BosiaB_86 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 W górę ślicznotko moja!! HOOOPPP :laola: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Proszę o bardzo mocne kciuki za Moirę:lol: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Proszę o bardzo mocne kciuki za Moirę:lol: hmm a masz coś konkretnego na myśli?! :razz: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 BosiaB_86 napisał(a):hmm a masz coś konkretnego na myśli?! :razz: Czy ja coś powiedziałam..?:cool3:;):lol: Trzymamy,trzymamy!:lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Czy ja coś powiedziałam..?:cool3:;):lol: Trzymamy,trzymamy!:lol: HMMMM :eviltong: no to trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
BosiaB_86 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 W górę kochana moja piękna Moiro!! :loveu: Quote
Matusz Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Moira na alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538203_moira_wyrzucona_przez_wlascicieli_nie.html potem wstawię jeszcze link do adopcji.org bo tak trzeba czekać na potwierdzenie przez admina... Quote
San_(jagodowa:) Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziękujemy za ogłoszenia:lol: Wesołych świąt!!!!:lol::lol::lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Jeszcze na dobranoc w górę ślicznotko moja!! :laola: Quote
Rybc!a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wiem, że już jest na Alegratce, ale ja dodałam ją na dogi- kto wie, może właśnie ktoś marzy o dogu, ale taki piesek jest dla niego nadzywczajniej w świecie zbyt duży ? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538417_moira_wyrzucona_przez_wlascicieli_nie.html Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Rybc!a']Wiem, że już jest na Alegratce, ale ja dodałam ją na dogi- kto wie, może właśnie ktoś marzy o dogu, ale taki piesek jest dla niego nadzywczajniej w świecie zbyt duży ? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538417_moira_wyrzucona_przez_wlascicieli_nie.html Rybcia!!!! Moira już dawno jest na alegratce !!! po co dublowałaś ogłoszenie ?? Ja już wystawiłem Moirę na alegratka i adopcje.org Quote
Jola_K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 BosiaB_86 napisał(a):HMMMM :eviltong: no to trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: trzymamy kciuki! Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Macho napisał(a):Mojra ma domek :D ?????????????????????? Quote
Macho Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no ma domek :D dzis przyjechali po nia Ludzie :) wiecej pewnie napisze Azyl_Cichy_Kat :) Quote
mulinka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 to cudownie :multi: :multi: :multi: zmieńcie tytuł, niech się wszyscy cieszą razem z nami !!! Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Macho napisał(a):no ma domek :D dzis przyjechali po nia Ludzie :) wiecej pewnie napisze Azyl_Cichy_Kat :) Ależ się cieszę !! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [LEFT]Ślicznotka nasza pojechała do bardzo miłego domku,rodzina się w niej zakochała. Będzie rozpieszczaną jedynaczką;):lol: Bądź szczęśliwa,psinko!!!!!:multi::multi::multi: [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Ślicznotka nasza pojechała do bardzo miłego domku,rodzina się w niej zakochała. Będzie rozpieszczaną jedynaczką;):lol: Bądź szczęśliwa,psinko!!!!!:multi::multi::multi: możemy liczyć na fotki z nowego domku ???:eviltong::eviltong: Quote
justynavege Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cudowna wiadomosc swiateczna :multi: zmiencie kochani tytuł :) Quote
BosiaB_86 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: BĄDŹ SZCZĘŚLIWA MOJA KOCHANA!!! Quote
Rybc!a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 CIESZĘ SIĘ NIEZMIERNIEEE! matusz5 napisał(a):Rybcia!!!! Moira już dawno jest na alegratce !!! po co dublowałaś ogłoszenie ?? Ja już wystawiłem Moirę na alegratka i adopcje.org Przecież napisałam! :roll: Ty dodałeś ją na mieszańce, a ja na dogi! Quote
romenka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ależ cudowna wiadomośc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Maleńka bądź szczęśliwa:loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: :Cool!: :klacz: Quote
Recommended Posts