Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe oddzwoniłam oczywiscie i jestem umówiona na prezentacje jutro w godzinach 12 -13 :) oby Pani przyszła i sie zakochała w Ajaksie :)
postaram sie go przetrzec recznikiem i wyczesać :)

Posted

No i super, gdzieś na wątku mojego Kacpra ktoś jakieś mantry proponował. Może zaczniemy mantrować, ta psina zasługuje na lepszy los ( zresztą która nie zasługuje)

Posted

oto historia Ajaxa i jego nowych właścicieli z dnia dzisiejszego
Państwo przyjechali juz o 10 30, nie mogłam sie oprzec i przed czasem pokazałam im Ajaxa, oczywiście bardzo sie spodobał,bo był najspokojniejszym i najmniejszym psem z tego boksu, pan pielęgniarz nas skrzyczał ale było warto :)
gorzej z wyciagnieciem Ajaxa,troche uciekał i jeden pies z boksu rzucił sie na Ajaxa :( bardzo nieprzyjemna sytuacja :/
na początku Ajax był bardziej zainteresowany otoczeniem,tymi zapachami,przedmiotami,ludzmi i oczywiscie musiał się załatwić jak na faceta przystało podlał wejście do schronu i te piekne kwiaty z rabaty :))
jego przyszły Pan był pod wrazeniem,gdy Ajax otrzepywał sie ,jego uszy lałaty z niezwykła prędkościa a sam Ajax nawet sie uniósł do góry ,przesmieszny widok :) potem przyszedł czas na przymilanie sie do właścicieli i wszystkich dookoła :) na koniec wycieranie pupska i prawdziwy spacer wśród polanek koło schroniska :)

na życzenie Ani zmieniam zdjęcie i teraz jest ona widoczna jako dziewczyna z czerwonym abażurem na głowie

Posted

przed 16 dostałam sms od Pani Angeliki:
"Ajaks gryzie kostke ze ścięgien,bawi sie piłką jak szczeniak,usnął podczas czesania i puszcza bąki.Ma juz nowa obrożę,smycz ,miskę ,zabawki,za pół godziny oficjalne zapoznanie z moja mama,jest kochany,dziekuję za Ajaksa"

co mogę dodać TO MY DZIEKUJEMY!!!żYCZYMY SAMYCH RADOSNYCH CHWIL!

Posted

Przerwałam robotę na moment, żeby odnowić allegro Gremlice, patrze, a nasz królewicz znalazł domek.
Alleluja!!!!
Ajax ryczę ze szczęścia, klawiatura zalana łzami, ale nie da się inaczej. Doczekałeś sie. Wreszcie ktoś cię dostrzegł.
Życzę ci, abyś szybko zapomniał o tym, jak było. Zasłużyłeś na życie w kochającym domeczku.
Buziaki dla twoich właścicieli za ich WIELKIE SERDUCHA.
Teraz mogę trochę spokojniej prowadzić ten mój remont.