BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mnie się wydaje ,że to przerasta jej możliwości ( na moje kaprawe oko to młoda niepełnoletnia dziewczyna, zastraszona przez sąsiada którego się boi ( przecież pisała że jego córka jest jej koleżnką i obie niewiele moga zrobić dla tej suni, dlatego uważam że jeśli chodzi o zabranie psa i szukanie hoteliku potzrebna jest pomoc osoby bardziej doświadczonej, bo ona sama niewiele może zdziałać!.Poza tym ktoś dorosły powinien zorganozować zbiórkę kaski na hotelik i w ogóle mieć "pieczę" nad sprawą tej suni Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Lola nie spadaj, na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom! Quote
olenka_f Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jestem strasnie doleko ale zadzwonić mogę umówić się ale czy Marlenka da rade zabrać psiunie od niego sama:shake: Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bardzo wątpię, bo wydaje mi się że Marlena jest młodą dzieczynką w wieku szkolnym , sama jest przestraszona i bardzo potzrebuje wsparcia innych (dorosłych) dogomaniaków Quote
olenka_f Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja naprawde nic nie mogę na odległość, cioteczki nadmorskie też śledzą losy Loli ale z takiej odległości co można poradzić:shake: Quote
Marlena:) Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Macie racje-sama niewiele zdziałam...jestem 16-latką. Lolkę odbiorę bez problemu,ale co dalej??...Mogę przetrzymać ją najwyżej do niedzieli,bo muszę ją odebrać natychmiast:angryy: -nie wytrzymam... Z kasą też krucho-jeśli chodzi o hotelik:razz: ..mogę zapłacić za 1 dzień-i to obiecuję;) ... Pod swoją opieką mam jeszcze wiele bezdomniaków-w tym cudowne psiaki u kobiety topiącej szczeniaki:mad: ...(((założyłam na dogo temat o topieniu psów w mojej miejscowości....mieszkam naprawdę w okropnym miejscu :angryy: ...co chwilę znajduję rozkłądające się ciała zwierząt,najcześciej nad pobliską rzeką :mad: ...))) ale to już inna story..te psy są przynajmniej jako tako traktowane-noi karmione...widać,ze pani się stara :shake: ... Lola czeka...wrzucam ją własnie na adopcje org. ;) ..... Quote
Marlena:) Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Najbliższą znaną mi dogomaniaczką jest Jogi...bardzo mi pomaga,ale aktualnie jest niedysponowana-jak już pisałam:roll: ....Pani Małgosia z Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia też nie ma już miejsc :roll: ... Zaraz zajrzę na spis hotelików..i poszukam najbliższego...jakoś musimy sobie dać radę :multi: ....Zaraz znajdę i podam namiary;) ... EDIT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39016 spis hotelików na Dogo...jednak trochę zamało:razz: ...i daleeeko:roll: ... macie coś więcej? Lolka jest już na adopcje.org.-miasto Kraków,bo tam większy ruch;) .. Quote
olenka_f Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Marlenka który jest blisko Ciebie ja jutro podzwonie a ty jak możesz to zabieraj małą już dziś Quote
Marlena:) Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Oleńka-na Dogo jest mało hotelików(wszystkie kóre są są daleko od Tarnobrzega-Gorzyc-Stalowej Woli :razz: )...muszę pogrzebać po sieci. Jeśli mozecie-poszukajcie również...każda pomoc się przyda;) ... EDIT: mam pare... _________________________________________________________ Hotel dla Zwierząt "Terier" Joanna Jarocińska Kontakt Gawłuszowice, ul. 5, tel. 017 7770386 _________________________________________________________ Hotelik dla psów i hodowla sznaucerów "Gerowith": Numery kontaktowe: 12/655-97-19 0-506-35-17-76 http://gerowith.w.interia.pl/hotel.html (ale nie wiem gdzie to jest:/ ) Quote
Ambra Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 przeszukuje mape za pomoca a [FONT=Arial Narrow]agusiazet[/FONT] ?? albo Ulka18?? moze one pomoga? pisalas do nich... koszmar! wysle im pw z tematem:-( naspisalam do Uli na gg ma ktos gg do Abgusizet? napiszcie do niej!! Quote
Marlena:) Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Nie pisałam :shake: ..Dzięki;) ...jutro naprawdopodobniej mała bedzie u mnie i oczywiście postaram się o małą wielką sesję :cool3: ...więc na allegro bedą fotki;) ... Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dziewczyny ja niestety mogę pmóc tylko finansowo, na początek mogę przsłac 100,00 na hotelik dla Loli, a potem to będziemy w kontakcie.Proszę tylko o podanie nr konta! Marlena a Ty wyciągaj suńkę od tego psychola! Cioteczki do dzieła! Trzymam kciuki za Lolę! Quote
romenka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Trzeba malą koniecznie wyciągnąć!!!! Musi się udać a tego psychopate należałoby udupić :angryy: Marlenka jestes bardzo dzielna!!!! Quote
pidzej Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nie czytalam watku calego, ona jest oglaszana? ostatnio ogłaszałam malą suczkę i na drugi dzień były 3 konkretne oferty domu. Nie wiem czemu, ale pierwszy raz w tytule dodałam "przylepka" może to to? :razz: czy u Loli też możnaby taki chwyt zrobić? jak ogloszenia potrzebne to dajcie tekst i namiary i czy sa jakies zdjecia procz tych z 1 str. Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Do góry mała! Marlena Lola jest już u Ciebie tak? Quote
Poker Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 co z małą?dołoże się do hoteliku,może która będzie mogła ,to niech wpłaci za 1 lub 2 doby,w taki sposób została uratowana pittbulka Quote
romenka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Lolcia już coraz więcej cioteczek chce ci pomóc :multi: Nie martw się ,będzie dobrze!!! Quote
olenka_f Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Marlenka jutro postaram sie załatwić hotelik a ty ją tam będziesz mogła przetransportować? Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Marlena:) napisał(a):Nie pisałam :shake: ..Dzięki;) ...jutro naprawdopodobniej mała bedzie u mnie i oczywiście postaram się o małą wielką sesję :cool3: ...więc na allegro bedą fotki;) ... Marlenko, pewnie jestes jeszcze w szkole .....:roll: , ale czekamy na wiesci, czy uda Ci sie dzisiaj zabrac dziewczynke od tego psychola :angryy: ? ? ? Nie rozumiem, po co ktos, kto nienawidzi zwierzat , w ogole jakies bierze :placz: ? ? ? Zeby sie potem tylko znecac ? ? ? Mogl sobie wziac rottweilera, ktory moze dwa razy by zniosl podniesiona reke, a potem by mu ja .... ucharatal przy samej d..... :angryy: ! Quote
Marlena:) Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Zaraz lecę po nią-trzymajcie kciuki:multi: :multi: :multi: .... Co do wpłacania na hotelik-kto mógłby się tym zająć??Może AFN zajmuje się takimi rzeczami???...A moze ktoś z Was??:cool3: ...bo ja nie mam konta-zresztą ze mnie nastolata, a to raczej nie pasuje :evil_lol:... MAmy czas do niedzieli,więc to trochę mało:razz: ....z transportem też marnie,ale napewno coś się znajdzie:multi: ....Bądźmy dobrej myśli;) .... Quote
Recommended Posts