Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']I ja też jestem na zaproszenie Agusi. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.:( Będę kibicować Zosieńce,bo takich psiaków mi najbardziej żal i najchętniej wszystkim dałabym dom....[/QUOTE]

Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię.
Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz:

Posted

[quote name='Gabi79']Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię.
Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz:[/QUOTE]

Wiem, wiem Gabrysiu ;) ja już Cię nam ;)

Posted

[quote name='Awit']Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa.
Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies.
Albo właściciel zmarł, a pies wynocha [/QUOTE]

wspólnie z moimi sąsiadami tez doszliśmy do wniosku, że najprawdopodobniej jej właściciel zmarł...
a rodzina pozbyła się 'spadku'

ona w chwili znalezienia była mimo wszystko zadbana- sierść pachnąca, pazurki przycięte, ładna obróżka....
na pewno miała dom...i to nie byle jaki...
obstawiam, że mieszkała w bloku na drugim piętrze, bo bardzo często jak wracamy ze spaceru myli jej się i podchodzi zawsze do tych samych drzwi na drugim piętrze:( :( :(

Posted

[quote name='Yoana']Wiele nie mogę, ale dam 15 zł stałej deklaracji od lutego.[/QUOTE]

To bardzo dużo kochana :multi::multi::multi:dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kiyoshi']wspólnie z moimi sąsiadami tez doszliśmy do wniosku, że najprawdopodobniej jej właściciel zmarł...
a rodzina pozbyła się 'spadku'

ona w chwili znalezienia była mimo wszystko zadbana- sierść pachnąca, pazurki przycięte, ładna obróżka....
na pewno miała dom...i to nie byle jaki...
obstawiam, że mieszkała w bloku na drugim piętrze, bo bardzo często jak wracamy ze spaceru myli jej się i podchodzi zawsze do tych samych drzwi na drugim piętrze:( :( :([/QUOTE]

Biedna Zosieńka, jak dobrze, że ją znalazłaś i zabrałaś do domu:loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia jestem na zaproszenie :) razem z IwonkąMaj wspomożemy kruszynkę bazarkiem :) śliczna jest :) Czy wet widział Zosię ? co to za guzki ? :( biedna maleńka :(:(:(
Edit : doczytałam ;)[/QUOTE]

witam Sosnowiec:)

Posted

[quote name='Gabi79']Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię.
Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz:[/QUOTE]

Udostępniłam chociaż na FB. To takie smutne,że nie wszystkim zwierzakom można pomóc :(

Posted

[quote name='Bjuta']Zosieńko, kibicuję Ci i w lutym dorzucę Ci się do benzyny, ale stałej nie dam rady...
Przyślijcie mi proszę konto - ale wpłacę dopiero po pierwszym.[/QUOTE]

[quote name='piescofajnyjest']melduje sie u Zosienki:) finansowo juz nie dam rady, niestety.....ale Was nie zostawie![/QUOTE]

Pięknie Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Super, że jesteście:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='elke']a ja nie mogę zobaczyć wydarzenia na FB, dlaczego??/[/QUOTE]
witam Cie elke:) mam nadzieje, że dogo juz nie wariuje i że wydarzenie na fb udało Ci się otworzyć??