Gabi79 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Beatkaa']I ja też jestem na zaproszenie Agusi. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.:( Będę kibicować Zosieńce,bo takich psiaków mi najbardziej żal i najchętniej wszystkim dałabym dom....[/QUOTE] Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię. Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Gabi79']Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię. Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz:[/QUOTE] Wiem, wiem Gabrysiu ;) ja już Cię nam ;) Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Awit']Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa. Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies. Albo właściciel zmarł, a pies wynocha [/QUOTE] wspólnie z moimi sąsiadami tez doszliśmy do wniosku, że najprawdopodobniej jej właściciel zmarł... a rodzina pozbyła się 'spadku' ona w chwili znalezienia była mimo wszystko zadbana- sierść pachnąca, pazurki przycięte, ładna obróżka.... na pewno miała dom...i to nie byle jaki... obstawiam, że mieszkała w bloku na drugim piętrze, bo bardzo często jak wracamy ze spaceru myli jej się i podchodzi zawsze do tych samych drzwi na drugim piętrze:( :( :( Quote
Yoana Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wiele nie mogę, ale dam 15 zł stałej deklaracji od lutego. Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Yoana']Wiele nie mogę, ale dam 15 zł stałej deklaracji od lutego.[/QUOTE] To bardzo dużo kochana :multi::multi::multi:dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='kiyoshi']wspólnie z moimi sąsiadami tez doszliśmy do wniosku, że najprawdopodobniej jej właściciel zmarł... a rodzina pozbyła się 'spadku' ona w chwili znalezienia była mimo wszystko zadbana- sierść pachnąca, pazurki przycięte, ładna obróżka.... na pewno miała dom...i to nie byle jaki... obstawiam, że mieszkała w bloku na drugim piętrze, bo bardzo często jak wracamy ze spaceru myli jej się i podchodzi zawsze do tych samych drzwi na drugim piętrze:( :( :([/QUOTE] Biedna Zosieńka, jak dobrze, że ją znalazłaś i zabrałaś do domu:loveu: Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ciocia jestem na zaproszenie :) razem z IwonkąMaj wspomożemy kruszynkę bazarkiem :) śliczna jest :) Czy wet widział Zosię ? co to za guzki ? :( biedna maleńka :(:(:( Edit : doczytałam ;)[/QUOTE] witam Sosnowiec:) Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Yoana']Wiele nie mogę, ale dam 15 zł stałej deklaracji od lutego.[/QUOTE] To baaardzo dużo:D slicznie dziękujemy:) Quote
Beatkaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Gabi79']Ja kocham psie staruszki, mają w sobie magię. Też chętnie przynajmniej kilka chciałabym wziąć do siebie, ale nie mogę:placz:[/QUOTE] Udostępniłam chociaż na FB. To takie smutne,że nie wszystkim zwierzakom można pomóc :( Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Beatkaa']Udostępniłam chociaż na FB. To takie smutne,że nie wszystkim zwierzakom można pomóc :([/QUOTE] Dzięki Beatko:loveu: Quote
Bjuta Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zosieńko, kibicuję Ci i w lutym dorzucę Ci się do benzyny, ale stałej nie dam rady... Przyślijcie mi proszę konto - ale wpłacę dopiero po pierwszym. Quote
piescofajnyjest Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 melduje sie u Zosienki:) finansowo juz nie dam rady, niestety.....ale Was nie zostawie! Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Bjuta']Zosieńko, kibicuję Ci i w lutym dorzucę Ci się do benzyny, ale stałej nie dam rady... Przyślijcie mi proszę konto - ale wpłacę dopiero po pierwszym.[/QUOTE] [quote name='piescofajnyjest']melduje sie u Zosienki:) finansowo juz nie dam rady, niestety.....ale Was nie zostawie![/QUOTE] Pięknie Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Super, że jesteście:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Soko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zapisuję wątek. Hop do góry! Jak tak można, starego psa.. :( Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Soko']Zapisuję wątek. Hop do góry! Jak tak można, starego psa.. :([/QUOTE] Witamy :lol:;) Quote
Bogusik Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 AgusiaP,proszę wyczyścić skrzyneczkę... Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ale ruch u Zosieńki:):) Agusia jesteś wielka, jutro Cię wspomogę jak się z bazarem uporam:) Quote
elke Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 witam zostałam zaproszona, dlaczego mi nie pokazuje watku na FB?? Quote
elke Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 a ja nie mogę zobaczyć wydarzenia na FB, dlaczego??/ Quote
elke Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 przepraszam, ale dogo wariuje.... wpisałam się 2 razy , niepotrzebnie Quote
piescofajnyjest Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 rzucam Zosia na pierwsza stronke:) Quote
zebrazebra Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Deklaruję wspólnie z pewną osobą 10 zł mieś. Więcej nie dam rady. Quote
kiyoshi Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='elke']a ja nie mogę zobaczyć wydarzenia na FB, dlaczego??/[/QUOTE] witam Cie elke:) mam nadzieje, że dogo juz nie wariuje i że wydarzenie na fb udało Ci się otworzyć?? Quote
kiyoshi Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='zebrazebra']Deklaruję wspólnie z pewną osobą 10 zł mieś. Więcej nie dam rady.[/QUOTE] bardzo, bardzo ślicznie dziękuje!!!!!:) Quote
Recommended Posts