b-b Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Postaram się chociaz jakiś bazarek dla małej zrobić niestety gotówką nie wspomogę bo już od ponad roku jedziemy tylko na jednej pensji i zaczyna się u nas robić krucho :roll: Nie mówię tylko kiedy....postaram się jak najszybciej znaleźć kogoś kto dla niej zasponsoruje jakieś fanty;) Quote
kakadu Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc - dziękuję bardzo, bardzo :kiss_2: Quote
kakadu Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 tusia bryka jak tygrysek i jako jedyna nie ma biegunki... zrobiła za to wczoraj dwie kupy w domu ;) tym bardziej cieszę się, że nic nie złapała :evil_lol: onka vega w nocy z soboty na niedzielę zapaskudziła nam czarnymi kałużami całą podłogę w jadalni i jest na antybiotykach; ika i frodzio kupczą bardzo luźno, ale na jasno, więc póki co nie robię paniki; jestem w stałym kontakcie z lekarzem - jakby co, zapsztalam do niego bez zbędnej zwłoki; pani doktor mówi, że to jakaś infekcja bakteryjna, bo antybiotyki vedze pomogły z miejsca; poza luźnymi kupami psy sa superwesołe i mają wilczy apetyt, dlatego ja nie robię w gacie póki co; Quote
Ghanima Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='kakadu'] dlatego ja nie robię w gacie póki co;[/QUOTE] Oj, kakadu, bardzo nas to cieszy w tym kontekście :)))))) Quote
kakadu Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a w jakim kontekście by was nie cieszyło? :evil_lol: Quote
Ghanima Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='kakadu']a w jakim kontekście by was nie cieszyło? :evil_lol:[/QUOTE] hihihih, jak znam inkę.33 to zaraz cos wymysli :)))) Quote
edek Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No to trzymam kciukasy, aby psiaczkom kuuupy się unormowały ! Quote
edek Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Ghanima']hihihih, jak znam inkę.33 to zaraz cos wymysli :))))[/QUOTE] No to czekamy na Ciotkę :evil_lol: Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 zapisuję wątek:) muszę poczytać:) edek:):) dziękuję Ci za link Tusi:):):) Quote
inka33 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) [quote name='kakadu']kto powiedział, że ja patrzę złym wzrokiem??? jeezu, co ty wymyślasz inka?[/QUOTE] Kakaduś, ja nie wymyślam, tylko tak se plotę trzy po trzy... Przepraszam... :( Przecież wiem, że złym wzrokiem nie paczasz, więc od paczania Twojego nic jej nie grozi :loveu: - to miało być pocieszenie... :oops: Głaski dla Ciebie były dodane, żebyś się nie martwiła... [quote name='Ghanima']hihihih, jak znam inkę.33 to zaraz cos wymysli [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG])))[/QUOTE] [quote name='edek']No to czekamy na Ciotkę [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Ja już wolę nic nie mówić, bo znowu niechcący zrobię kakadu jakąś przykrość... :shake: Edited July 2, 2013 by inka33 Quote
edek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='danusiadanusia']zapisuję wątek:) muszę poczytać:) edek:):) dziękuję Ci za link Tusi:):):)[/QUOTE] Witaj :) fajnie, ze zajrzałaś :) Quote
edek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='inka33'] Ja już wolę nic nie mówić, bo znowu niechcący zrobię kakadu jakąś przykrość... :shake:[/QUOTE] Ciotka ja się nie zgadzam :mad: bez Ciebie będzie smutno :placz: Quote
kakadu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) inka, o moim nierobieniu w gacie możesz fantazjować do woli :evil_lol: a jeśli chodzi o kwestię opieki, to już jestem przewrażliwiona po prostu; boję się, żeby czegoś źle nie zrobić i wszelkie sugestie (łącznie ze złym paczeniem) odbieram jak nóż w plecy... wybacz... co do prognoz, radości i nadziei, że tusia nie złapała tego cholerstwa to niestety muszę powiedzieć, że sie przeliczyłam... wczoraj po powrocie do domu wszystko (łącznie ze świeżo wypranym legowiskiem vegi :placz:) było dokumentnie obkupczone :-( posprzątaliśmy szybko i pojechaliśmy do weta; tusia dostała dwa zastrzyki i 2 tabletki antybiotyku na dziś i na jutro; pani doktor potraktowała nas ulgowo ze względu na, jak to nazwała, "epidemię w domu" i zapłaciliśmy tylko 25,00 zł; powiedziałam na odchodne, że mam nadzieję, że pozostała część bandy uniknie zakażenia, bo pójdziemy z torbami, ale niestety dziś rano ika rozpoczęła swój koncert, więc po pracy jedziemy i z nią... to chyba nic groźnego, bo psom dopisuje apetyt i humor, ale taka krwawa biegunka wygląda okropnie; nie wiem skąd się to wzięło, widziałam jak kilka dni temu któryś z psów powąchał przez chwilę jakis na rzadko obkupczony krzak na spacerze; odciągnęłam go od niego, ale jak widac nie dość szybko :shake: no nic - został jeszcze frodzio, ale raczej nie mam nadziei, że ujdzie mu to na sucho; a najbardziej się boję tego, że teraz cały teren wokół domu mam upstrzony trudnymi do namierzenia kupkami i psy się mogą od tego na nowo zarazić... czy wiecie jaka jest przeżywalność bakterii w trawie w takich warunkach jakie mamy? ;) Edited July 3, 2013 by kakadu Quote
edek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ojej :shake: współczuję Wam i psiakom :placz:jeśli chodzi o przeżywalność bakterii w trawie to nie mam zielonego pojęcia :( Quote
kakadu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 spieszę donieść, że dostałam na pw informację o sponsoringu :) [B]edek mianowicie został sponsorem szczepienia przeciw wściekliźnie oraz wczorajszych antybiotyków na łączną kwotę 50,00 zł!!![/B] edkowi bardzo serdecznie i z całego chomiczego serca dziękujemy :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
kakadu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 tusi chyba spodobało się kupczenie do vegi legowiska bo wczoraj znowu było narobione :roll: żeby jej tylko w krew nie weszło ;) ale humorek ma na szczęście dobry; a dziś rano, przed wyjściem z domu, tż podszedł do chomika czekającego na ciastko i grożąc palcem z bardzo "srogą" miną powiedział bardziej dla żartu "żeby mi tylko nie było żadnej kupy u vegi jak wrócimy"; a chomik na to bach na plecy, kopyta do góry - widok rozrywający serce po prostu; tż'owi się zrobiło łyso, bo sie nie spodziewał takiej reakcji i musiał chomika przeprosić i ugłaskać i tłumaczył mu, że to były tylko żarty :evil_lol: wszystko dobrze się skończyło, tusia chyba zrozumiała i wybaczyła, bo wstała i zamachała ogonkiem ;) mówię wam, ona jest prześmieszna :lol: Quote
edek Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Chomik głupi nie jest lepiej robić do cudzego wyrka, a nie do swojego :evil_lol: ( no dobra wiem, powinna robić na podkłady ). Już troszkę się normują kuuupy u ogonów ? Quote
kakadu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 tak, na szczęście się normują, więc biedy nie ma; jeszcze frodzio został, może go nie dopadnie, bo za ikę poszło wczoraj znowu prawie 5 dych... Quote
kakadu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ok, wszystko chyba jest dobrze, najmarniej chyba z frekwencją na wątku :evil_lol: ale z drugiej strony to się zawiesiliśmy w oczekiwaniu na efekty zrastania, a więc do 31 lipca i nie będziemy się ekscytować jakimiś kupami :evil_lol: Quote
andegawenka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='kakadu']ok, wszystko chyba jest dobrze, najmarniej chyba z frekwencją na wątku :evil_lol: [/QUOTE] No wiesz, a ja to co?:loveu: Quote
__Lara Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='kakadu']ok, wszystko chyba jest dobrze, najmarniej chyba z frekwencją na wątku :evil_lol: ale z drugiej strony to się zawiesiliśmy w oczekiwaniu na efekty zrastania, a więc do 31 lipca i nie będziemy się ekscytować jakimiś kupami :evil_lol:[/QUOTE] Ja non stop podczytuję chomikowe dyskusje, ale nie zawsze się odzywam ;) Quote
cancer43 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='kakadu']ok, wszystko chyba jest dobrze, najmarniej chyba z frekwencją na wątku :evil_lol: Nie gadaj,cały czas jestem obecna duchem,codziennie wchodzę do Tusi,ale co tu pisać...Inki nie przebijesz :evil_lol: Quote
kakadu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 oj wiem, wiem, chciałam was tylko sprowokować do dania głosu ;) Quote
kakadu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a wiecie, że ciocia b-b zrobi dla chomika bazarek? :sweetCyb: Quote
Recommended Posts