Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do góry ślicznotko moja!! Pokarz sie wszystkim, żeby wypatrzył Cie twój kochający domek...

Mateusz namiary CI wyśle jak znajde chwilke czasu (postaram sie jeszcze dziś) :)
Mulikna wedle życzenia zmieniony opis na pierwszym wątku :cool3: :lol: Chyba masz trochę racji z Moiry to taki miniaturowy dog niemiecki ;) Ale z amstaffa też coś w sobie ma ;)

Posted

Dziękuje Wam serdecznie za pomoc, wszyscy jesteście kochani :kiss_2: dla Was i każdego z osobna ;)

Już wymyślam jakiś tekst do ogłoszeń... Dajcie mi chwilke ;)

W górę ślicznotko po domek!! :loveu:

Posted

Hmm może być coś takiego?!

Moira - piękna, średniej wielkości suczka pilnie szuka domu!! Trafiła do schroniska w Tarnowskich Górach na początku marca 2007roku prawdopodobnie wyrzucona przez poprzednich właścicieli :( Jest psem bardzo łagodnym, chętnym do zabawy, potrzebującym kontaktu z człowiekiem. Wspaniale potrafi aportować swoją piszczącą zabawkę :)
Niestety bardzo źle znosi schroniskowe warunki i dlatego pilnie potrzebuje swojego kochającego domku!! Ma króciótką sierść dlatego nie nadaje się do kojca. Może mieszkać w mieszkaniu lub w domku. Potrafi chodzić na smyczy.
Czy ktoś pokocha tą piękność?!
Więcej o Moirze można przeczytać na wątku dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57666

Kontakt w sprawie Moiry: wolontariusz Krzysiek 600 634 303

Niestety do pisania ogłoszeń chwytających za serducho nie mam talentu ale myśle, że to powinno wystarczyć... Jutro jeszcze ewentualnie po powrocie z pracy spróbuje wymyślić coś jeszcze ale co z tego wyjdzie to nie wiem :shake: Jeśli ewentualnie macie jakieś pomysły co poprawić lub co dodać to czekam na propozycje :)

Aha a tytuł ogłoszenia może być np taki: MOIRA - "miniaturowy dog niemiecki" prosi o dom!!
albo coś w tym stylu ;)

Posted

Może tu, na dogo, ktoś wypatrzy naszą smuteczkę? Moira jest bardzo fajnym psem, ale wybitnie nie potrafi znieść warunków schroniskowych. Chyba nigdy nie mieszkała w budzie, na zimnie...jest bardzo chudziutka i co najgorsze, pomimo tego, że dostaje 3 porcje jedzenia dziennie, nie za bardzo przybiera na wadze. Dodatkowo wypada jej i tak bardzo króciótka sierść. Mordke ma szczerze mówiąc taką typowo kwadratową - amstaffowatą, ale nie chcemy o tym "głośno" pisać, bo zgłoszą się jakieś dresy...znacznie bardziej wolimy, żeby ktoś zainteresował się nią ze wzgledu na charakter, usposobienie...niż ze względu na to, że jest na wpół rasowa. A z tym dogiem niemieckim to nawet nie patrzeliśmy na nią pod takim kąte..ale kto wie...moze jakaś bacia lub prababcia Moiry była i dogiem...:D Narazie nie możemy nawet wysterylizować suni, bo jej stan nie jest na tyle dobry i stabilny... dom tymczasowy albo stały byłby dla niej zbawieniem. To na prawdę fajny, wesoły, łagodny pies - dlaczego nikt nie chce jej pokochać?

Posted

w gore kochanie kolejny psiaku wyrzucony na swiateczne sprzatanie rok temu moja perla teraz ty takich ludzi to tylko :mad: :mad: :mad: do :diabloti: co za ludzie niech sami sie tak wyzuca a nie bezbronne psy ... wczoraj jak jechalam na wies to widzialam w lesie pieska ktory sobie szedl droga tata moj sie zasmial i powiedzial o wybral sie na spacer wracajac juz go nigdzie nie bylo na szczescie jednak moj tata w tym przypadku sie nie mylil wybral sie na spacer i dobrze bo nie zniosla bym jak bym go zauwazyla w drodze powrotnej idacego

Posted

[quote name='BosiaB_86']Hmm może być coś takiego?!

Moira - piękna, średniej wielkości suczka pilnie szuka domu!! Trafiła do schroniska w Tarnowskich Górach na początku marca 2007roku prawdopodobnie wyrzucona przez poprzednich właścicieli :( Jest psem bardzo łagodnym, chętnym do zabawy, potrzebującym kontaktu z człowiekiem. Wspaniale potrafi aportować swoją piszczącą zabawkę :)
Niestety bardzo źle znosi schroniskowe warunki i dlatego pilnie potrzebuje swojego kochającego domku!! Ma króciótką sierść dlatego nie nadaje się do kojca. Może mieszkać w mieszkaniu lub w domku. Potrafi chodzić na smyczy.
Czy ktoś pokocha tą piękność?!
Więcej o Moirze można przeczytać na wątku dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57666

Kontakt w sprawie Moiry: wolontariusz Krzysiek 600 634 303

Niestety do pisania ogłoszeń chwytających za serducho nie mam talentu ale myśle, że to powinno wystarczyć... Jutro jeszcze ewentualnie po powrocie z pracy spróbuje wymyślić coś jeszcze ale co z tego wyjdzie to nie wiem :shake: Jeśli ewentualnie macie jakieś pomysły co poprawić lub co dodać to czekam na propozycje :)

Aha a tytuł ogłoszenia może być np taki: MOIRA - "miniaturowy dog niemiecki" prosi o dom!!
albo coś w tym stylu ;)

Super,to ja dzisiaj się będę brała za wklejanie ogłoszeń.Kto jeszcze będzie wklejał?Prosze wszystkich którzy będą pomagać o przesyłanie linków ponieważ nie chcę by ogłoszenia sie dublowały!!!

Posted

W górę ślicznotko moja HOOOOPPPP!! :laola: Szybciutko po domek...
Ehh ja dopiero teraz dorwałam sie do kompa :angryy: i zaraz zmykam :( Dobranoc kochana moja :kiss_2:

PS Iwonko WIELKIE DZIĘKI za ogłoszenia...jesteś kochana!! :kiss_2: