszę Izo na inną bidę. Quote
Mysza2 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 kochani dziękuje za Wasze wpisy:) ja też bardzo się zastanawiam jak Zosia znów odnajdzie się w moim towarzystwie, ale myślę, że bedzie dobrze i szybko sobie o mnie przypomni:) mam jednak jeszcze do Was takie pytanie/prośbę... jeśli na jakimś watku znalazłybyścioe info o transporcie, który mógłby (najlepiej przy okazji, ale oczywiście za zwrot części kosztów ) podwieśc Zosie z Bielska-Białej do wielkopolski (gdziekolwiek w okolice Poznania), albo chociaż do Częstochowy, Opola, Wrocławia- proszę- dajcie znać. Optymalny termin 10-14 grudnia... Jak nie...to pociąg;) na konto Zosi wpłynęlo jeszcze 20 zł od Dancik- dziękuje cioteczko:) myślę, że to jest ostatnia wpłata:) Będziemy śledzić Quote
kiyoshi Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Teraz doczytałam informację o domku dla Zosi. Bardzo sie cieszę, ze Zosia zamieszka wreszcie u siebie. Nalezy się to staruszeczce. Przelew zrobiłam wcześniej, przed wejściem na wątek. Jeśli te pieniądze nei są potrzebne, to daj proszę Izo na inną bidę. Malwa wpłynęło właśnie 20 zł od Ciebie....hm...na razie zaksięguje tutaj a potem jak coś się zachowa to będziemy przelewać dalej;) Dziękuje Wam:) aha..dzisiaj rozmawiałam z Pauliną, mówiła, że Zosi już kuperek odrósł więc nie znarznie w podróży jakby co;) Quote
kiyoshi Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 dzisiaj dotarła jeszcze jednak wpłata 10 zł od Bambino:) dziękuje. Po Zosię jadę 18 grudnia, jednak pociągiem bo przy okazji muszę coś załatwić jeszcze w Katowicach. Trzeba będzie uregulować jeszcze za te kilka dni, ale z tym już sobie poradze pewnie jakimś bazarkiem:) trzymajcie za nas kciuki tego dnia:) przede wszystkim, żeby Zosia była grzeczna w podróży:) Quote
zachary Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Trzymamy kciuki za dobrą podróż do domu Zosieńki. Quote
Yoana Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 No to będę wspierać myślami i kciukami, żeby podróż była lekka, łatwa i przyjemna :) Quote
halszka Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 zaciskam z całych sił :kciuki: powodzenia dziewczyny :calus: Quote
AgusiaP Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny i za wasza podróż ;) Quote
kiyoshi Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 dziś kupiłam nowy mini kaganiec dla Zosi;) będzie służył za atrapę w pociągu jakby się kanar przyczepił;) mam tez kości takie do żucia, żeby sunie odstresować trochę... ciesze się, że to już tylko kilka dni:) fajnie, że tu nadal zaglądacie- dzięki:) Quote
zachary Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pewnie,że zaglądamy i pilnie śledzimy losy kosmitki... Quote
halszka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pewnie,że zaglądamy i pilnie śledzimy losy kosmitki... oczywiście,że tak :) Quote
Ada-Vebby Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Czy Zosia już może w swoim domku :) Quote
Yoana Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Czy Zosia już może w swoim domku :) Podłączam się do pytania :) Quote
kiyoshi Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 witajcie, wczoraj po 20 wreszcie dojechałyśmy do domu. Zosia w podróży była bardzo niespokojna, nawet na moment nie chciała oczek zmrużyć i nawet jak jej się same już zamykały to nie poddawała się i dzielnie czuwała! Teraz jest bardzo grzeczniutka w domu, ładnie wszystko wczoraj obwąchała, zjadła miskę i położyła się spać, rano poszłyśmy na spacer i teraz dalej śpi. Bidulka ma duże problemy z oczkami- ewidentnie bardzo słabo widzi- w domu ciągle się o coś obija, a na spacerze weszła w słup:( :( teraz już będe BARDZO uważać i ją odciągać:( Więcej napisze na dniach bo dziś mam wolne w pracy, ale sporo zajęć przeprowadzkowych tutaj:) W każdym bądź razie- u Zosi bardzo dobrze- jest przekochanym niedźwiadkiem, bardzo grzecznym! Pozdrawiamy:) 1 Quote
Recommended Posts