Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka']To już chociaż wiemy, który transporterek trzeba odstawić na pół roku lub zdezynfekować.[/QUOTE]

Już go zapakowałam i dzisiaj wyślę.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='enia']może to transporter ewu?[/QUOTE]
Nie , mój jest fioletowy, przezroczysty z przodu, bez kratki. Makila twierdzi,że jest u niej.

Posted

[quote name='Atomowka']Pani zakochała się w Dropsie na maxa, choć Drosik nie pokazał się z anielskiej strony
Gryzł Panią po rękach, skakał

Ja odniosłam super wrażenie, naprawdę dziewczynie zależy na psiaku
No cóż nasz Dropsik ma domek :):)

Odbiór jutro, Pani ma jutro porobić zakupy, wyprawka, kocyki, smyczki, smaczki, podkłady i gotowa przyjechać po gnojka[/QUOTE]
Nie dziwię się ,że się zakochała:):):)

Posted

[quote name='enia']no właśnie, bo ja mam jedną kandydatkę, jeśli dziewczyny od szczeniaczków nie zechcą ogłoszeń to miałabym prośbę o ogłoszenia dla Lisy ( suka na DT u wandy szostek też z ok. Siedlec) gdyby posżła do domu to odciążyło by ją to bardzo w utrzymaniu.[/QUOTE]
Tak trzeba ją ogłosić , poza tym szczeniory u Makili- czekam na fotki ale jest jakiś bazarek , to może wykupię nowe pakiety.

Posted

[quote name='enia']no właśnie, bo ja mam jedną kandydatkę, jeśli dziewczyny od szczeniaczków nie zechcą ogłoszeń to miałabym prośbę o ogłoszenia dla Lisy ( suka na DT u wandy szostek też z ok. Siedlec) gdyby posżła do domu to odciążyło by ją to bardzo w utrzymaniu.[/QUOTE]
Wkleicie info do ogłoszenia albo link skąd skopiować...

Posted (edited)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240089-Bazarek-ogłoszeniowy-na-karmę-szczepienia-dla-Emila-Sisi-Leosia-Toffika-do-7-03/page4[/URL] a możesz tutaj wstawić fotki?
i jeszcze te info [COLOR=black][COLOR=#000000][FONT=georgia]3. [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][FONT=georgia]Informacji o [B][I]WIEKU [/I][/B](!), odrobaczaniu, szczepieniu, sterylizacji (jeśli nie ma tego w tekście)
ma suczka wątek?[/FONT][/COLOR][/COLOR]

Edited by wiosenka
Posted

Kiki o 15 wyrusza do domku.
Pan od Krakowa jedzie z synową( to pańcia Kiki:)) a do Krakowa od Makili poradzi sobie sam.
Makila zabezpieczy małą. W takim razie akcja "transporter"- odwołana:)
Czerwony eni jest u Dogo07( chyba........)

Posted

[quote name='wiosenka'] [COLOR=black][COLOR=#000000][FONT=georgia]3. [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][FONT=georgia]Informacji o [B][I]WIEKU [/I][/B](!), odrobaczaniu, szczepieniu, sterylizacji (jeśli nie ma tego w tekście)
ma suczka wątek?[/FONT][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
Wiadomo coś o Lisie?

Posted

[quote name='an1a']Ich jest 9....
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-K59tTZrs9V8/UUCqeJkR5jI/AAAAAAAALl0/bHuOD7MQUew/s400/IMG_3559.JPG[/IMG][/QUOTE]
Dramat, przecież nie mogą trafić do schronu...Maleństwa cudne...

Posted (edited)

[quote name='wiosenka']Wiadomo coś o Lisie?[/QUOTE]

wiadomo :)
już wklejam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232887-Albo-ją-uratujemy-wspólnie-albo-Mało-czasu-błagamy-o-pomoc[/URL]
2 strona są ładne fotki i tekst, bardzo dziekuję!

Edited by enia
Posted

Widzę bałagan w treści ogłoszeń dla Lizy na chyba czwartej stronie doczytałam, że jest po sterylizacji, zaszczepiona i zaczipowana, czy ten jeden telefon wystarczy czy podac i ten na 608 i mail?

Posted

[quote name='Dogo07']Jeszcze Koko z niego kozrysta.
A Pocztą to bedzie bardzo drogo ?[/QUOTE]

[B]e-przesyłką najtaniej.[/B]
Do 1 kg- 7 zł
Od 1 kg do 2 kg- 8,50 zł
Od 2 do 5 kg- 9,50 zł. Więcej chyba nie waży.