luka1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czyli dziś znów nikt nie przyszedł po Ajaksa. Może jutro będzie lepiej? Quote
luka1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No Ajax zaczynamy nowy tydzień. Maszeruj na górę, może ktoś cię znajdzie i pokocha. Człowieku Ajaksa gdzie jesteś! Quote
ewatonieja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 hehe oddzwoniłam oczywiscie i jestem umówiona na prezentacje jutro w godzinach 12 -13 :) oby Pani przyszła i sie zakochała w Ajaksie :) postaram sie go przetrzec recznikiem i wyczesać :) Quote
luka1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No i super, gdzieś na wątku mojego Kacpra ktoś jakieś mantry proponował. Może zaczniemy mantrować, ta psina zasługuje na lepszy los ( zresztą która nie zasługuje) Quote
szajbus Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wystawiłam go ponownie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=195552669 Za każdym razem ma jakiegoś obserwatora, który budzi tylko nadzieję. Quote
Ayia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 oby szybko znalazl domek.. stracil nadzieje :placz: Quote
ewatonieja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 ruszyło się w sprawie Ajaxa ,dzisiaj 4 telefony,tylko zobaczymy co z tego wyniknie,na razie dobre wrazenie wywarła tylko jedna osoba :thumbs: Quote
madzia828 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mam nadzieję, że domek;) trzymam kciuki:thumbs::thumbs: Quote
luka1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ajax pytają o ciebie. Wstajemy i do góry niech twój człowiek nie musi cię szukać. Quote
luka1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ajax to mój faworyt i nie mogę patrzeć jak nie jest na pierwszym miejscu.Och psinko gdybym mogła nie siedziałbyś w Łodzi. Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 oto historia Ajaxa i jego nowych właścicieli z dnia dzisiejszego Państwo przyjechali juz o 10 30, nie mogłam sie oprzec i przed czasem pokazałam im Ajaxa, oczywiście bardzo sie spodobał,bo był najspokojniejszym i najmniejszym psem z tego boksu, pan pielęgniarz nas skrzyczał ale było warto :) gorzej z wyciagnieciem Ajaxa,troche uciekał i jeden pies z boksu rzucił sie na Ajaxa :( bardzo nieprzyjemna sytuacja :/ na początku Ajax był bardziej zainteresowany otoczeniem,tymi zapachami,przedmiotami,ludzmi i oczywiscie musiał się załatwić jak na faceta przystało podlał wejście do schronu i te piekne kwiaty z rabaty :)) jego przyszły Pan był pod wrazeniem,gdy Ajax otrzepywał sie ,jego uszy lałaty z niezwykła prędkościa a sam Ajax nawet sie uniósł do góry ,przesmieszny widok :) potem przyszedł czas na przymilanie sie do właścicieli i wszystkich dookoła :) na koniec wycieranie pupska i prawdziwy spacer wśród polanek koło schroniska :) na życzenie Ani zmieniam zdjęcie i teraz jest ona widoczna jako dziewczyna z czerwonym abażurem na głowie Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 przed 16 dostałam sms od Pani Angeliki: "Ajaks gryzie kostke ze ścięgien,bawi sie piłką jak szczeniak,usnął podczas czesania i puszcza bąki.Ma juz nowa obrożę,smycz ,miskę ,zabawki,za pół godziny oficjalne zapoznanie z moja mama,jest kochany,dziekuję za Ajaksa" co mogę dodać TO MY DZIEKUJEMY!!!żYCZYMY SAMYCH RADOSNYCH CHWIL! Quote
Niewiasta_21 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ajaks szczesciarz :-) Niech mu sie dobrze żyje. Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 a tu link do filmu z Ajaksem http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/A6KYDtUKOz/ajaks_wychodzi_z_boksu_w_lodzkim_schronisku http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/cdV2sXF0Gj/ajaks_i_nowi_wlascicielem Quote
madzia828 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jak się cieszę super:multi::multi::multi::multi: żeby mu było dobrze w no;)wym domku Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ania chce żeby ja wyciac ze zdjęcia :/ to pamiatka na całe zycie !!! :evil_lol: Quote
Ayia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Natalia bo ja cie zaraz umieszcze z Bernardynem w boksie poprostu :evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Przerwałam robotę na moment, żeby odnowić allegro Gremlice, patrze, a nasz królewicz znalazł domek. Alleluja!!!! Ajax ryczę ze szczęścia, klawiatura zalana łzami, ale nie da się inaczej. Doczekałeś sie. Wreszcie ktoś cię dostrzegł. Życzę ci, abyś szybko zapomniał o tym, jak było. Zasłużyłeś na życie w kochającym domeczku. Buziaki dla twoich właścicieli za ich WIELKIE SERDUCHA. Teraz mogę trochę spokojniej prowadzić ten mój remont. Quote
Recommended Posts