Jo37 Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Bardzo mi przykro. To kolejny psiak z dawnych lat o odejściu którego dzisiaj przeczytałam. Quote
kakadu Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Dnia 19.04.2020 o 05:49, andegawenka napisał: Przykro mi Kakadu. Smutno mi bo jakaś Jej cząstka była też moja :( tak, Tusieńka była nas wszystkich; każdego kto ją polubił i choć przez moment śledził jej losy, każdego kto wpłacił swój grosik na jej długie leczenie (pamiętacie jeszcze, że kiedy do nas przyjechała miała złamaną nóżkę...?); każdego kto przesłał choć najmniejszą dobrą myśl i czy napisał ciepłe słowo na jej wątku; za to wszystko w jej i naszym imieniu serdecznie dziękuję... 2 Quote
kakadu Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 3 godziny temu, Jo37 napisał: Bardzo mi przykro. To kolejny psiak z dawnych lat o odejściu którego dzisiaj przeczytałam. jesteśmy tu tak długo, że to jest nie do uniknięcia; to szmat czasu, czasem właśnie całe życie jakiegoś psa; dogomania to historia; oby nigdy nie przestała istnieć... 1 Quote
Poker Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Uciekło mi z pamięci , że Tusia umarła i pomyślałam o niej jak braliśmy do DT Tycię , 3,5 kg maluszkę też ze złamaną łapkę. Ona ma ok. roczku . Jak będziesz miała ochotę , to zajrzyj do niej. https://www.dogomania.com/forum/topic/351626-3-kg-tycia-ma-w-łapce-złamane-dwie-kości-już-po-operacji-tycia-u-poker-złamana-łapka-porzucenie-ulica-schronisko-już-niedługo-to-wszystko-będzie-tylko-złym-wspomnieniem/page/18/?tab=comments#comment-17607485 Quote
kakadu Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Dnia 29.04.2020 o 16:34, Poker napisał: Uciekło mi z pamięci , że Tusia umarła i pomyślałam o niej jak braliśmy do DT Tycię , 3,5 kg maluszkę też ze złamaną łapkę. Ona ma ok. roczku . Jak będziesz miała ochotę , to zajrzyj do niej. https://www.dogomania.com/forum/topic/351626-3-kg-tycia-ma-w-łapce-złamane-dwie-kości-już-po-operacji-tycia-u-poker-złamana-łapka-porzucenie-ulica-schronisko-już-niedługo-to-wszystko-będzie-tylko-złym-wspomnieniem/page/18/?tab=comments#comment-17607485 dziękuje kochana, już byłam na tym wątku... cudna dziewuszka; młodziutka, na pewno szybko zajdzie dobry domek Quote
BORYSboxer Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Dopiero przeczytałam,że chomisia juz nie ma.. :) Jejku,jak przykro i to tak nagle.Nie spodziewałam się... Mojego psa to zaraz dwa lata jak nie mam a ja dalej nie mam odwagi wziasc następnego.Baa...ja nawet nie mam odwagi pójść do weta tam,gdzie Borys dostal ostatni zastrzyk,a mam jeszcze królika.Na szczescie narazie nie musze. Trzymaj sie kakadu,współczuje :( 1 Quote
andegawenka Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 22.12.2022 o 20:40, inka33 napisał: Tusia, pamiętam Cię... Ja też... Quote
Nadziejka Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Dnia 29.04.2020 o 12:43, kakadu napisał: jesteśmy tu tak długo, że to jest nie do uniknięcia; to szmat czasu, czasem właśnie całe życie jakiegoś psa; dogomania to historia; oby nigdy nie przestała istnieć... Daj znac kakadu daj znac co u Was z serca calego pozdrawiam 💓 Quote
Recommended Posts