cytrynka10 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='BosiaB_86']No to czekam z niecierpliwością na foteczki Moiry z nowego domku... :evil_lol: A tak na marginesie to czy nowi właściciela zmienili jej imię czy zostali przy Moirze?! :razz: Azyl_Cichy_Kąt a może weźmiesz mnie kiedyś ze sobą w odwiedziny do mojej ukochanej Moiry?! :razz: :oops: napewno cioteczka Cie wezmie ze soba i i ja tez czekam z niecierpliwoscia na nowe foteczki Moiry Quote
BosiaB_86 Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Ciekawe co słychać u "mojej" kochanej Moiry?! :roll: Czy jest szansa na nowe foteczki ślicznej suni??!! :razz: Tęsknie... :oops: Quote
BosiaB_86 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Czy jest szansa na wieści z nowego domku Moiry?! :roll: PROOOOSZĘ :modla: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Co prawda nie przynoszę zdjęć jak prosiliście, ale nowe wieści. Moira została Moirą - przy swoim imieniu. Jest już po sterylizacji. Mimo obaw nowych właścicieli Moira spisała się na szóstkę i zaraz na drugi dzień czuła się już nieźle. Spisała się pod tym względem na medal. Obecnie najczęściej przebywa razem z nowymi opiekunami na działce, gdyż tam toczy się ich życie przy słonecznej pogodzie. Na zdjęcia niestety trzeba będzie jeszcze odrobinę poczekać, ale postaram się je zdobyć. Quote
BosiaB_86 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dziękujemy za wieści :loveu: Cieszę sie, że u Moiry wszystko w porządku i tak jej dobrze w nowym domku :lol: Oby tak dalej...no i czekamy na foteczki :razz: Quote
cytrynka10 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cudowne wiesci na poczatek dnia super ze jest wszystko dobrze io wspaniale ze została przy swoim inieniu cioteczka Bogusia pewnie jets strasznie szczesliwa ze Moira została nia tak jak cioteczka chciała a ja trzymam mocno kciuki za Moire jej włascicieli i oczywiscie za ciebie cioteczka aby wszystko dobrze sie ci ułozyło Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Cioteczko bardzo, bardzo sie cieszę, że Moira została Moirą ;) no i co najważniejsze, że jest jej tak dobrze w nowym domku :lol: :loveu: Na prawdę było to dla mnie bardzo ważne...zawładnęła moim serduszkiem i strasznie było mi przykro, że nie mogłam jej zabrać do siebie :( Ale teraz wiem, że już jest jej dobrze i tak sobie myślę, że to może nie ona była mi "pisana" tylko jakaś inna bidulka i mam nadzieje, że ta właściwa już niedługo wreszcie do mnie trafi... :) 3majcie mocno kciuki ;) Quote
BosiaB_86 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ciekawe co słychać u Moiry? :roll: Czy jest szansa na jakieś wieści o Moirze? Może obiecane fotki?! :razz: Quote
Recommended Posts