Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elza22'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238476-Pilnie-szukamy-transportu-Busko-Zdrój-woj-Świętokrzyski_Warszawy-dla-maluszka[/URL][/QUOTE]

O super :lol:

Posted

[quote name='edek']Mam transport dla małej za 205,65 zl, czy ktoś z Was mógłbysię dołożyć ? Jechałaby Guciek.[/QUOTE]
to strasznie dużo nikt nie móze jechać z nia pociągiem?

Posted

[quote name='Elza22']to strasznie dużo nikt nie móze jechać z nia pociągiem?[/QUOTE]

Nikt chętny się nie zgłosił niestety. Mała wyrusza wponiedziałek 10-11, będzie w Warszawie na 15 i zostanie odebrana przez kakadu :). Jeśli ktoś miałby możliwość dorzucić grosik do transportu, to będę przeogromnie wdzięczna.

Posted

[quote name='edek']Nikt chętny się nie zgłosił niestety. Mała wyrusza wponiedziałek 10-11, będzie w Warszawie na 15 i zostanie odebrana przez kakadu :). Jeśli ktoś miałby możliwość dorzucić grosik do transportu, to będę przeogromnie wdzięczna.[/QUOTE]

uważam że domek powinien się dołożyć albo do transportu albo do sterylki

Posted

Zapomniałam dodać, że sunia jedzie z ciocią Guciek. To jej wątek na transportowym:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237538-Oferuje-transport-PO-CAŁYM-KRAJU-zagranica-(Wawa-Radom-i-nie-tylko)[/url]

Posted

[quote name='Elza22']uważam że domek powinien się dołożyć albo do transportu albo do sterylki[/QUOTE]

Kakadu będzie rozmawiała na ten temat :razz:

Posted

[quote name='edek']Kakadu będzie rozmawiała na ten temat :razz:[/QUOTE]
to dobrze domek wtedy bardziej pewny;-) oczywiście liczę na zdjęcia i wieści z DT;-) i później z nowego domu;-)

Posted

[quote name='Elza22']uważam że domek powinien się[B] dołożyć albo do transportu[/B] albo do sterylki[/QUOTE]

Zawsze o to się trzeba upomnieć na początku rozmowy!

Posted

[quote name='katarzyna09']Dorzucę dyszkę do transportu,ale dopiero jutro mogę wysłać pieniążki.[/QUOTE]

[FONT=&quot]Dziękujeserdecznie [/FONT]:multi:[FONT=&quot]. Weszłam na chwilkę, żeby podziękować. Jak wrócę z kicią odweterynarza to wyślę nr konta :)[/FONT]

Posted

kochani, nie wiem czemu nie mogę się zalogować na swój nick, więc wpadłam na pomysł ponownej rejestracji, choc takie rozwiązanie mi nie bardzo odpowiada :cool3:

dzwoniłam do guciek - już dojeżdża do kielc; potem do buska, bierze tusię i jedzie do warszawy; ja tu juz czekam;
myślę, że uda mi się wysterylizować małą za 150-170 złotych; ds będe prosiła o przynajmniej częściowy zwrot kosztów transportu, bo póki co za wszystko zapłaciła edek...
bardzo dziękujemy za deklaracje pomocy finansowej, ale z wpłatami zaczekajmy może aż wszystko się wyjaśni; wtedy będzie wiadomo, jaka dziurę najpierw trzeba będzie zapchać;

Posted

Ja również miałam ciągłe problemy z dogo ale to wina przeglądarki moim zdaniem bo od czasu jak korzystam z Opery to nie mam żadnych problemów. Najważniejsze żeby mała była bezpieczna;-)

Posted

[quote name='ania shirley']Ja mam Operę i mam ostatnio problemy. Wczoraj mogłam się zalogować tylko z telefonu.
Edek nie może wejśc na dogo....[/QUOTE]

ale musi być to logowanie na kluczyk to zapamiętaj mnie

Posted (edited)

[quote name='Elza22']Ja również miałam ciągłe problemy z dogo ale to wina przeglądarki moim zdaniem bo od czasu jak korzystam z Opery to nie mam żadnych problemów. Najważniejsze żeby mała była bezpieczna;-)[/QUOTE]
[COLOR=#000080][SIZE=2][B][SIZE=2]D[/SIZE]obra rada innych ciotek[SIZE=2],[/SIZE] [SIZE=2]by zalogowa[SIZE=2]ć [SIZE=2]się latwiej :[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000080][SIZE=2][B] kliknąć na "zapamiętaj mnie" .[/B][/SIZE]
[B]Piszcie to na wątkach ,nie trzeba wtedy zakladać innych kont [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B].[/B][/COLOR][COLOR=#000080] Chyba to też wina serwera ,bo wydaje si ę mi ,że jak tylko są mrozy -wtedy serwer zle chodzi .W poprzednie zimy i większe mrozy tez tak bylo często chyba z dogo ,jak pamiątam.[/COLOR] [COLOR=#000080]Może i przeglądarki nie lubią mrozów za bardzo .[/COLOR]
[COLOR=#000080]Komu można jakiś grosik na transport Tusi wyslać ? Proszę inf.na pW .[/COLOR]

Edited by Olga7