Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik tak chorował a tu proszę jaki wspaniały , dorodny pies:)
Drops cudny- lelija niewinna:)
Clyde facet z charakterem, niesamowity:)
Warto żyć dla takich efektów pomocy:)

Posted

Czy znacie kogoś kto sprawdziłby porządnie dom dla szczeniaka w miejscowości Kobyłka za Warszawą w stronę Wołomina? mam potencjalny fajnie bardzo brziący dom dla mojej tymczaski, ale też mam dom z Małopolski przed pa, więc gdyby Suzie nie poszła do Kobyłki to może któryś z Waszych szczeniaków miałby fajny DS...jakby co to proszę o podanie nr tel na pw, zadzwonię , opowiem wszystko

Posted

Z Radzymina jest na dogo młoda dziewczyna o nicku Aleksandra95
Mogę za nią ręczyć, miała już kilka tymczasów i aktywnie udziela się w schronie Pani Joli

Posted (edited)

[quote name='wanda szostek']Oliva nie odezwała się, wiem, że bierze szczeniaka z innego wątku a więc na nią nie możemy liczyć[/QUOTE]
Dobrze,że jakiemuś pomoże.
Co my poczniemy z naszymi?
Nie wiem już co robić:(
Trzeba poprosić tego faceta ze schroniska ( bo pewnie już tam są) o zrobienie lepszych zdjęć do ogłoszeń dla maluszków.
Może się uda...Ten mokry z takim zdjęciem nie ma szans, malunia czarna też...
Jedynie bezogonka ma szansę, ją już można ogłaszać, tylko trzeba wiedzieć gdzie jest...

Edited by ewu
Posted

Jutro zadzwonimy do kierownika schroniska. Jakieś szczeniory na pewno są tylko kto mógłby pomóc z dt? :( my teraz mamy 5 psów...

Posted

[quote name='an1a']Jutro zadzwonimy do kierownika schroniska. Jakieś szczeniory na pewno są tylko kto mógłby pomóc z dt? :( my teraz mamy 5 psów...[/QUOTE]
Aniu dziękuję. Już nie wiem jak pomóc maluszkom, gdzie szukać dt..
Na wątku właściwie zostało parę osób....:shake:

Posted

Miałam telefon w sprawie Bonnie, umówiliśmy się na sobotę. Trzymajcie kciuki, żeby się udało i uśmiechnęło się wreszcie szczęście do malutkiej ;)

My mieliśmy 3, ale jakoś tak nie wiadomo skąd :niewiem: ;)

Posted

[quote name='an1a']W Ostrowi nie ma teraz żadnych szczeniaków.[/QUOTE]

W Siedlcach jest jeden czarny podpalany, ale ktoś go zarezerwował . Trzeba sprawdzić za kilka dni czy odebrał. Oby malec nie trafił na wieś.

Posted

Wando, dostałaś jakąś umowę do podpisania i odesłania? Właścicielka tej czarnej zmechaconej wysyłała poleconym 2 tyg temu. Może być imię Mali na umowie.

Posted

[quote name='an1a']Miałam telefon w sprawie Bonnie, umówiliśmy się na sobotę. Trzymajcie kciuki, żeby się udało i uśmiechnęło się wreszcie szczęście do malutkiej ;)

My mieliśmy 3, ale jakoś tak nie wiadomo skąd :niewiem: ;)[/QUOTE]
Trzymam Aniu :):):)

Posted

[quote name='wanda szostek']W Siedlcach jest jeden czarny podpalany, ale ktoś go zarezerwował . Trzeba sprawdzić za kilka dni czy odebrał. Oby malec nie trafił na wieś.[/QUOTE]
A co z tym mokrym?

Posted

Nowy

[URL="http://www.siedlce.pl/components/download/send.php?pos_id=1740"][IMG]http://www.siedlce.pl/data/images/psy/07_2013/07,2013-Le%C5%9Bna2_m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Basiu chyba tu jest o nim mowa
[quote name='wanda szostek']W Siedlcach jest jeden czarny podpalany, ale ktoś go zarezerwował . Trzeba sprawdzić za kilka dni czy odebrał. Oby malec nie trafił na wieś.[/QUOTE]
Oba szczeniaki są określone jako czarne podpalane.